Kızlar Sizce Güzel miyim?

evet var tabi etrafim oyle insanlarla dolu iyi elestirilerde var kötü elestirilerde ama bende kendimi sevemiyorum o kadar

Aşırı itici yapan bir çirkinliğin yok, aman aman güzel değilsin ben de değilim olmuyorsa ne yapalım, bir kere geliyoruz dünyaya bununla yaşamı kendimize zehir etmeye değer mi?
Tüm yaşam enerjisini karşı cinsin ilgisinden ve hemcinsinin begenisinden alan kadınlardan olmayin lütfen, kendinizi sevin, omzunuza bir öpücük kondurun.
Tüm olay kafada biter, hislerle ilgili tüm olaylar.

Niye başkalarına “Güzel miyim” diye soruyorsun ki? 43 yaşındayım kocam dahil olmak üzere “Ben güzel miyim” diye sormamışımdır. Allah bize bir beden vermiş, onun mümkün olduğu en iyi versiyonu olmaya çalış. Kaldı ki estetik diye bir şey çıktı. Millet evrim geçiriyor. Erkek doğanlar fıstık gibi kadın oluyor.
Özgüvenini yükselt. Para kazan. Sonra da küçük dokunuşlar yaptır kendine.

Güzel misiniz değil misiniz konusunda yorum yapmak istemiyorum, ancak gerçekten depresyona girecek derecede çirkin olduğunu düşünen bir kadının kimseyi tanımadığı ve anonim şekilde pek çok eleştiri alabileceği böyle bir platformda kendi fotoğrafını paylaşacağını sanmıyorum. Bana nedense onaylanmak istiyorsunuz gibi geldi. Siz kendiniz hakkında ne düşünüyorsunuz önemli olan o, başkalarının düşüncelerinin hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin.

E cok normal estetiksiz insan kalmadı ki insan dogal olunca kendini yadırgıyor aynı fabrikadan çıkmış gibi burunlar bol slikonlu dudaklar cogunlukta faceapp uygulaması zehirlenmesi yasıyor yapacak bir sey yok artı güzellik göreceli benim begendigimi baskası çirkin bulabilir takılma bunlara

Kaşlarınız yüz ifadenizi çok sertleştiriyor ben olsaydım kesinlikle daha yumuşak bir model kullanırdım emin olun çok fark edecek. Saçlarınızı da dümdüz upuzun kullanmak yerine bir hareket katabilirsiniz, dalgalı saç size yakışabilir. Her şey gönlünüzce olsun.

haklısınnn ama ne bileyim iştee evet 20 yasindayiö
Saçmalamaaa bu yılların ger gelmicek ilerde cildin nemsizleşmeye kırışmaya başlayınca aptalmışım o zamanların keyfine varamamışım körmüşüm demeye başlarsın emin ol. Ayrıca 20 yaşımdaki halimi düşünüyorum da yüzüm hala oturmamıştı tam olarak, bence çevreni değiştirmen lazım seni kötü etkiliyorsa.

Ay evet. Bende.
Bu konuya çok güldüm gerçekten.
Arkadaşlar günümüzde ortam sizin 20 yaş zamanlarınızdan çok farklı insanlar birbirini inanılmaz sert eleştiriyor en ufak kusurlar yüze vuruluyor. 20 yaşındaki genç kız sokaktan geçene sormuyor zaten belli ki içinde dolmuş böyle bi takıntısı var gelmiş burda objektif fikir alıyor. Kendi düşüncesi sağlıklı mı değil mi onu tartıyor. Nasıl anlayacak içine düştüğü duygudurum kurgu mu gerçek mi?

saclarimi cok swviyorum
Saçlarını seviyor olabilirsin ama objektif olarak bakınca ben de daha modern bi kesimi daha çok yakıştırırdım. Arkadaşların dediği gibi kaş şeklin de yüzüne göre sert, evet küçük duruyorsun ama ifaden duruşuna göre fazla sert kalmış. Bence kuaförünü değiştir sana başka biri bi saç kaş dizaynı yapsın, evet topmodel alımlılığında değilsin ama çirkin de değilsin, tarzını bulamamışsın oturtamamışsın henüz buna kafa yorabilirsin yoracaksan.

Üst üste mesaj yazmışım sinir oldum kendime kafam çok dalgın mazur görsün okuyanlar normalde böyle mallıklar yapmam bugün çok çalıştım ondan

aynen düşündüklerimi yazmışsın teşekkür ederim soru farklı yerlere çekildi biraz:)

22 yaşında birinin böyle bir forum sitesine fotoğraf koyup " güzel miyim" demesi komik geldi bir an. Tutamadım kendimi, güldüm Ama haklısınız. Kimin hangi psikoloji ile hareket ettiğini bilemeyiz.

Gercekten bir gariplik var. 20 yaşinda kuzenim var çok güzel bir kız zaten ama dudaklari inceymiş diye dolgu bir şey yaptirdi. İnce olunca güzel olunmuyor mu diyorum cidden dudaklari yok gibi degildi alti ustu biraz inceydi, yok illa kofte olacak başka turlu guzel olunmaz.
Arkadaşlarini goruyorum 19-20 yaşinda kizlar hepsinin agzinda dolgu, burnunda dolgu... Hayret bir şey doğrusu.

Fotograflarda güzel cikiyorlar ama yuz yuze geldigimde hiç birinin estetikleri gozume hoş gelmedi doğrusu.

burada sayfalarca "güzelsin" yazılsa ne olacak ki ne faydası var. yazanların çoğu fotoğrafınıza bile bakmadan, psikolojim bozuk kendimi beğenmiyorum dediğiniz için bir sürü benzer şey yazacak.. bence fotoğrafınızı da kaldırın derim.
herkesin güzellik anlayışı farklı, mesela geçenlerde bir erkek arkadaşım çok beğendiği kızın fotoğrafını gösterdi masada kimse beğenmedi. ama o çok beğeniyor. 5 kişilik masada bile kimsenin fikri aynı değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…