- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
Adetleriniz kaç günde bir oluyorBu ayın 23-30 u arası yum akıntısı gördüm birinden itibaren kuruyum regl günüm yarın da merak ettim :) akıntı bitince yum olsam 14–15 mi olur acaba diye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetleriniz kaç günde bir oluyorBu ayın 23-30 u arası yum akıntısı gördüm birinden itibaren kuruyum regl günüm yarın da merak ettim :) akıntı bitince yum olsam 14–15 mi olur acaba diye :)
30 bazen bi gün sonra falan da oluyorAdetleriniz kaç günde bir oluyor
İnşALLAH dediğiniz gibi olur5 üstü gebelik sayılır geç döllenme olmuş olabilir bence gebe olma ihtimaliniz yüksek gibi gözüküyor 2 gün sonra kan testini tekrarlayın 2 katına çıkmaya başlarsa sevinmeye başlayın umarım gebesinizdir
Akıntı, yumurtlama olduktan bir gün sonra sona erer. Yani doğurganlık dönemi boyunca akıntı olur, yumurtlama olunca da biter. Çünkü yumurta çatladıktan sonra sadece 24 saat duruyor vücutta.Bayanlar bende bir soru sorabilirmiyim ???
Yumurtlama akıntısından öncemi yumurtluyoruz yok sa sonramı ????
Teşekkür ederim çünkü bende 30 u diye düşünüyorum en kaliteli akıntı o zamandı 1i gelmedi . Yarın regl günüm ama 2 gün geç yum. Oluyorum bakalımAkıntı, yumurtlama olduktan bir gün sonra sona erer. Yani doğurganlık dönemi boyunca akıntı olur, yumurtlama olunca da biter. Çünkü yumurta çatladıktan sonra sadece 24 saat duruyor vücutta.
kanaması olabilir dinlenmeye bak kötü düşünmeKızlar pembe akıntım var ara ara da Kahverengi oluyor. Kötü birşey olmuyordur değil mi?![]()
Canım, benim adet biter bitmez akıntım başlıyor. Hiç yumurtlama akıntısını ayırt edemiyorum o yüzden iki günde bir ilişki şeklinde devam ediyorum :/Yumurtlama akıntısı dediğimiz akıntının bailadığı ilk günden denemeye başlamalısınız yumurtanın ne zaman çatladığını bilemeyiz çünkü siz akıntınızı takip edin başladığı ilk günden itibaren değerlendirin akıntı kıvam alıp uzamaya başladığı zaman yumurta çatlamaya başlayacak o nedenle siz ilk akıntı gününden itibaren deneyin
Tamam canım olması gereken o zaten en doğrusunu yapıyosun doktorların önerdiğide 2 günde 1 olan ilişkidir :) inş en kısa sürede gebe kalırsınCanım, benim adet biter bitmez akıntım başlıyor. Hiç yumurtlama akıntısını ayırt edemiyorum o yüzden iki günde bir ilişki şeklinde devam ediyorum :/
Amin canım arkadaşım isteyen herkese Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinTamam canım olması gereken o zaten en doğrusunu yapıyosun doktorların önerdiğide 2 günde 1 olan ilişkidir :) inş en kısa sürede gebe kalırsın
Canım lekelenmen nasıldı anlatır msn ?Belirtilere gelirsek kasık ağrım var karnıma sancı giriyor belim arada sızlıyor. Göğüs hassasiyeti hiç bir şekilde olmadı midem bulantım şu an yok. Soğan kürü işe yarıdı sanırım ve eşime keçi boynuzu kürü oda fayda etti galiba. İnşALLAH bebeğim beni bırakmaz. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. biraz duygusallaştım o var birde
Canım lekelenmen nasıldı anlatır msn ?
Bnmde dünden beri oyle. İdrar yapınca ve sildikce geliyor hatta sadece bir kaç defa ama galiba adet olcam ben3 gündür ara ara pembe ve Kahverengi akıntım geliyor. İç çamaşırıma bulaşmıyor aferdesin sildikce geliyor.
İnşALLAH vardır canım Test yaptın mı peki?Bnmde dünden beri oyle. İdrar yapınca ve sildikce geliyor hatta sadece bir kaç defa ama galiba adet olcam ben
berrakca allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin
Çok sevindim
Bende ilk kez bu ay yumurtlama günlerine yoğunlaşıcam da
Tam olarak nasıl yol izlediniz
Ovulasyon testi kullandınız mı
Sizden de allah razı olsunÇok teşekkür ederim ALLAH razı olsun darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına
Biz ramazan bayramından sonra korunmayı bıraktık Temmuz da doktora gittik yumurtalarında her hangi birşey yok değerlerinde normal dedi fakat 2 ay yine olmadı. İlk kez bu ay düzenli ilişkimiz oldu. Ovülasyon testi kullanmadım ama bu ayda olmasaydı kullanıcaktım. İlişkiden sonra hemen kalkmadım 1 saat kadar belimin altına yastık koydum. Saatler sonra ılık suyla banyo yaptım. Çok şükür bu ay oldu. İnşALLAH sağlıklı bir gebelik olur. Eşim çok istiyor keçi boynuzunu hiç ihmal etmedik sanırım o çok işe yaradı. Birde bu ay bal çok yedim bilmiyorum canım istedi tam yumurtlama zamanı yemeye başladım hala daha yiyorum belki oda faydaetmiştir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) ben çok heyecanlıyım hala inanamıyorum. İş yapmıyorum sürekli yatıyorum kitap okuyorum. Ev aldı başını gitti şu kontrolde geçsin yaparım bu seferde iş olmıyversin. Galiba bu süreçte ağır kaldırmamak uzanmamak önemli ben elimden geldiğince korudum. Korumayanların olmuyor mu oluyor ama elimden geleni yaptım. Çok uzun oldu umarım okursunuz sonuna kadar :)![]()
Sonuna kadar okuduk arkadaşım :) çok şükür Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına inşallah. Darısı da bizim Başımıza bizlere de dua etÇok teşekkür ederim ALLAH razı olsun darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına
Biz ramazan bayramından sonra korunmayı bıraktık Temmuz da doktora gittik yumurtalarında her hangi birşey yok değerlerinde normal dedi fakat 2 ay yine olmadı. İlk kez bu ay düzenli ilişkimiz oldu. Ovülasyon testi kullanmadım ama bu ayda olmasaydı kullanıcaktım. İlişkiden sonra hemen kalkmadım 1 saat kadar belimin altına yastık koydum. Saatler sonra ılık suyla banyo yaptım. Çok şükür bu ay oldu. İnşALLAH sağlıklı bir gebelik olur. Eşim çok istiyor keçi boynuzunu hiç ihmal etmedik sanırım o çok işe yaradı. Birde bu ay bal çok yedim bilmiyorum canım istedi tam yumurtlama zamanı yemeye başladım hala daha yiyorum belki oda faydaetmiştir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) ben çok heyecanlıyım hala inanamıyorum. İş yapmıyorum sürekli yatıyorum kitap okuyorum. Ev aldı başını gitti şu kontrolde geçsin yaparım bu seferde iş olmıyversin. Galiba bu süreçte ağır kaldırmamak uzanmamak önemli ben elimden geldiğince korudum. Korumayanların olmuyor mu oluyor ama elimden geleni yaptım. Çok uzun oldu umarım okursunuz sonuna kadar :)![]()