- 28 Ocak 2017
- 19
- -1
- 86
- 29
- Konu Sahibi Mutsu_zysy
kızlar size bugün başımdan geçen bir olayı anlatacağım. Ben memlekete gezmeye geldim eşim ise istanbulda kaldi calistigi için. Şubatta evlendik henüz birkaç günden beri görümce doğum yaptı kaynanamda ona yemek vs yardımcı olmak adına onun yanında kaliyor . gorumcemin evide bana cok yakin .ben evde yokken bir iki defa esim evde diye gidip kaldılar evde ben sorun etmedim bunun kayinvalidem evimi vs de temizler yani düzenler eksik gedigi tamamlar yardımcı olur . Görümce koronaya yakalandı. gorumcemin evine benim evim yakin diye esim bizde kalacak birhafta onlara bizden yemek yapıp goturcek dedi. Her neyse bende biraz uyuz oldum ben evde yokum nasil rahat ediyor her kadının evinde kendisi yokken birinin mutfağına vs girip birsyler yapmasından hoşlanmaz. Enazindan beni arayabilirdi aramadıda . Neyse bende bazı konularda titizimdir kayinvalideme dedimki yemek vs hazırlıyorsun gorumceme verirken kapları boşaltma karışmasın dedim alt komşulara da verdim hep karışıyor dedim . Esim bana cok buyuk tep ki gösterdi sen benim için bittim yok senin kaplarinami kaldik annem yarın gidiyor zeynep beni sevmiyor istemiyor diye alınganlık yapmis ben arıyorum açmıyor birde esim bana diyorki ben actirmiyorum arama ya okadar zoruma gittiki kalkip benim telefonumu esim acma diye acmiyorsun ben senin gelirinin ya eşime ne demeli annesine asljnda su yüzden demiştir bu yuzden demiştir diyeceği yerde kalkip annesiyle gaza gelip böyle davranıyor gercekten evlendiğimde cok pişmanım hem ailemden uzaktayım hem gurbetteki hemde bu olaylar anlayamıyorum burda sizce karşı tarafın alınacağı birsey varmi alttan almalısınız.