Hayırlı olsun.Annenizin düşünmesi alması bile bu takımı özel ve güzel kılıyor.
Üstelik kalpli desenleri seviyorsanız en güzellerinden ve kaliteli olanından almış..
Hem çeşit çeşit alınıyor nevresim takımları ; bu da bir çeşit işte.
Büyük bir aşka şahit olsun.
oy oyy ne güzel temenniler bunlar canım benimm çok sağoldaha güzelleri senin olsun
aynı temennileri bende senin için diliyorum
Link açılmadı göremedim ama yorum yapmak istiyorum.
Arkadaşların da dediği gibi annen heves etmiş. Kendin kullanmak istemezsen misafire serersin ya da anne bende nevresim çok fazla der annene verirsin.
Çok kötü diye yorum yapılmış ama bir nevresim özellikle taç gibi bir markanın nevresimi ne kadar kötü olabilir :26:
ben kendi adıma çok beğendim
benimde buna benzer kırmızı bir takımım var
ve en beğendiklerimin içindedr.
Annenin aldığı en güzelidir güzelimm
serince çok şık durur emin ol
Link açılmadı göremedim ama yorum yapmak istiyorum.
Arkadaşların da dediği gibi annen heves etmiş. Kendin kullanmak istemezsen misafire serersin ya da anne bende nevresim çok fazla der annene verirsin.
Çok kötü diye yorum yapılmış ama bir nevresim özellikle taç gibi bir markanın nevresimi ne kadar kötü olabilir :26:
bu kadar gösterise meraklı olmayın allahın askına ya... beğenmeyen beğenmez ama buna iste taç veya ozdılek diye bakamazsınız..böle bi lüksünüz yok herkes marka alacak dıye de bı sey yok.. burda görsel acıdan sölüo herkes... taç iyi bir markamı diye sorulmamıs nevresim takımı nasıl denmıs....
Benim yazdığım "herkes markalı alsın" olarak mı algılanıyor.
Cevap verme ihtiyacı neden hissediyorsunuz anlamadım. Yazdıklarımı konu sahibine söylüyorum ben.
Mesaj sayınız yetersiz desem o da gayet iyi.
Link açılmadı diyorum ama taç kalitelidir diyorum. Bir sonraki mesajda da link açıldı gördüm gayet hoş diyorum.
Mesajınıza sadece gülüyorum .
Bende güldüm canımcevap verme gereği duymadım sende verme
ayrıca kim gösteriş meraklısıysa size ne isteyen istediğini alır
böle bi lüksünüz yok herkes marka alacak dıye de bı sey yok saçmalamış
Bende güldüm canımcevap verme gereği duymadım sende verme
ayrıca kim gösteriş meraklısıysa size ne isteyen istediğini alır
böle bi lüksünüz yok herkes marka alacak dıye de bı sey yok derken hepten saçmalamış yani arkadaşta algılama problemi var sanırım
algılama problemın olmasaydı sende anlardın ne yazdığınıAynen. Yazdığım mesaj nasıl böyle algılanabiliyor anlamıyorum.
Neyse sen güle güle , güzel günlerde kullan.
yok cnm bence sende var algılama sorunu.. buraya konu acılıyorsa herkes her elestırıyii kaldırmak zorunda kaldıramıyorsan acmayaksın konu bu kdr basıt... güzel değil çok çirkin bir şey ne yapabılırm güzel mi dememii beklıyorsun yalan mı söyleyeyim... ama anneciğin almıs o onun zevki düsünceli kadınmış... saolsn..
Valla Ben Cok Begendim Ne Yalan Söyliyim :)
bende kalpli seyleri cok severim ...
Hem sonucta yatak odasi icin gayet de uygun .. sonucta orada askinizla
ayni yastiga bas koyacaksiniz
Arkadaslarinda dedigi gibi Kirmizili veya Turunculu Dekorasyonlar Kullandiginiz Zaman
Cokta $Ik duracagini düsünüyorum ..
Güle Güle Kullan Canim
yok cnm bence sende var algılama sorunu.. buraya konu acılıyorsa herkes her elestırıyii kaldırmak zorunda kaldıramıyorsan acmayaksın konu bu kdr basıt... güzel değil çok çirkin bir şey ne yapabılırm güzel mi dememii beklıyorsun yalan mı söyleyeyim... ama anneciğin almıs o onun zevki düsünceli kadınmış... saolsn..
algılama problemın olmasaydı sende anlardın ne yazdığını
Aaa biri üyeyi kapsama alanı dışına almış. :82:
O nevresimi sana annen almış. Çirkin olsa bile ki değil çok çirkin denmez.
Ciddi söylüyorum Feng Shui felsefesinde kırmızı iyidir
boşver canım saçma sapan dengesiz bi kız onun seviyesine inip cevap vermeyelim tamam sen çok iyi niyetli bi kızsın daha güzelleri senin olsun
Teşekkür ederim. Güzeller hepimizin oldun.
Ben de çeyiz hazırlığı yapıyorum 2 aydan az kaldı evliliğime.
Benim bu kadar çok nevresim takımım yok yalnızBenim çeyiz biraz az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?