- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Evet 1 saat ogrenemz mi sizce6 derste ne anlayacakki cocuk. Amac sadece yuzmeyi ogrenmekse ogrenir tabi ama guzel zaman gecirsin istiyorsaniz cok az bence. Ders suresi ne kadar, 1 saat mi?
Özel ders için fiyat uygun. Ama 6 saatte öğrenemez. 30 saat civarı belki. Gelecek yıl yollayın ücretsiz kursa.Kızlar bulunduğumjz şehirde belediyenin ubretsiz yüzme dersi var.
Oğlumun yaşı tutmadığı için kaydını almadılar ama sonradan fark ettim ki daha küçük Lee kayıtlı ama yanlışlıkla olmuş diyorlar.
Neyse dedim rica ettim özel ders verin bari dedim 6 ders 850 eşim tutturdu çok madem ücretsiz alıyorlar bizimkinide alsınlar işte nolcak kafasında hoca da benden haber bekliyor sizce saçma mi bu durum.baska yerde 10 saat otel in havuzunda 1250 TL
Bu arada küçük ve doğu d abur şehir
Suda durabilir belkiEvet 1 saat ogrenemz mi sizce
Merhaba, doğuda küçük bir şehirdeyim. Yerli ve eli kolu uzun kişiler küçük yaşta kaydettirmiş olabilir. Eşit davranılmadığını ve şikayet açacağınızı söyleyin. Siz de yaşı gelince gönderirsiniz. Çok istiyorsanız verilen ücret makul.Kızlar bulunduğumjz şehirde belediyenin ubretsiz yüzme dersi var.
Oğlumun yaşı tutmadığı için kaydını almadılar ama sonradan fark ettim ki daha küçük Lee kayıtlı ama yanlışlıkla olmuş diyorlar.
Neyse dedim rica ettim özel ders verin bari dedim 6 ders 850 eşim tutturdu çok madem ücretsiz alıyorlar bizimkinide alsınlar işte nolcak kafasında hoca da benden haber bekliyor sizce saçma mi bu durum.baska yerde 10 saat otel in havuzunda 1250 TL
Eşimde öyle diyorSuda durabilir belkisaka bir yana kisiye bagli tabi bu. Daha once hic yuzme kursuna gitti mi ya da hevesi var mi? Yani ben 6 saat icin o parayi vermezdim acikcasi.
Belediyenin havuzları oluyor. Belki sizin bulunduğunuz yerde de vardır. Ben doğu tarafında çok küçük bir yerde kalıyorum. Ona rağmen burada var. 1 aylık haftanın 2 günü 40 tl. Haftanın 4 günü isterseniz 80 tlKızlar bulunduğumjz şehirde belediyenin ubretsiz yüzme dersi var.
Buda belediye havuzu ama yaşımız tutmadığı için almadılar özel ders güyaBelediyenin havuzları oluyor. Belki sizin bulunduğunuz yerde de vardır. Ben doğu tarafında çok küçük bir yerde kalıyorum. Ona rağmen burada var. 1 aylık haftanın 2 günü 40 tl. Haftanın 4 günü isterseniz 80 tl
Yani 6 saatte ogrenemz miÖzel derse geçen sene haftalık 200 veriyorduk. Haftada 1 saatte öğrendi yüzmeyi. 3 ay falan gitti
Hangi sehirÖzel derse geçen sene haftalık 200 veriyorduk. Haftada 1 saatte öğrendi yüzmeyi. 3 ay falan gitti
Kaç yaşında oğlunuzBuda belediye havuzu ama yaşımız tutmadığı için almadılar özel ders güya
5Kaç yaşında oğlunuz
Ders vermeleri gerekiyor halbuki. Burada da o yaşta çocuklar var
Kurs programı yayımlanmıştır. Orada yaş grupları yazar. Genelde 5-7 yaş şeklinde oluyor ilk grup. 5 yaştan gün almadıysa ve grup dolu ise almak istememişlerdir.
6 saat için değmezYani 6 saatte ogrenemz mi
Ben gwcen yıl 5 yasındayken özel kursa 8 saat götürdüm. 800lira verdim. Grupta 5 kişilerdi. Öğrenemedi. Bu yıl 1200e 4 saat özel ders aldırdım, öğrendi. Bizim tecrübemiz bu şekilde.Yani 6 saatte ogrenemz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?