• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce Doğru günlerimi değerlendirmişim?

Sizden de allah razı olsun
İki seneyi geçti bizim de olmuyo ama ben yumurtlama dönemi dışında az da olsa ihtimal var sanıyordum hamilelik için
Meğer sıfırmış
Geç döllenme falan
Aman
Onlar istisna
Normalde yokmuş işte
Bizimde yumurtalık
Regl
Hatta rahim filmi de çektik
Sperm testleri
Herşey süper şükür
Ben anladım olayı ama geç de olsa
Ovulasyonlaa takip edicem
Hatta yarın olması lazım
Yumurtlama günüm
İki gündür ilişkiye girmedik yarını değerlendirmek için
Sanırım böyle deneye deneye iki senede hamile kalırım
Çünkü ben anca anladım olayı :)
Peki siz yumurtlama günü ve sorası nasıl ilişki oldu :))
Benim de uzun oldu :)))

Vardır elbet yumurtlama zamanı haricinde hamile kalan :KK15:
Ayın 30 unda akıntım geldi demiştim bir arkadaş bugünü değerlendir diye tavsiyede bulunmuştu sağolsun ama ben değerlendirmedim eşim vardiyali çalışıyor denk getiremedik genellikle hep sabah ilişki oldu spermlerin daha kaliteli olduğunu okumuştum öyle denedik ama akşamda olmadı değil mesela akşam olunca gece öyle uyudum Allah affetsin sabah aldım duşu :KK25: folik asiti ihmal etmedim bide bol su içtim:KK48:

Sonuna kadar okuduk arkadaşım :) çok şükür Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına inşallah. Darısı da bizim Başımıza bizlere de dua et

Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin :KK68: en kısa zaman da hep böyle güzel haberler alırız İnşALLAH :KK68:

Vardır elbet yumurtlama zamanı haricinde hamile kalan :KK15:
Ayın 30 unda akıntım geldi demiştim bir arkadaş bugünü değerlendir diye tavsiyede bulunmuştu sağolsun ama ben değerlendirmedim eşim vardiyali çalışıyor denk getiremedik genellikle hep sabah ilişki oldu spermlerin daha kaliteli olduğunu okumuştum öyle denedik ama akşamda olmadı değil mesela akşam olunca gece öyle uyudum Allah affetsin sabah aldım duşu :KK25: folik asiti ihmal etmedim bide bol su içtim:KK48:
Teşekkürler
❤️❤️

Hadi bakalım hayırlısıyla haberini bekliyorum:anneadayı:
Hayırlısı beklemedeyim. Ama adetse neden sökülmüyor yada kanama neden artmıyor. Ve ben adet olunca asırı agrım olur suan zerre agrım yok çok ilginç. Hatta ilk evlendiğim ay adet olunca agrıdan o kadar ktü olmstm ki kaynanam düşük yapıyorm falan sanmıstı :)

Hayırlısı beklemedeyim. Ama adetse neden sökülmüyor yada kanama neden artmıyor. Ve ben adet olunca asırı agrım olur suan zerre agrım yok çok ilginç. Hatta ilk evlendiğim ay adet olunca agrıdan o kadar ktü olmstm ki kaynanam düşük yapıyorm falan sanmıstı :)

Yaa çok heyecanlı İnşALLAH vardır ya :KK24: Rabbim nasip etsin en kısa zamanda.

11.10.2018 6.4
13.10.2018. 12.2
15.10.2018(bugün) 14.6

Kızlar bugün kan verdim sancım oluyordu. Lekenmelerim bitti eşim kan verelim diye ısrar etti verdik acilde sonuç 14.6 çıktı başka bir ilçeye gittik öğleden sonraya numara bulabildik çok şükür doktor 20 nin altını gebelikten saymıyoruz gebe değilsin dedi. Cumartesine göre değerin 50 olması gerekiyordu dedi. Ya adet olursun ya da tutunur Perşembe günü gel bakalım dedi. :KK43: benim moralim bozuldu tabi aslında iyi gidiyordu geçen günkü acil doktoru çok ilgilenmişti iyi şeyler söylemişti ama böyle oldu. Sizce kimyasal gebelik mi yardımcı olurmusunuz bana. Dün misafirim geldi aniden ağır kaldırmak zorunda kaldım baya yoruldum acaba o

Sevincim kısa sürdü yine de kanamam gelmeden birşey belli değil sanki ama Benim umudum kırıldı. Rabbim herseyin hayırlısını versin birdaha ki sefere nasip olursa. Olacağı varsa her türlü oluyor ama insan birşey bulmak istiyor. Güzel şeyler gitmesin bitmesin istiyor. Nasip bakalım.

Sevincim kısa sürdü yine de kanamam gelmeden birşey belli değil sanki ama Benim umudum kırıldı. Rabbim herseyin hayırlısını versin birdaha ki sefere nasip olursa. Olacağı varsa her türlü oluyor ama insan birşey bulmak istiyor. Güzel şeyler gitmesin bitmesin istiyor. Nasip bakalım.
Canım yine de Allahtan umut kesilmez inşallah artar değerin birkaç gün daha bekle bakalım. Ben de ilk 17 ile öğrenmiştim gebeliğimi ama tabi artmaması tedirginlik yaratıyor insana. Inşallah yükselir canım

11.10.2018 6.4
13.10.2018. 12.2
15.10.2018(bugün) 14.6

Kızlar bugün kan verdim sancım oluyordu. Lekenmelerim bitti eşim kan verelim diye ısrar etti verdik acilde sonuç 14.6 çıktı başka bir ilçeye gittik öğleden sonraya numara bulabildik çok şükür doktor 20 nin altını gebelikten saymıyoruz gebe değilsin dedi. Cumartesine göre değerin 50 olması gerekiyordu dedi. Ya adet olursun ya da tutunur Perşembe günü gel bakalım dedi. :KK43: benim moralim bozuldu tabi aslında iyi gidiyordu geçen günkü acil doktoru çok ilgilenmişti iyi şeyler söylemişti ama böyle oldu. Sizce kimyasal gebelik mi yardımcı olurmusunuz bana. Dün misafirim geldi aniden ağır kaldırmak zorunda kaldım baya yoruldum acaba o
Artması lazım artmadan kimyasal denemez ben kıxımı adeti 5 gün geçe 10 değerle öğrendim

Canım yine de Allahtan umut kesilmez inşallah artar değerin birkaç gün daha bekle bakalım. Ben de ilk 17 ile öğrenmiştim gebeliğimi ama tabi artmaması tedirginlik yaratıyor insana. Inşallah yükselir canım
İnşALLAH canım :KK61: çok kötü oldum değeri alınca çok ağladım hemen alışavermişim :(

4 günüm geçti benimde adet günü çok silik bi çizgim vardı şimdi çok açık kahve bi akıntım var senin lekelenmen de böyle mi başlamıştı Sadece silince gelen ...
Evet canım öyleydi sonra pembe akıntım da geldi o bitti Kahverengi akıntım devam etti ara ara çok az ama silince geliyordu

63F283A8-DE56-4B79-AF2B-74528F0ED676.jpeg
Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu

Bittimi peki o zaman yarın ben bi kan vereyim inş

Bugün yine azıcık geldi. İnşALLAH vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşALLAH.

Benim gibi oluşta sağlıklı gebeliği olan varmı acaba gören yazabilirmi lütfen :KK61:

Back