• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce çok mu

Kızlar bulunduğumjz şehirde belediyenin ubretsiz yüzme dersi var.

Oğlumun yaşı tutmadığı için kaydını almadılar ama sonradan fark ettim ki daha küçük Lee kayıtlı ama yanlışlıkla olmuş diyorlar.

Neyse dedim rica ettim özel ders verin bari dedim 6 ders 850 eşim tutturdu çok madem ücretsiz alıyorlar bizimkinide alsınlar işte nolcak kafasında hoca da benden haber bekliyor sizce saçma mi bu durum.baska yerde 10 saat otel in havuzunda 1250 TL

Bu arada küçük ve doğu d abur şehir
Lee’yi aldılarsa çok ayıp etmişler.

Ücret uygun, izmirden bildiriyorum özel dersin saati 200 lira.

Burda da ücretsiz belediyenin kursu var.Oğlum 6 yaşında ama yaşı tutmuyor. Kızımın yaşı tutuyor o ücretsiz gidiyor. Oğlum da aynı yerde fakat ücret karşılıği bir spor kulubü aracılığıyla gidiyor.

Demem o ki oğlunuzun yaşının tutmaması doğrudur.

Yani 6 saatte ogrenemz mi
Yahu illa öğrenmesi mi gerekiyor? Olimpiyatlara mı hazırlayacaksınız sonuçta acilen? İyi vakit geçirsin, suya alışsın, teori bilgisini alsın. Yetmiyor mu? Seneye yine gider ya da yaşı tutarsa ücretsiz belediye kursuna verirsiniz. Tatile gidersiniz. Yeteneği varsa bir derste bile öğrenir. Neyin acelesi anlamadım ben ama haksızlık olduğunu düşünüyorsanız şikayet edin. Yalnız şöyle bir durum var. Küçük olan diğer çocukları torpilsiz almışlarsa ya yeteneği keşfedilmiş ya da fizik olarak kaldırabilecek çocuklardır. Benim kızımı da tekvandoya küçük yaşta almışlardı çünkü devlet spor okuluna.

Back