• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar sizce bu koltuk takımı salon için nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
yorum yapmadan geçemicem kırmızılı olan gerçekten güzel ama salon için olanların teklileri çok büyük benim koltuklarıma benziyor ben çok pişman oldum odada çok yer kapladı kocaman ve hantal duruyor bence teklileri değiştirebiliyorsan değiştir derim ...

kırmızı olanlar cok hoş gerçekten cnm :34: salon iiçin başka bakmalısın bence...Bu arada bu dufi mobilyamı yoksa duffy mi adı ?? Sitelerin tam neresinde acaba ? Güzel ürünleri olan bi yere benziyor :34:

kırmızı olanlar cok hoş gerçekten cnm :34: salon iiçin başka bakmalısın bence...Bu arada bu dufi mobilyamı yoksa duffy mi adı ?? Sitelerin tam neresinde acaba ? Güzel ürünleri olan bi yere benziyor :34:

Dufi mobilya canım. Sitelerde yağız sokakta. Sokulluda da yerleri var. İnternet siteleri var aslında bakabilirsin buraya link koyamıyorum

salon takımın sade ama güzel oturma odası için kırmızılı olan daha bir güzel ona bittim şimdiden hayırlı olsun :):)

salon takımın sade ama güzel oturma odası için kırmızılı olan daha bir güzel ona bittim şimdiden hayırlı olsun :):)

Çok teşekkür ederim. Salon takımını beyaz yaptırıyoruz, kırmızılı olanıda aynen alıyoruz:)

Back
X