• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sızce bana bu tondakı sarı yakısırmı resımlıdır :)

aaaaaaaaaaa kainat güzeli miii..ya kuzum eczreyrey e katılıyorumm.yani kendi saç renginde süperrrr

ben şu anki rengini daha çok beğendim ya çok da yakışmış

aaaaaaaaaaa kainat güzeli miii..ya kuzum eczreyrey e katılıyorumm.yani kendi saç renginde süperrrr

ya bıraz degısıklık ıstıyorum canım:) zaten kuaforum dedıkı yapalım begenmesın koyuya boyaması benden :) bende merak edıyorum buzamana kadar butunr enklerıı denedım acık sarı harıc:)

ya bıraz degısıklık ıstıyorum canım:) zaten kuaforum dedıkı yapalım begenmesın koyuya boyaması benden :) bende merak edıyorum buzamana kadar butunr enklerıı denedım acık sarı harıc:)

o zaman içinde kalmasın dene tatlım....son halini de eklemeyi unutma

kuaförlere olan inancımı o kadar yitirmişim ki inanasım gelmedi ondanda para alacaktır ama sen samimi olduğunu düşünüyorsan dene içinde kalmasın cnm..:34:

Back