Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızlar sizce bebek odası mı? beşik mi?

senora24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
49
0
86
İstanbul
kızlar benim şuan oturduğum ev 3+1.ama kiracıyım şimdi bu eve göre alacak olursam bebek odası sığar ama yarın birgün taşındığım ev küçük olursa sığmama ihtimali var.
şimdi sadece beşik alim diyorum bu defa da bebeğin kıyafelerini koyacak yerim olmayacak ee yanına 5 katlı çekmeceli şifonyer alsam yine yer kaplayacak açıkaçası kararsızım. siz ne öneriyorsunu bebek odasımı almalıyım, yoksa beşikmi? hangisini tavsiye edersiniz?

Eger tasinma ihtimaliniz yuksekse tabi ki besik almak en mantiklisi..Eger gidebiliyorsaniz Ikea dan tekerlekli plastik kapakli kutular var,sanirim Bauhouse'ta var..Yani yurt disinda var ama siz arastirin cok kullanisli oluyorlar..simdilik baska bir eve tasinana kadar size faydasi olur..hem genis yatagin altinada surebilirsiniz..

bence oda al benim eski oturduğum ev 2+1 di orda kalsaydım da oda alacaktım oturma odamı iptal edip gözden çıkarmıştım yani oturma grubumu sonra taşındım şimdi ki evimiz 3+1 ve odası var kızımın kesinlikle gerekli bişey yeni doğduğunda sıkış tıkış çekmecelerde duruyodu sığsıramıyodum eşyalarını oda alınca çok rahat olduu, zaten bi süre sonra ayrı yatmaya da başlayacağı için odası olmalı benim fikrim tabi bu cnm:)

Ben oda alıyorum, bir de minik sepet beşik aldım, ilk zamanlar yatak odamda yanımda yatar geceleri, gündüzleri de odasında yatırırım, beşiklerin yanında alt değiştirme masası var, bakım malzemeleri, eşyaları, bezleri herşey elimin altında odasında olur, daha rahat olur diye oda yapıcam bebeğime.

canım bende oda almanı tavsiye ederim. kızım 9 aylık. bende cok kararsız kalmıstım. besik alayım dedim ama baktım daha hamileyken aldıklarım benim gardrobun ve sifonyerin cekmecelerini doldurdu. bizim kıyafetlere yer kalmadı sonra oda aldım ve şimdi hiç pişmanlık duymuyorum. cunku kızımın esyaları odasına anca sıgıyor. iyiki almısım. yatak odama da sepet beşik almıştım.. 6 ay cok rahat kullandım.

Sepet beşikler çok küçük 6 ay kullanılabiliyor mu gerçekten? Benim oğlumdan kalan oda var ama sepet beşik de istiyorum ama en fazla 3 ay yatar diye duymuştum içleri gerçekten çok küçük.

kızlar ya bende çok kararsızım. ne yapcağımı bilmiyorum. evim 2+1 ne yapsam. aslında bebek odası yapmayı düşünüyordum ama gereksiz diyenler oldu kafam karıştı lütfen yardımcı olun

ben çocuk istiyorum, olursa o anki maddi durumumda müsait olursa bebek odası alırım diye düşünüyorum, kendi yatağıman yanınada oyun parkı alırım diyorum, bebek odaları çok tatlı bende oturma odamı gözden çıkardım

tam olarak anlamıyorum henüz ama burda sepet beşik diye bişey okudum, netten baktım güzel gibiler, arkadaşımdada oyun parkı var. annenin yanı için hangisi avantajlı?

Maddi dururmun iyiyse oda yap pişman olmassın, kiraya oturacağında da 3+1 bir ev tutarsınız.
Ben park yatak ve bir tane gardrop aldım bütün eşyası rahatlıkla sığdı.

tam olarak anlamıyorum henüz ama burda sepet beşik diye bişey okudum, netten baktım güzel gibiler, arkadaşımdada oyun parkı var. annenin yanı için hangisi avantajlı?

Bebeğin odası varsa tabiki sepet daha iyi anne yanı için ama çocuğun bişeyi yoksa park yatak. Sepetlerde 6 ay yatabiliyor.

oda şart
ben önemsemedim oturma odama ufak bi beşik aldım ancak 6 ay idare edebildim kesinlikle çok zor
bebeğimiz şimdi odasında inan çok büyük rahatlık
benden çok eşyası var zaten odası olmasa nereye koyacaktım bilemiyorum

ben hamile değilim ama düşünüyoruz ve bende oda yapıcam.2+1 ama kendi evimiz. Oturma odamı gözden çıkarıcam. Çünkü bizim kıyafetlerimiz kendi dolabımıza zor sığıyor bebeğin eşyalarını koymaya gram yerim yok. Bir de bezleri, oyuncakları, bakım malzemeleri felan derken çok yer kaplıyor. Şifonyer ve gardırop aldıktan sonra yatağını da alırım rahatça yatar hem onlarında yanında bitişik alt açma yerleri ve ayrıca eiya koymaya yerleri oluyor ayrıca biz bakmıştık bir tanesinde altı baza gibiyidi çekilip kapanıyordu çok kullanışlı oluyor..

benim evimde 2+1 odaya müsait değil bende sepet beşik aldım 6_7 aya kadar yatarsa sonra yatak alırız dedik beşikte alsam gene 2sene sonra oda yapacağım yatak alacağız dedik onun için gerek duymadık sepet beşiği odamada alırım iyi olur eylülde doğumum kışa geliyor oda olsa yatamıyacak zaten orda

bide şifon yer aldık çekmeceli dolaplı idareedrim

Son düzenleme:
Bebeğin odası varsa tabiki sepet daha iyi anne yanı için ama çocuğun bişeyi yoksa park yatak. Sepetlerde 6 ay yatabiliyor.

park yatak almayı düşünüyorum bende 32 haftalık ham ileyim bu hafta gidip bakıcam rahatmı kullanışlımı sence cnm oda takımı alma dediler ne yapayım sence?bilmiyorumkismile

park yatak almayı düşünüyorum bende 32 haftalık ham ileyim bu hafta gidip bakıcam rahatmı kullanışlımı sence cnm oda takımı alma dediler ne yapayım sence?bilmiyorumkismile

Ben de 32 haftalık hamileyim.Park yatak aldım.Başlarda hoşuma gitmiyordu ama her yere taşınabilmesi ve kurulumu açısından çok pratik olduğu için tercih ettik.Sepet beşik alacaktım önce süslü hoş görünüyor diye.Ama satıcı en fazla 7-8 aylık olana kadar yatabilir deyince 100 TL fazla verip park yatak aldık.5 yaşına kadar rahat kullanırsınız dedi.Uyku setini de serince aslında çok sevimli duruyor onlar da.Sonra da zaten baza alırız.Ben oda da alacağım üç kapılı dolap ve çamaşırlığını sadece ama beşiğini almayacağım.Çilekte güzel modeller var.Oradan alacağım galiba.Tayin durumumuz var o nedenle duruma göre hareket edeceğim.Allah herkesin bebeğine sağlık versin.:Saruboceq:

canım bu bebekten bebeğe değişir biz odasınıda aldık sallanan beşikde aldık ekstra park yatakta aldık ama 7.aydan beri hiç birinde yatmadı odası aynen duruyo he bu arada gardolabı çok işe yarıyo herşeyi topluyo oyuncaklar kıyafetler falan şimdi yerde yatıyo başkada yerde yatmıyo walla yatak yapıyorum yere uyanında kalkıp geziyo kendi özgürlüğüne çok düşkün şimdiden

ben park yatak almayı düşünüyorum sepetler çok cici ama her şeyi kullanış olarak düşünüyorum 6 ay kullanacağı bir şey almak istemiyorum
oda meselesine gelince bir odamızı kızımıza ayırdık boş duruyor ama biraz büyüyünce bebek odası değil de genç odası almayı düşünüyorum.
kendi odamdaki yüksek şifonyerimi de onun eşyalarına ayırdım

onun için ayrı bi odanın olması daha ii oluyor bence bi birey oluyorlar ve bizden cok eşyaları oluyor sadece beşik bi kaç ay belki idare eder ama eşyaları artınca oda şart oluyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…