• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sızce bana bu tondakı sarı yakısırmı resımlıdır :)

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli
$15936_1171524964040_1105480259_30404382_206881_n.jpg bu kızın sac rengını cok sevdım benımde saclarım cook uzundu belıme kadar dı ama ben kestırdım:( neyse ten rengımde bu $DSCF2681.jpg sızce olurmu optum kıslaar

saç rengin güzel , beğendiğin renkte güzel. sana da gidecek bi renk ten rengin uygun. ama şu anki renge göre koyu bi renk olduğu için önce sen ve sonra da çevrendekiler yadırgayabilir. tavsiyem sarı tonuna yavaş yavaş geçiş yapman. bi de sanırım beğendiğin resimdeki boya , sen altın sarı yada platin balyajla filan başlasan sonra yoğunlaştırsan.

canım bu rengı kuaforum dedıkı otur bıseye karısma ben yapcam ve hıc boya kullanmadı bıtek aralarıında kı ısıltılar ıcın actı sacımı tutam tutam sonra lavoboda yıkadı ustu altın sarısıda altını bılemıcem valla :((( kusura bakma dolunaycım

bence yakışır beyaz tenlisin kaşlarında açık tonda.hem kaş çok önemli değil..onu da saça uygun bi renk yapıyolar...ama senn ihtiyacın olacağını sanmıyorum..bence sana bu renk yakışırr.kuaförde boyatmak şartıylaaaaaaaaaaaaaa:69:

bence yakışır beyaz tenlisin kaşlarında açık tonda.hem kaş çok önemli değil..onu da saça uygun bi renk yapıyolar...ama senn ihtiyacın olacağını sanmıyorum..bence sana bu renk yakışırr.kuaförde boyatmak şartıylaaaaaaaaaaaaaa:69:

canım zaten asla evde kendım bole ıslerlere gırısmem :)

yok canım platin değil..bak benim saçım platin(avatar)...beyaz gibi olur platin.bunlar sarıı...

önemli değil tatlım ..platin beyaz gibi çok açık olur bebek sarısı gibi düşün....bi anda platin yapmak cesaret ister..ben normalde de sarışınım o açıdan zorluk çekmedimm..bi arkadaş yavaş yavaş saçının rengini aç demiş.ona katılıyorum..başta sarının tonlarını dene falan sonra yavaşca platin yap derim...

kendi saç rengin de çok tatlı bence.. boyatmasan da olur hani :) açık kumral, sarının koyu tonu filan da gider sana...

sagol cnm karrsız kaldım ama bu kız cook guzel degılmı sızce:)[/ATTACH]

Eklentiler

• $jimena-navarrete-2010-8-26-13-10-19.jpg
    $jimena-navarrete-2010-8-26-13-10-19.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $Miss Universe 2010 Jimena Navarrete, of Mexico,  Miss Universe 2010 Jimena Navarrete, of Mexico,.jpg
    $Miss Universe 2010 Jimena Navarrete, of Mexico, Miss Universe 2010 Jimena Navarrete, of Mexico,.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 12
gözü kaşı güzel ama dudaklar:33:
canım hem bu kıza nie geçtik sen sarı düşünmüyormuydun?????????? yoksa bu kızı görüp karar mı değiştirdin:26:

canım bence şimdiki saç rengin daha tatlı duruyor yaşını gösteriyor öyle söyliyiym en azından. ama o sarı saçlar sende olursa çok yaşlı durcakmışsın gibi geliyor bana.bebek gibisin bence şu anki saç renginin tonlarında ilerle belki bazen açar bazen koyultursun ama sana çok yakışıyor :34:

Back