kızlar sizce bu nevresim takımı güzelmi

sanki genc odasına daha uygun geldı bana :)))) tabı ben kullanmam ole kalplı felan sevmem öle seylerı ama ...

Çok kötü bence hemde 120 tlye :53: Annenizin zevki tabi :51:

kusura bakmayın çokta kötü değil

bence güzel güle güle kullan

teşekkürler

sanki genc odasına daha uygun geldı bana :)))) tabı ben kullanmam ole kalplı felan sevmem öle seylerı ama ...

yok canım sevgililer gününe özelmiş ben severim kalpli şeyleri ama kalbi az geldi sanki bana :1:

bence deiştirme şansın warsa değiştir.desensiz düz beyaz bi newresim takımı al.derim ben

düz beyazmı yok düz beyaz istemem ama değiştirme imkanım varsa daha bol kalplisini bulursam onu alıyım

bol kalplisindense bu daha hoş olur bence, sadelikten yanayım. kötü değil, özel zamanlarda kullanırsın :23:

bence cok guzel, kirmizi perde ve kirmizi tek bir tablo odanin butun havasini degistirebilir. benimkide cok cafcafli pembeli morlu ona uygun perdeler ve tabiki birde annemin yaptigi yagli boya mor gul tablosu. Ben cok begendim gule gule kullan...:69:

bence cok guzel, kirmizi perde ve kirmizi tek bir tablo odanin butun havasini degistirebilir. benimkide cok cafcafli pembeli morlu ona uygun perdeler ve tabiki birde annemin yaptigi yagli boya mor gul tablosu. Ben cok begendim gule gule kullan...:69:

teşekkürler kızlar zaten 9 tane nevresim takımım var hepsi taç özdilek
9 tane yeterlimi çeyize gerçi ben evlenen kadar 15 yaparım onu :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler kızlar zaten 9 tane nevresim takımım var hepsi taç özdilek
9 tane yeterlimi çeyize gerçi ben evlenen kadar 15 yaparım onu :1:

Yeterli tabikide evlenincede alirsin daha sonra merak etme.. Sonra aliskanlik yapabilir, kendimden biliyorum :75: Fakat ceyiz icin aliyorsan saten bol islemeli biseyler daha bakmalisin. Ben oyle yaptim cunku nomal nevresim takimini alta islemeliyide uste seriyorum. Fazla susu severim :9:

Annen begenmiş heves atmiş almış bence değiştirme kötü değil tarz meselesi ama bır nevresım takımından da bısey olmaz kullanırsın sonuçta
keşke benım de annem olsada bana da alsa

güle güle kullan canım değiştirme bence kullanırsın yine annen almış sonuçta

Güle güle kullan canım, bence güzel...
Benden sana ufacık bir öneri annenin aldıklarını beğenmesen bile hevesini kırma.
Onlar onu ne hevesle alıyorlar.
Kendi zevklerini ufak ufak hissettir ona.
Beğendiğin birşey oldumu tarif edersin ya da direkt modeli söylersin.
O da daha sonra senin beğendiklerini alır.

Sevgiler...

Güle güle kullan canım, bence güzel...
Benden sana ufacık bir öneri annenin aldıklarını beğenmesen bile hevesini kırma.
Onlar onu ne hevesle alıyorlar.
Kendi zevklerini ufak ufak hissettir ona.
Beğendiğin birşey oldumu tarif edersin ya da direkt modeli söylersin.
O da daha sonra senin beğendiklerini alır.

Sevgiler...

teşekkürler canım dediğin doğruda oda diyoki sen kaliteliden anlamıyosun ben anlıyorum :9:
gidiyo bana kafasına göre çeyiz alıyo ne beğenirse :1: zevkimiz uyuyo zaten geneldede
ben kızıyorum yinede bana sormadan alma diyorum
allahım dün yine o tupperware lerden almış alma çok pahalı diyorum :47:

bi bıçak bileyicisi 50 milyon :47: soyucağı 15 lira oda indirimliymiş :47: :4:

Link açılmadı göremedim ama yorum yapmak istiyorum.

Arkadaşların da dediği gibi annen heves etmiş. Kendin kullanmak istemezsen misafire serersin ya da anne bende nevresim çok fazla der annene verirsin.

Çok kötü diye yorum yapılmış ama bir nevresim özellikle taç gibi bir markanın nevresimi ne kadar kötü olabilir :26:

Link açılmadı göremedim ama yorum yapmak istiyorum.

Arkadaşların da dediği gibi annen heves etmiş. Kendin kullanmak istemezsen misafire serersin ya da anne bende nevresim çok fazla der annene verirsin.

Çok kötü diye yorum yapılmış ama bir nevresim özellikle taç gibi bir markanın nevresimi ne kadar kötü olabilir :26:

haklısın canım işte insanlar patavatsız olabiliyor ayrıca iğrenç bile olsa çok kötü denmez ben beğenmedim denir ama... ama işte... :6:

ben zaten beğendim nevresimimi ama 120 tl bu nevresime çok gibi geldi yada pek fiyatlardan haberim yok ondan olabilir
annemden allah razı olsun çeyizimde markasız hiçbişey yoktur iğne bile herşey en kalitelive markadır
:16:

Hayırlı olsun.Annenizin düşünmesi alması bile bu takımı özel ve güzel kılıyor.
Üstelik kalpli desenleri seviyorsanız en güzellerinden ve kaliteli olanından almış..
Hem çeşit çeşit alınıyor nevresim takımları ; bu da bir çeşit işte.

Büyük bir aşka şahit olsun.:69:

Back