• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sizce hangi renk?yardım lütfen(resimli)

tutu

●๋: TüLayLayLom●๋: ●
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
284
0
96
39
Antalya
bu eski hali aslında kendi saçım bu kadar koyu renk değil

kızlar bu da şimdiki hali..ben hep sarı yapıyorum sizce bana bu renk yakışıyo mu yoksa başka bir renk mi düşünmeliyim...

yorumlarınızı bekliyorum......avatardaki sarıyı da denemiştim bi aralar...

sarı yasını daha büyük göstermiş koyu renge göre ama sarı ykışmış dipleri daha sık röfle attırabilirsin ;)

teşekkürler yorumlarınıza...şimdi saçlarım daha uzun bir de kahkül var..platini denedim ben seviyorum ama etrafımdakiler pek bi eleştiriyo ruslara benziyosun diye...annem sürekli koyult şu saçlarını hiç yakışmıyo diyo kanıma giriyoo:D ama bende seviyorum sarı yaa napıyım:)

merhaba tutu cum şuanki saç rengin bence çok güzel ama belki bi dip röfle bide cila dahada havalı gösterecektir seni eminim ki üstelik yaz geliyor açık renkli kıyafetlerle çok hoş duracaktır ki bende saç rengimi sarıya çevirmek için kendiyle uzun zamandır savaşanlardanım

cnm ya çok yakışmış sarı hiç annene bakma sen:)zaten bu anneler hep koyu saç begenirler ..bendede var bitaneee ömrümde ilk kes bi gölge yaptıdım her gün git düz koyu bi renge boya diyip duuruyo:)

Kesinlikle sarı tonları çok yakışmış sana..avatardakini ben çok beğendim..yerimseniben

vallah canım bence cok hossun cokta yakısmıs ben saclarıma koyuya boyattım cok psmanım sımdıde sarıya donemıyorum eskı saclarımı ıstıyorummmmmmmmmmÇok üzgünüm çoook

evet bende koyu yapıp sarıya döndüğümde saçlarım çok yıprandı halada çekiyorum o derdi...allahtan düzleştirici diye mucizevi bir alet var:)

arkadaşım evet sarı saçla aynı ruslara benziyosun. ama unutma ruslar dünyanın en güzel ırklarından biridir. bence kesinlikle sarı . hatta platin sarı. benim avatarda sarıydı. kimse yakıştırmadı şimdi çikolata. ama keşke yakışsa bende yapsam. ama sana çok yakışmış

sarı yakısmıs
hatta avartardakı kırpmalı halin en iyisi
kaydirigubbakcemile4

Back