• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kızlar sizce düğünde saçım ne renk olmalı çok karasızım yardım edinn :((

Kızlar hangi saçımla gelin olmalıyım ?

• Ankete Katılan
    68
  • Anket Kapalı .
ikiside gitmiş sana..ama siyahı accuk daha fazla beğendim.siyah güzel..evet siyahh siyahhhkaydirigubbakcemile3

Sevgili meslektaşım, öncelikle hayırlı olsun... Karar vermek çok zor çünkü çok hoş & güzel bir bayansınız ve her iki renk de size çok yakışmış... Ben çok koyu renkleri sevmiyorum; koyu istiyorsanız siyah değilde koyu kestane olabilir... Benim saçlarım koyu kestaneydi düğünümde, gerçi benimkisi mecburen oldu (düğünden 2 önceki boyatmamda kuaför kızıl kahve saçımı düz kahveye boyayınca ancak kestane kurtarmıştı; o zaman bayağı sinir olmuştum; güvenilir kuaförünüzden şaşmayın derim) ama güzel durmuştu...
Ama altın karamel çok hoş durmuş, ışıltılı bir renk olduğu için ışık altında çok hoş görünecektir düğünde...

Kolay gelin & mutluluklar...

Güzel iltifatlarınız için çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan 2 renkte çok hoşuma gidiyor ama gelinlikte koyu renkler daha hoş duruyor sanırım.. Zaten simsiyah istemiyorum o yüzden kestane tonları güzel olabilir hem karamele dökmekte kolay olsun istiyorum :1: Kuaför olayıda en korktuğum olay zaten o ne yaparsa o olucak kuaför bencede çok önemli eyvahedigeldismile Bakalım ne olcak son halinize buraya koymak nasip olur inşallah:Saruboceq:

siyah çok güzel bence cnm sana çok yakışmış ben de simsiyah saçlı bi gelin olucam siyah beyaz çok uyumlu oluyo :) kırmızı da ruj kullanabilirsin

Back