• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce çok mu

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar bulunduğumjz şehirde belediyenin ubretsiz yüzme dersi var.

Oğlumun yaşı tutmadığı için kaydını almadılar ama sonradan fark ettim ki daha küçük Lee kayıtlı ama yanlışlıkla olmuş diyorlar.

Neyse dedim rica ettim özel ders verin bari dedim 6 ders 850 eşim tutturdu çok madem ücretsiz alıyorlar bizimkinide alsınlar işte nolcak kafasında hoca da benden haber bekliyor sizce saçma mi bu durum.baska yerde 10 saat otel in havuzunda 1250 TL

Bu arada küçük ve doğu d abur şehir

6 derste ne anlayacakki cocuk. Amac sadece yuzmeyi ogrenmekse ogrenir tabi ama guzel zaman gecirsin istiyorsaniz cok az bence. Ders suresi ne kadar, 1 saat mi?

Oğlumun yaşı tutmadığı için kaydını almadılar ama sonradan fark ettim ki daha küçük Lee kayıtlı ama yanlışlıkla olmuş diyorlar.

Neyse dedim rica ettim özel ders verin bari dedim 6 ders 850 eşim tutturdu çok madem ücretsiz alıyorlar bizimkinide alsınlar işte nolcak kafasında hoca da benden haber bekliyor sizce saçma mi bu durum.baska yerde 10 saat otel in havuzunda 1250 TL

Özel ders için fiyat uygun. Ama 6 saatte öğrenemez. 30 saat civarı belki. Gelecek yıl yollayın ücretsiz kursa.

Merhaba, doğuda küçük bir şehirdeyim. Yerli ve eli kolu uzun kişiler küçük yaşta kaydettirmiş olabilir. Eşit davranılmadığını ve şikayet açacağınızı söyleyin. Siz de yaşı gelince gönderirsiniz. Çok istiyorsanız verilen ücret makul.
Ekleme: o kadar sürede öğrenemez tabi ki. Belki havuza atlama kenarlara tutunarak cesaretle kolluksuz kalma gibi gelişmeler gösterebilir.

Belediyenin havuzları oluyor. Belki sizin bulunduğunuz yerde de vardır. Ben doğu tarafında çok küçük bir yerde kalıyorum. Ona rağmen burada var. 1 aylık haftanın 2 günü 40 tl. Haftanın 4 günü isterseniz 80 tl

Belediyenin havuzları oluyor. Belki sizin bulunduğunuz yerde de vardır. Ben doğu tarafında çok küçük bir yerde kalıyorum. Ona rağmen burada var. 1 aylık haftanın 2 günü 40 tl. Haftanın 4 günü isterseniz 80 tl
Buda belediye havuzu ama yaşımız tutmadığı için almadılar özel ders güya

Back