Kızlar Sizce Güzel miyim?

Bir konunuzda 15 kilo fazlam var demiştiniz; hiçte öyle görünmüyorsunuz.

Burun estetiğiniz sonrası görünüşünüze fazla odaklandınız sanırım.
aynenn öyle burun estetiginden sonra oldu hersey evet baskaları normal bulacaktır kilom 62 ve ben vermek istiyorum buna bile takıyorum

bu soruyu soran bir cok uyeye bunu yazmistim ...

bende kendimi 15 li 20 li yaslarimda cok cirkin hissederdim vr gorurdum ..ama simdi gecmisteki fotograflarimi gorunce kendime haksizlik ettigimi dusunuyorum gayette guzelmisim

bence saglam bir askla karsilasmadigij icinn bunu dusunuyor olabilir misin

Gayet güzelsiniz maşallah

teşekkür ederimm bilmiyorum son zamanlarda kötü hissediyorum sanki ne yapsamda güzel değilim gibi
Bazen bende de olur hatta fotoğraflarda hiç beğenmem kendimi, çevremden aldığım övgüler bile bazen ikna etmez kendini boşuna üzme gerçekten güzel bir kızsın , bahtın da güzel olsun inşallah

Bazen bende de olur hatta fotoğraflarda hiç beğenmem kendimi, çevremden aldığım övgüler bile bazen ikna etmez kendini boşuna üzme gerçekten güzel bir kızsın , bahtın da güzel olsun inşallah
hHahahah bahtım icin aynısını soyleyemicem cunku bahtım gercekten kappp kara

hHahahah bahtım icin aynısını soyleyemicem cunku bahtım gercekten kappp kara
Henüz 20 yaşındasın daha bahtinin kara olup olmadığı belli değil güzel şeyler düşün, egitimine odaklan, iyi bir meslek sahibi olmaya çalış bahtin da güzelleşir sen de daha güzel bir kız olursun

Sosyal medya kullanma problem yapmazsın kendini. Güzellik geçici önemli olan boş biri olmaman.

Kendini beğenmeyen çatlarmiş . Önce senin kendini sevmen lazım ayrıca gayet zayifsin diğer konuların hep kilo vermeyle ilgili sabah kalk geç aynanın karşısına vay be de analar neler doğuruyo de ben hep öyle yaparım bazen eşim de şaşırır senden daha çok kendini beğenen varmı ki der. Belki çok güzel değilim ama ben bunu kendime inandirdm sonuçta tipimizi biz istemedik seçmedik Allah verdi ve bu görünüşle mutlu olmakta bizim elimizde mutsuz olup hayatı kendimize zehir etmekte bizim elimizde

Bence bu sorun çevrenizdeki insanların eleştirileri gibi öyle hissettim , çünkü sosyal medya falan kullanmayan biri bu kadar çirkinim bahtimda kara demesi için bunlara maruz kalması gerek yani biri bir şey demiş ki bu sizde bu düşünceyi geliştirmiş

Bence siz kendinizi çok beğenmiyorsunuz etraftan da güzelsin kelimesini duymak istiyorsun , oyle hisettim , guzel değilsin ama çirkin de değilsin

evet var tabi etrafim oyle insanlarla dolu iyi elestirilerde var kötü elestirilerde ama bende kendimi sevemiyorum o kadar niye böyle oldum bilmiyoeum bi dönem seviyorum bi dönem kendimden nefret ediyorum

Etrafınızda ne diyorlar bilmem de, istisnasız herkesin güzel bulduğu birisi var mıdır?
Kıvanç Tatlıtuğ'u beğenmeyen insanlar da var mesela
Kendini kendin beğeneceksin. Gerisi boş bir yerde.

Tarzda sıkıntı var ya. Gözleriniz zaten baygın neden smoke makyaj yaptınız sizin yukarı çekmeniz gerek. Kaşları yukarı tarayın ve o keskin görünümden kurtulun. Saçlar sanki dalgalı ama düzleştirilmiş gibi, onları da biraz kisaltin ve kat katın.

Ben sizi bu sekilde beğenmedim, ama hareket katılsa kesinlikle pek çok şey değişecek.

evet var tabi etrafim oyle insanlarla dolu iyi elestirilerde var kötü elestirilerde ama bende kendimi sevemiyorum o kadar niye böyle oldum bilmiyoeum bi dönem seviyorum bi dönem kendimden nefret ediyorum
Ama inanın 100 kişiden 50 si beğense 50 si begenmeyecek benide öyle senide diğerlerini de bu çok yoruma açık bir şey , ama kendini her zaman sev ve değer ver arkadaşların dediği gibi biraz bakım rutini oluştur, makyajını da koyu ve çok sert yapma doğal yap , fazla makyaj güzelleştirir diye bir şey de yok yani öyle düşünme

Güzellik göreceli, illaki hem beğenen hem beğenmeyen çıkacaktır.
Sadece birkaç şey söyleyim, kaşlarının rengi ve çok fazla kavisli oluşu yüzünü sert göstermiş. Koyu renk farmı var tam anlayamadım ama bütün göz kapağına koyu renk sürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…