• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce haksızmiyim evliler baksin

Mutsu_zysy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
19
-1
86
29
kızlar size bugün başımdan geçen bir olayı anlatacağım. Ben memlekete gezmeye geldim eşim ise istanbulda kaldi calistigi için. Şubatta evlendik henüz birkaç günden beri görümce doğum yaptı kaynanamda ona yemek vs yardımcı olmak adına onun yanında kaliyor . gorumcemin evide bana cok yakin .ben evde yokken bir iki defa esim evde diye gidip kaldılar evde ben sorun etmedim bunun kayinvalidem evimi vs de temizler yani düzenler eksik gedigi tamamlar yardımcı olur . Görümce koronaya yakalandı. gorumcemin evine benim evim yakin diye esim bizde kalacak birhafta onlara bizden yemek yapıp goturcek dedi. Her neyse bende biraz uyuz oldum ben evde yokum nasil rahat ediyor her kadının evinde kendisi yokken birinin mutfağına vs girip birsyler yapmasından hoşlanmaz. Enazindan beni arayabilirdi aramadıda . Neyse bende bazı konularda titizimdir kayinvalideme dedimki yemek vs hazırlıyorsun gorumceme verirken kapları boşaltma karışmasın dedim alt komşulara da verdim hep karışıyor dedim . Esim bana cok buyuk tep ki gösterdi sen benim için bittim yok senin kaplarinami kaldik annem yarın gidiyor zeynep beni sevmiyor istemiyor diye alınganlık yapmis ben arıyorum açmıyor birde esim bana diyorki ben actirmiyorum arama ya okadar zoruma gittiki kalkip benim telefonumu esim acma diye acmiyorsun ben senin gelirinin ya eşime ne demeli annesine asljnda su yüzden demiştir bu yuzden demiştir diyeceği yerde kalkip annesiyle gaza gelip böyle davranıyor gercekten evlendiğimde cok pişmanım hem ailemden uzaktayım hem gurbetteki hemde bu olaylar anlayamıyorum burda sizce karşı tarafın alınacağı birsey varmi alttan almalısınız.

baya kötü yazmışım telefon klavyesinden anlayabilirsiniz umarim fikir verirmisiniz kim suçlu yani benim böyle yapmam bu arda eşim oncesinde ben söyledim dedi ama ben bu konularda titizim. diye ben söyleyeceğim sen iyi soylememeissin dedim tamam askim dedi simdide boyle yapiyor

Mesaj at Yallah annenin evine diye , anasının kuzusu adamlar niye evlenir anlayamıyorum. :işsiz:

evde yokken bir iki defa esim evde diye gidip kaldılar evde ben sorun etmedim bunun kayinvalidem evimi vs de temizler yani düzenler eksik gedigi tamamlar yardımcı olur . Görümce koronaya yakalandı. gorumcemin evine benim evim yakin diye esim bizde kalacak birhafta onlara bizden yemek yapıp goturcek dedi. Her neyse bende biraz uyuz oldum ben evde yokum nasil rahat ediyor her kadının evinde kendisi yokken birinin mutfağına vs girip birsyler yapmasından hoşlanmaz.
O rahatlığı siz vermişsiniz onlara.. diğer konu da boş alınganlık yapılmış eşinizin yaptığı da doğru değil

Sadece kaplar karışmasın dediyseniz annesi buna niye alınsın, alınacak bir şey değil. Ama ben evde yokken mutfağımda başka bir kadın vs gibi triplerinizi bir şekilde yansıttıysanız buna alınılır. Yani başka kadın dediğiniz annesi, orası sizin olduğu kadar oğlunun da evi yani siz evde yokken de gidip kalabilir diye düşünüyorum.

Kap kacak benim için önemli değildir. Uyarmazdım.
Bir insanın söyleme şeklinden lafın nereden geldiği belli oluyor, muhtemelen istenmediğini anladı.
Eşim benim babama istenmediğini hissetse ben de kıyamet koparırdım.

Kayınvalide oğlunun evinde kalacağı için niye sizi arasın? Arada hastalık durumu var ayrıca. O durumda tabi ki oğlunun evinde kalabilir.
Evi de karıştırmıyormuş, bir hafta kalıp yemek yapınca ne oluyor?
Kap kacak için aramaniz saçma, istemediğiniz için ne tonla, ne tavırla söylediniz kim bilir?

Eşinizin tavrı da orta bulma yollu olmalı, telefon actirmamak falan abartı, size tepki verse bile annesine karşı yapıcı olmalıydi.

Kadın evi temizlerken, eksiğinizi giderirken rahatsız olmuyorsunuz da mutfağı kullanırken, iki saklama kabini kullanırken mi rahatsız oluyorsunuz?
ya evet orasını ben atlamışım. Yani kv gelip evi temizliyor, düzenliyor, eksiğini gideriyor. Yani bu durumda konu sahibinin tavrı ayıp oluyor biraz. Yani kv'ye ya da herhangi bir akrabaya bu işler hep yaptırılıyorsa o zaman o kişi de orasını kendi evi gibi görür yani. Ha bunu istemiyorsanız temizliğinizi de kendi işinizi de kendiniz yapacaksınız yaptırmayacaksınız kv'deye falan.

birincisi korona denen şey kaptan bulaşmıyor ne gerek var ki bu triplere kabı yalayıp size yıkamadan göndermez elbet :D
ikincisi tamam klavye hatasını anlarım ama bu öyle bir şey değil ki ondan ona ondan ona atlar gibi anlatım tarzınız var kendimce bir şeyler çıkarıp anladım yoksa mümkün değil. mahallede çekirdek çitliyoruz, öylece bir şey anlatıyor karşımdaki bende anlamadan dinliyorum sanki öyle bi tarz. :D

kayinvalideme dedimki yemek vs hazırlıyorsun gorumceme verirken kapları boşaltma karışmasın dedim alt komşulara da verdim hep karışıyor dedim .
Kapları boşaltma nedir yahu yemeği kabın içinden mi yiyecekler anlamadım? Siz aranmadığınız için kızmışsınız tavrınız saçma olmuş, koca beylerin de göbek bağı daha kesilmediği için alınganlıkta zirve yapıp saçmalamış basit bir konu saçmalıklar silsilesine dönmüş

kızlar size bugün başımdan geçen bir olayı anlatacağım. Ben memlekete gezmeye geldim eşim ise istanbulda kaldi calistigi için. Şubatta evlendik henüz birkaç günden beri görümce doğum yaptı kaynanamda ona yemek vs yardımcı olmak adına onun yanında kaliyor . gorumcemin evide bana cok yakin .ben evde yokken bir iki defa esim evde diye gidip kaldılar evde ben sorun etmedim bunun kayinvalidem evimi vs de temizler yani düzenler eksik gedigi tamamlar yardımcı olur . Görümce koronaya yakalandı. gorumcemin evine benim evim yakin diye esim bizde kalacak birhafta onlara bizden yemek yapıp goturcek dedi. Her neyse bende biraz uyuz oldum ben evde yokum nasil rahat ediyor her kadının evinde kendisi yokken birinin mutfağına vs girip birsyler yapmasından hoşlanmaz. Enazindan beni arayabilirdi aramadıda . Neyse bende bazı konularda titizimdir kayinvalideme dedimki yemek vs hazırlıyorsun gorumceme verirken kapları boşaltma karışmasın dedim alt komşulara da verdim hep karışıyor dedim . Esim bana cok buyuk tep ki gösterdi sen benim için bittim yok senin kaplarinami kaldik annem yarın gidiyor zeynep beni sevmiyor istemiyor diye alınganlık yapmis ben arıyorum açmıyor birde esim bana diyorki ben actirmiyorum arama ya okadar zoruma gittiki kalkip benim telefonumu esim acma diye acmiyorsun ben senin gelirinin ya eşime ne demeli annesine asljnda su yüzden demiştir bu yuzden demiştir diyeceği yerde kalkip annesiyle gaza gelip böyle davranıyor gercekten evlendiğimde cok pişmanım hem ailemden uzaktayım hem gurbetteki hemde bu olaylar anlayamıyorum burda sizce karşı tarafın alınacağı birsey varmi alttan almalısınız.
Anası kılıklı ne olacak hayır ne beklenir ki boyleerkeklerden bı sekılde duzeltmessen sonu bellı

Back