Smyy21 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2015 1.953 1.624 133 31 15 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi berrakca #61 berrakca .!.: Bugün yine azıcık geldi. İnşALLAH vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşALLAH. Benim gibi oluşta sağlıklı gebeliği olan varmı acaba gören yazabilirmi lütfen Genişletmek için tıkla... Amiiiin Hakkımızda hayırlısı..
berrakca .!.: Bugün yine azıcık geldi. İnşALLAH vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşALLAH. Benim gibi oluşta sağlıklı gebeliği olan varmı acaba gören yazabilirmi lütfen Genişletmek için tıkla... Amiiiin Hakkımızda hayırlısı..
berrakca Cahildim dünyanın rengine kandım Kayıtlı Üye 3 Mart 2013 225 105 103 17 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi berrakca #62 Kızlar bugün kanamam başladı sanırım kimyasal gebelik geçirdim. Cuma günü doktora gidicem. Kimyasal gebelikten sonra ne kadar süre de hamile kaldınız acaba? Birde ben soğan kürünün adete 10 gün kala olan 2.kısmını uygulayım mı sizce?
Kızlar bugün kanamam başladı sanırım kimyasal gebelik geçirdim. Cuma günü doktora gidicem. Kimyasal gebelikten sonra ne kadar süre de hamile kaldınız acaba? Birde ben soğan kürünün adete 10 gün kala olan 2.kısmını uygulayım mı sizce?