• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kızlar sizce düğünde saçım ne renk olmalı çok karasızım yardım edinn :((

Kızlar hangi saçımla gelin olmalıyım ?

• Ankete Katılan
    68
  • Anket Kapalı .
karamel tatlım cok hoş olmuş:) benım saçımda bu renkk :) siyahh sert olmuşşş

uff bilemiyorum ki siyah sert oluyo evt ama koyu makyaj olmayınca belki hoş durur gelinlikle karamel nasıl durur acaba die tereddütlerim var bilmiyorumkismile Buarada resimlerine baktım sende çok güzel olmuşsun Allah tamanına erdirsin :Saruboceq:

hepsinde güzelsin cnm ama siyah daha güzel :)gelinligine de cok yakısır esmerlik:)

kararsiz kaldim cnm ben de ya ama sanki siyah....

Bence ikisi de hoş. Karar veremedim ben de. Ama siyah saç daha ağır basıyor gibi. Siyah olsun.

Teşekkür ederim kızlar...vereliniortak Çok simsiyah istemiyorum zaten kahve olsun istiyorum yada koyu kahve gibi karameli özlersem dönmek kolay olsun :1:

koyu kestaneye boya canım..
siyah gibi resmen dogal...babam o renke boyardı.kaydirigubbakcemile3

Sevgili meslektaşım, öncelikle hayırlı olsun... Karar vermek çok zor çünkü çok hoş & güzel bir bayansınız ve her iki renk de size çok yakışmış... Ben çok koyu renkleri sevmiyorum; koyu istiyorsanız siyah değilde koyu kestane olabilir... Benim saçlarım koyu kestaneydi düğünümde, gerçi benimkisi mecburen oldu (düğünden 2 önceki boyatmamda kuaför kızıl kahve saçımı düz kahveye boyayınca ancak kestane kurtarmıştı; o zaman bayağı sinir olmuştum; güvenilir kuaförünüzden şaşmayın derim) ama güzel durmuştu...
Ama altın karamel çok hoş durmuş, ışıltılı bir renk olduğu için ışık altında çok hoş görünecektir düğünde...

Kolay gelin & mutluluklar...

Back