kızlar sizce bu nevresim takımı güzelmi

oy oyy ne güzel temenniler bunlar canım benimm çok sağol daha güzelleri senin olsun
aynı temennileri bende senin için diliyorum

açıkçası ben desenlerini bbiraz kaba buldum ama annen senin için özenip almış ben olsam değiştirmezdim.
zaten çeyizinde o kadar çok nevresimin olacakki bu da tam içine sinmesin ama annenin hevesini kırmaya değmez inan buna.
ayrıca özdileğin nevresim takımları çok kaliteli ve 120 tl çok değil.
sen bir kullanmaya başla belki en sevdiğin rahat ettiğin takımın bu olacak olmazsa bile misafirine kullanırsın en kötü ihtimalle. alınmış alınmıştır sonuçta. şöyle düşün bir ekisğin daha gitti:)

şimdi link açıldı gördüm canım nevresimi
gayet hoş
kırmızı yatak odasında iyidir taa yüzyıllar önce feng shui felsefesi bile kırmızı iyidir demiş

ben kendi adıma çok beğendim
benimde buna benzer kırmızı bir takımım var
ve en beğendiklerimin içindedr.
Annenin aldığı en güzelidir güzelimm
serince çok şık durur emin ol

bu kadar gösterise meraklı olmayın allahın askına ya... beğenmeyen beğenmez ama buna iste taç veya ozdılek diye bakamazsınız..böle bi lüksünüz yok herkes marka alacak dıye de bı sey yok.. burda görsel acıdan sölüo herkes... taç iyi bir markamı diye sorulmamıs nevresim takımı nasıl denmıs....

Benim yazdığım "herkes markalı alsın" olarak mı algılanıyor.

Cevap verme ihtiyacı neden hissediyorsunuz anlamadım. Yazdıklarımı konu sahibine söylüyorum ben.

Mesaj sayınız yetersiz desem o da gayet iyi.

Link açılmadı diyorum ama taç kalitelidir diyorum. Bir sonraki mesajda da link açıldı gördüm gayet hoş diyorum.

Mesajınıza sadece gülüyorum .

Son düzenleme:

Bende güldüm canım cevap verme gereği duymadım sende verme
ayrıca kim gösteriş meraklısıysa size ne isteyen istediğini alır
böle bi lüksünüz yok herkes marka alacak dıye de bı sey yok
derken hepten saçmalamış yani arkadaşta algılama problemi var sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen. Yazdığım mesaj nasıl böyle algılanabiliyor anlamıyorum.

Neyse sen güle güle , güzel günlerde kullan.

yok cnm bence sende var algılama sorunu.. buraya konu acılıyorsa herkes her elestırıyii kaldırmak zorunda kaldıramıyorsan acmayaksın konu bu kdr basıt... güzel değil çok çirkin bir şey ne yapabılırm güzel mi dememii beklıyorsun yalan mı söyleyeyim... ama anneciğin almıs o onun zevki düsünceli kadınmış... saolsn..

yok yok senin gerçekten algılama problemin var bu son msjım daha cevap vermiyceğim yoksa banlanmak zorunda kalıcam
sen nevresim takımına güzel yada çirkin diye bi yorum yaptında bizmi görmedik onamı cevap verdik arkadaşa laf atıyosun ona cevap veriyoruz sen daldan dala atlıyosun
ne demek çok çirkin ne yapabilirim konu bumu? sen az önce böyle bi yorum yaptında bizmi görmedik
çok dengesizsin kusura bakma sana daha cevap vermiycem
çirkinmi teşekkür ederim daha zevklisini sen alda biz görelim

Valla Ben Cok Begendim Ne Yalan Söyliyim :)

bende kalpli seyleri cok severim ...
Hem sonucta yatak odasi icin gayet de uygun .. sonucta orada askinizla
ayni yastiga bas koyacaksiniz

Arkadaslarinda dedigi gibi Kirmizili veya Turunculu Dekorasyonlar Kullandiginiz Zaman
Cokta $Ik duracagini düsünüyorum ..

Güle Güle Kullan Canim

sağol tatlış evet bende çok severim kalpli şeyleri hatta kalbi daha fazla olabilirdi

şahsen ben tercih etmezdim ama, annen içinden gelip almışsa değiştirme derim.
kötü değil sonuçtA... sevgililer günü şu bu kullanırsın. hiç olmadı misafirine kullanırsın
bence kalmalı

algılama problemın olmasaydı sende anlardın ne yazdığını

Aaa biri üyeyi kapsama alanı dışına almış. :82:

O nevresimi sana annen almış. Çirkin olsa bile ki değil çok çirkin denmez.
Ciddi söylüyorum Feng Shui felsefesinde kırmızı iyidir

Aaa biri üyeyi kapsama alanı dışına almış. :82:

O nevresimi sana annen almış. Çirkin olsa bile ki değil çok çirkin denmez.
Ciddi söylüyorum Feng Shui felsefesinde kırmızı iyidir

boşver canım saçma sapan dengesiz bi kız onun seviyesine inip cevap vermeyelim tamam sen çok iyi niyetli bi kızsın daha güzelleri senin olsun

boşver canım saçma sapan dengesiz bi kız onun seviyesine inip cevap vermeyelim tamam sen çok iyi niyetli bi kızsın daha güzelleri senin olsun

Teşekkür ederim. Güzeller hepimizin oldun.

Ben de çeyiz hazırlığı yapıyorum 2 aydan az kaldı evliliğime.

Benim bu kadar çok nevresim takımım yok yalnız Benim çeyiz biraz az.

Teşekkür ederim. Güzeller hepimizin oldun.

Ben de çeyiz hazırlığı yapıyorum 2 aydan az kaldı evliliğime.

Benim bu kadar çok nevresim takımım yok yalnız Benim çeyiz biraz az.

olsun canım önemli olan azlığı yada çokluğu değil allah kullanmayı nasip etsin güzel huzurlu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…