Şaşı oldum bakmaktan. Çok silik evet ama bir umut var mı sizce? Bi de evde yapılan erken öğrendiren gebelik testleri ne kdar güvenilir sizce? Bat tan kaç gün sonra yapılmalı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama cok yeni tam cikmamis :) Hayirli olsunŞaşı oldum bakmaktan. Çok silik evet ama bir umut var mı sizce? Bi de evde yapılan erken öğrendiren gebelik testleri ne kdar güvenilir sizce? Bat tan kaç gün sonra yapılmalı?
gerçekten mi :) yarın kan testi yapım ama di miEvet ama cok yeni tam cikmamis :) Hayirli olsun
çok silik ama gerçekten mi ay ben uyuyamam bu gece :/Kesinlikle var :)
Evet görünüyor adet tarihine daha var herhalde .Istersen 2 gun sonra ver yuksek çıkar .gerçekten mi :) yarın kan testi yapım ama di mi
adetim normalde dündü 2 gün gecikti gibi nerdeyse. ondan şüphelenip yaptım. 2 gün bekleyemicem sanırım yarına bile sabredemiyom :/ tşk ederim cvbnz için.Evet görünüyor adet tarihine daha var herhalde .Istersen 2 gun sonra ver yuksek çıkar .
adetim normalde dündü 2 gün gecikti gibi nerdeyse. ondan şüphelenip yaptım. 2 gün bekleyemicem sanırım yarına bile sabredemiyom :/ tşk ederim cvbnz için.
sabah kan testi yaptırdım negatif çıktıEveeet var tabii.Allah tamamına erdirsin canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah❤❤❤
Moral bozmak istemedim. Banada negatif gorunmustu. O silik cizgilere aldanmayin. Genelde negatif sonuclarda o silik cizgi cikar. Hayirlisi olsun hakkinizda..
canım yeni galiba daha sınıra cok yakın çünkü 5 ve üzeri hamilelik iki gün sonra veya yarın tekrar yaptır yükselmişse kesin gebelik var demektir. daha yeni döllenmiş olabilir canımtest sonucunda beta-hcg 4.6 yazıyo onun hakkında bir bilginiz var mı? ben hiç anlamıyorum. ama negatif kesin belli di mi :/
Siz en iyisi yarin saglik ocaginda yaptirin.test sonucunda beta-hcg 4.6 yazıyo onun hakkında bir bilginiz var mı? ben hiç anlamıyorum. ama negatif kesin belli di mi :/
canım yeni galiba daha sınıra cok yakın çünkü 5 ve üzeri hamilelik iki gün sonra veya yarın tekrar yaptır yükselmişse kesin gebelik var demektir. daha yeni döllenmiş olabilir canım
İki gün sonra tekrarlayın testi. İki katına çıkarsa güzel gidiyor demektir. Değeriniz daha düşük bunun iki sebebi olur. Ya geç döllenme olmuştur ya da kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsini. İnşallah geç döllenmedir sağlıklı gelişir.ay yanlış yere bakmışım ben hcg 5.5 yazıyomus bu daha iyi sanırım ne dersin?
inşallah hayırlısı aminİki gün sonra tekrarlayın testi. İki katına çıkarsa güzel gidiyor demektir. Değeriniz daha düşük bunun iki sebebi olur. Ya geç döllenme olmuştur ya da kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsini. İnşallah geç döllenmedir sağlıklı gelişir.