Ovilasyon günlerinde soğan kürü yapılmaz bildiğim kadarıyla canım ..
Aslında dün değerlendirecektim ama çok azıcık pembe bir akıntım geldi sonda gelmedi yerleşme kanaması acaba diye dün değerlendirmedim bugün gece değerlendiririm o zamanCanım 30 u diyorsan bugunu değerlendir derim. Ovulasyon testı kullanmadıysan eğer nolur nolmaz.
Ovulasyon kanamasi bazi zamanlarda olabiliyor. Dediğin gibi acik pembe. Okumustum bunu. O olabilirAslında dün değerlendirecektim ama çok azıcık pembe bir akıntım geldi sonda gelmedi yerleşme kanaması acaba diye dün değerlendirmedim bugün gece değerlendiririm o zaman
Pozitif sayılması için çizginin pembe olması gerekir. Sanırım negatif.Arkadaşlar adetime 4 gün var az önce days comfort erken gebelik testi yaptım bu beyaz çizgi belirdi. Ben anlamadım ne demek olduğunu. Daha önce yaptıklarım da böyle çıkmamıştı. Negatif mi bir bakarmısınız rica etsem.
Soğan kurunu asetin bitimine 1 gün kala hep başlarım içmeye ihtiyaç halinde. Ne zaman vajinit olsam yada kist olsa bu kur ile kurtulurum. Düşük yaptığım ay kanama bitimine doğru yine başlamıştım. Kesinlikle içimi temizledigine inanıyorum. O ay korunmadan devam ettim. Esimede sizin gibi keçiboynuzu sabah akşam 1 yi yedirdim. Düşük sonrası ne zaman adet olurum bilmediğimden 1 ay olmadan kusma ve bulanti ile kan vermiştim. Şükür ki rabbim gidenin yerini doldurmuş. Şimdi dogdu da 10 aylık oldu paşam.
Inşallah kardeş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ne kadar kaldı adetinize. Test yapınca yazarsinizALLAH bağışlasın bende bu ay umutluyum soğan kürünü hiç aksatmadım ilişkilerden sonra hemen kalkmadım hemen banyo yapmadım. Rabbim isteyen herkese hepimize nasip eder İnşALLAH annelik duygusunu yaşamak için heyecanlanıyorum
Bazı testlerin hassasiyet durumu farklı oluyor böyle şeyler olabiliyor yani.Daha önce yaptıklarım da böyle olmamıştı onun için merak ettim. Teşekkür ederim yorumunuz için
5 üstü gebelik sayılır geç döllenme olmuş olabilir bence gebe olma ihtimaliniz yüksek gibi gözüküyor 2 gün sonra kan testini tekrarlayın 2 katına çıkmaya başlarsa sevinmeye başlayın umarım gebesinizdirKızlar yarın bat yarın kan testi verdim değerim 6.4 çıktı. Nasıl sizceyorum yapın lütfen
Yumurtlama akıntısı dediğimiz akıntının bailadığı ilk günden denemeye başlamalısınız yumurtanın ne zaman çatladığını bilemeyiz çünkü siz akıntınızı takip edin başladığı ilk günden itibaren değerlendirin akıntı kıvam alıp uzamaya başladığı zaman yumurta çatlamaya başlayacak o nedenle siz ilk akıntı gününden itibaren deneyinBayanlar bende bir soru sorabilirmiyim ???
Yumurtlama akıntısından öncemi yumurtluyoruz yok sa sonramı ????
Bu ayın 23-30 u arası yum akıntısı gördüm birinden itibaren kuruyum regl günüm yarın da merak ettim :) akıntı bitince yum olsam 14–15 mi olur acaba diye :)Yumurtlama akıntısı dediğimiz akıntının bailadığı ilk günden denemeye başlamalısınız yumurtanın ne zaman çatladığını bilemeyiz çünkü siz akıntınızı takip edin başladığı ilk günden itibaren değerlendirin akıntı kıvam alıp uzamaya başladığı zaman yumurta çatlamaya başlayacak o nedenle siz ilk akıntı gününden itibaren deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?