Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötü bence hemde 120 tlyeAnnenizin zevki tabi
![]()
bence güzel güle güle kullan
sanki genc odasına daha uygun geldı bana :)))) tabı ben kullanmam ole kalplı felan sevmem öle seylerı ama ...
bence deiştirme şansın warsa değiştir.desensiz düz beyaz bi newresim takımı al.derim ben
bence cok guzel, kirmizi perde ve kirmizi tek bir tablo odanin butun havasini degistirebilir. benimkide cok cafcafli pembeli morlu ona uygun perdeler ve tabiki birde annemin yaptigi yagli boya mor gul tablosu. Ben cok begendim gule gule kullan...![]()
teşekkürler kızlar zaten 9 tane nevresim takımım var hepsi taç özdilek
9 tane yeterlimi çeyize gerçi ben evlenen kadar 15 yaparım onu![]()
Annen begenmiş heves atmiş almış bence değiştirme kötü değil tarz meselesi ama bır nevresım takımından da bısey olmaz kullanırsın sonuçta
keşke benım de annem olsada bana da alsa
Güle güle kullan canım, bence güzel...
Benden sana ufacık bir öneri annenin aldıklarını beğenmesen bile hevesini kırma.
Onlar onu ne hevesle alıyorlar.
Kendi zevklerini ufak ufak hissettir ona.
Beğendiğin birşey oldumu tarif edersin ya da direkt modeli söylersin.
O da daha sonra senin beğendiklerini alır.
Sevgiler...
Link açılmadı göremedim ama yorum yapmak istiyorum.
Arkadaşların da dediği gibi annen heves etmiş. Kendin kullanmak istemezsen misafire serersin ya da anne bende nevresim çok fazla der annene verirsin.
Çok kötü diye yorum yapılmış ama bir nevresim özellikle taç gibi bir markanın nevresimi ne kadar kötü olabilir :26: