Gelinlik Modelleri Kızlar sizce bu gelinlik nasıl? (Yardım!!!)

casper04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
41
0
36
Ankara
Arkadaşlar aşağıdaki gelinlik hakkında ne düşünüyorsunuz? Almaya değer mi? Kendi tülünden hafif omuzu kapatacak şekilde bir kol yapılsa güzel olur mu? Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Kızlar 2. sayfada gelinliği giydiğim fotoğraf var.

Eklentiler

• $20130324_155308.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Çok sade bir model. Ben gelinliğin biraz daha şıkırtılı olmasından yanayım
Allah'ım mesut etsin İnşallah

Son düzenleme:
Hiç beğenmiyorum böyle gelinlikleri.
Göbeği kapatma konusunda başarılı bir model ama gelini zarif göstermiyor.
Hamile gelinliği gibi.

ben şatafatı severim ama bu model sade olmasına rağmen beğendım şık duruyo. yalnız sakın oynama ustunde kol felan yaptırma butun havası gıder.

çok güzelmiş canım ne öyle heryerinden taş tuş fışkıran şeyler kötü oluyo bence, bu çok sade ve çok şık üstünde de görürsek daha iyi yorum yaparız

seni kuğu gibi gösterıcene emınım ama unutmakı kıyafet vucut tıpıne göre değişyor bende kaparık severım ama gıyemem boyum kısa ve benı daha kısa göstercene eminim bence bu halıyle cok hoş ama yınede kafanda soru işaretı varsa bıraz daha arastır.

hoş bir gelinlik bence kol falan yaptırmaya gerek yok.

ancak fiziğe göre kötü de durabilecek bir gelinlik bence üstündeki duruşu önemli.

Kızlar bu da gelinliğin bendeki duruşu. Şimdi daha net yorumlar gelir artık :).
Fikir verin kızlar sevdim modeli ama kararsız kaldım .
Tabi bu benim üstüme göre değil doğal olarak:

üzerine oturtulunca bence çok yakışır. ama sakın bişey ekletme çünkü çok bozarsın. ama çok beğendim gerçekten çok alımlı duruyo. sade ama şık.

ben de prenses kesim gelinliği seviyorum, yakışmış da sana, bel kısmındaki pırıltılar da çok güzel, sadece kalp yakasındaki tam orta kısmı var ya orası biraz olmamış gibi.fikir olarak çok güzel ama tam olmamış gibi, kenarlardan ince gelip ortada aşağı doğru iniyor ya hepsi aynı incelikte mi olsa, şimdiden hayırlı olsun :)

asla yanındakileri onu bunu dinleme naparsan yap ama kol ekletme bence çok kötü duruyor sonradan eklenen herşey belli oluyo gelinlikte.. senin üzerine bol mu olmuş bu gelinlik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…