Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakızlar sizce hangi renk?yardım lütfen(resimli)
teşekkürler yorumlarınıza...şimdi saçlarım daha uzun bir de kahkül var..platini denedim ben seviyorum ama etrafımdakiler pek bi eleştiriyo ruslara benziyosun diye...annem sürekli koyult şu saçlarını hiç yakışmıyo diyo kanıma giriyoo ama bende seviyorum sarı yaa napıyım:)
merhaba tutu cum şuanki saç rengin bence çok güzel ama belki bi dip röfle bide cila dahada havalı gösterecektir seni eminim ki üstelik yaz geliyor açık renkli kıyafetlerle çok hoş duracaktır ki bende saç rengimi sarıya çevirmek için kendiyle uzun zamandır savaşanlardanım
cnm ya çok yakışmış sarı hiç annene bakma sen:)zaten bu anneler hep koyu saç begenirler ..bendede var bitaneee ömrümde ilk kes bi gölge yaptıdım her gün git düz koyu bi renge boya diyip duuruyo:)
arkadaşım evet sarı saçla aynı ruslara benziyosun. ama unutma ruslar dünyanın en güzel ırklarından biridir. bence kesinlikle sarı . hatta platin sarı. benim avatarda sarıydı. kimse yakıştırmadı şimdi çikolata. ama keşke yakışsa bende yapsam. ama sana çok yakışmış