Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sızce bana bu tondakı sarı yakısırmı resımlıdır :)

aaaaaaaaaaa kainat güzeli miii..ya kuzum eczreyrey e katılıyorumm.yani kendi saç renginde süperrrr

ben şu anki rengini daha çok beğendim ya çok da yakışmış

aaaaaaaaaaa kainat güzeli miii..ya kuzum eczreyrey e katılıyorumm.yani kendi saç renginde süperrrr

ya bıraz degısıklık ıstıyorum canım:) zaten kuaforum dedıkı yapalım begenmesın koyuya boyaması benden :) bende merak edıyorum buzamana kadar butunr enklerıı denedım acık sarı harıc:)

ya bıraz degısıklık ıstıyorum canım:) zaten kuaforum dedıkı yapalım begenmesın koyuya boyaması benden :) bende merak edıyorum buzamana kadar butunr enklerıı denedım acık sarı harıc:)

o zaman içinde kalmasın dene tatlım....son halini de eklemeyi unutma

kuaförlere olan inancımı o kadar yitirmişim ki inanasım gelmedi ondanda para alacaktır ama sen samimi olduğunu düşünüyorsan dene içinde kalmasın cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…