evet var tabi etrafim oyle insanlarla dolu iyi elestirilerde var kötü elestirilerde ama bende kendimi sevemiyorum o kadarBence bu sorun çevrenizdeki insanların eleştirileri gibi öyle hissettim , çünkü sosyal medya falan kullanmayan biri bu kadar çirkinim bahtimda kara demesi için bunlara maruz kalması gerek yani biri bir şey demiş ki bu sizde bu düşünceyi geliştirmiş
saclarimi cok swviyorumSaçları biraz kısaltmanız gerek
Bir de göz makyajınız değişmeli,ölü balık gibi yapmışsınız kendinizi. Makyaj teknikleri öğrenip saçları kestirirseniz olacak gibi
Niye başkalarına “Güzel miyim” diye soruyorsun ki? 43 yaşındayım kocam dahil olmak üzere “Ben güzel miyim” diye sormamışımdır.
Saçmalamaaa bu yılların ger gelmicek ilerde cildin nemsizleşmeye kırışmaya başlayınca aptalmışım o zamanların keyfine varamamışım körmüşüm demeye başlarsın emin ol. Ayrıca 20 yaşımdaki halimi düşünüyorum da yüzüm hala oturmamıştı tam olarak, bence çevreni değiştirmen lazım seni kötü etkiliyorsa.haklısınnn ama ne bileyim iştee evet 20 yasindayiö
Arkadaşlar günümüzde ortam sizin 20 yaş zamanlarınızdan çok farklı insanlar birbirini inanılmaz sert eleştiriyor en ufak kusurlar yüze vuruluyor. 20 yaşındaki genç kız sokaktan geçene sormuyor zaten belli ki içinde dolmuş böyle bi takıntısı var gelmiş burda objektif fikir alıyor. Kendi düşüncesi sağlıklı mı değil mi onu tartıyor. Nasıl anlayacak içine düştüğü duygudurum kurgu mu gerçek mi?Ay evet. Bende.
Bu konuya çok güldüm gerçekten.
Saçlarını seviyor olabilirsin ama objektif olarak bakınca ben de daha modern bi kesimi daha çok yakıştırırdım. Arkadaşların dediği gibi kaş şeklin de yüzüne göre sert, evet küçük duruyorsun ama ifaden duruşuna göre fazla sert kalmış. Bence kuaförünü değiştir sana başka biri bi saç kaş dizaynı yapsın, evet topmodel alımlılığında değilsin ama çirkin de değilsin, tarzını bulamamışsın oturtamamışsın henüz buna kafa yorabilirsin yoracaksan.saclarimi cok swviyorum
Saçlarınız sizi pek sevmiyor ama :d cidden biraz hareket katın.saclarimi cok swviyorum
aynen düşündüklerimi yazmışsın teşekkür ederim soru farklı yerlere çekildi biraz:)Arkadaşlar günümüzde ortam sizin 20 yaş zamanlarınızdan çok farklı insanlar birbirini inanılmaz sert eleştiriyor en ufak kusurlar yüze vuruluyor. 20 yaşındaki genç kız sokaktan geçene sormuyor zaten belli ki içinde dolmuş böyle bi takıntısı var gelmiş burda objektif fikir alıyor. Kendi düşüncesi sağlıklı mı değil mi onu tartıyor. Nasıl anlayacak içine düştüğü duygudurum kurgu mu gerçek mi?
Arkadaşlar günümüzde ortam sizin 20 yaş zamanlarınızdan çok farklı insanlar birbirini inanılmaz sert eleştiriyor en ufak kusurlar yüze vuruluyor. 20 yaşındaki genç kız sokaktan geçene sormuyor zaten belli ki içinde dolmuş böyle bi takıntısı var gelmiş burda objektif fikir alıyor. Kendi düşüncesi sağlıklı mı değil mi onu tartıyor. Nasıl anlayacak içine düştüğü duygudurum kurgu mu gerçek mi?
Arkadaşlar günümüzde ortam sizin 20 yaş zamanlarınızdan çok farklı insanlar birbirini inanılmaz sert eleştiriyor en ufak kusurlar yüze vuruluyor. 20 yaşındaki genç kız sokaktan geçene sormuyor zaten belli ki içinde dolmuş böyle bi takıntısı var gelmiş burda objektif fikir alıyor. Kendi düşüncesi sağlıklı mı değil mi onu tartıyor. Nasıl anlayacak içine düştüğü duygudurum kurgu mu gerçek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?