- 19 Aralık 2020
- 255
- 126
- 23
- 29
- Konu Sahibi Kelebekgunlugu
-
Ayçıl ne demek ki? Ben sadece Afra diyorum. Umay da Ayçıl da Afra ismine uymamış gibi.
Son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor, daha farklı isimler koyma çabasına giriyor insanlar. Bence çok zorlama duruyor"?" bir konu açıklaması mı Allah aşkına?
Ben bu 3 ismin de anlamını bilmiyorum mesela. Zaten birbirleriyle fonetik uyum da yok. Neye göre oy vereceğim? Keşke anlamlarını yazsaydınız.
Ne diyeyim bana hep aynı isim gibi geliyorlar. Linalar, Milalar, Lilalar sanki hep aynı gibi geliyor.Son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor, daha farklı isimler koyma çabasına giriyor insanlar. Bence çok zorlama duruyor
Bebeğim kız olsa bende afra koyacaktım adıyla yaşasın
Işık saçan demekAyçıl ne demek ki? Ben sadece Afra diyorum. Umay da Ayçıl da Afra ismine uymamış gibi.
İlk defa anket açtım. Bu yüzden soru işareti koydum bide konu gayet açık değil mi sonuçta isim uyumunu sormuşum. Google’dan bakmak da aşırı zor değil diye düşünüyorum"?" bir konu açıklaması mı Allah aşkına?
Ben bu 3 ismin de anlamını bilmiyorum mesela. Zaten birbirleriyle fonetik uyum da yok. Neye göre oy vereceğim? Keşke anlamlarını yazsaydınız.
İlk defa anket açtım. Bu yüzden soru işareti koydum bide konu gayet açık değil mi sonuçta isim uyumunu sormuşum. Google’dan bakmak da aşırı zor değil diye düşünüyorum
baska alternatif isim yok mu..
Doğru söylüyorsunuz afra ismi kesin olarak düşünüyorum ama ikinci isim dediğiniz gibi pratik olursa daha iyi olabilir. Teşekkür ederimGoogle’dan baktım da söyleyebilirdiniz
baktığımda ayın 13. günü Anlamına gelir gibi bir açıklama buldum aslında ayak değilmemiş temiz toprak demekmiş Bir anlamı da beyaz Pirüpak yazmışlar
Şimdi anlamlar güzel gibi ama bizim gibi bu isimleri hiç duymamış milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede
çocuğunuzun yaşayacağı ortama göre Belirlemek lazım biraz da isimleri
Bir de a harfleri kısa mı uzun mu okunuyor gerçekten duymadığım için soruyorum
Mesela afra tafra da kısa okunur Azra uzun okunur
Azra gibi mi okunacak, anlamlar da benzer
Sağlıkla kucağınıza alın
Bir de ilk isim zor ve duyulmamış olduğu için eğer iki isim tercih edeceksiniz ikincisini herkesin anlayabileceği bir isim koymak sanki pratik hayatta kolaylık sağlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?