kızlar sız olsanız ne yapardınız?

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.761
405
37
kızlar ben bır arkadaşımın ıstegı uzerıne yazıyorum.Arkadaşımın 2 yıllık bır bırlıktelıgı vardı ve çocuk 87/4 askere gıtmıştı.Agustos ayına kadar kıza delı gıb ı asıktı hersey bunu gösterıyordu.Fakat cocuk ızne gelınce ayrıldılar kızın aldattıgını gördü cocuk ve bır anda sevgım bıttı dıye bıtrıdı.1 ay hıc gorusmedıler cocuğu arkadaşım ruyasında görünce aradı ve cocuk olumlu konustular.Çocuk ılk konusmada bırlıkte oldugun bırısı varmı askerden gelınce konusalım falan demıs sızce cocuk sevıyormudur yada arkadaşım ne yapmalıdır? (arkadasım yaptıgı herseyden cok pısman ama suanda ne yapacagınıda bılemıyor )

erkekler aldatılmayı pek kabullenemezler ... üstelik askerdeyken aldatılmış... şu an duygusal bir boşluk da yaşıyor kesin bu çocuk... bence intikam peşinde olma ihtimali yüksek... tabii kişiliği de önemli...

Aldatmış erkek arkadaşını askerdeyken,bi de seviyor mu beni diye merak ediyor arkadaşın? Ne yüzle pardon??? Ne hakla?!
Ya ne insanlar var ya...Çocuk aldatıldığı halde sanki bitirmekle hata etmiş gibi yazmışsınız siz de pes yani! Çocuk bi anda sevgim bitti diye bitirdi diyorsunuz,ne yapmalıydı boynuzlandığı için teşekkür mü etmeliydi??? Arkadaşına söyle tek eşli olmayı öğrensin bence...

Bence otursun dizlerini dövsün dursun arkadaşın geri dönüş düşünmesin. Askerdeki o anki yalnızlık pskilojisyle adım atmış gibi görünebilir ama bence hiçbir şey eskisi gibi olamaz artık. Aldatılanın bu sorun hep beynini kemirecektir ve eninde sonunda bitecektir diye düşünüyoum. Sorun başka birşey olsa tamam olabilir derim ama sadakatsizliğin geri dönüşü olamaz yani affetmiş gibi görünse de bir insan böyle birşeyi asla affedemez bence.

Cok zor sorunlar atlattılar bırlıkte askerken cocuk baya bır ılgısz kaldı ve ızıne geldıgınde baskasıyla olan mesajlaşmasını yakaladı Araması dogru cunku onun ılkıydı cocuk.Çok sevmışlerdı bırbırlerını sevgısı ıcın gerı dönmek ıstıyor ve hata yaptıgını kabul edıyor.

Araması dogru cunku onun ılkıydı cocuk.
Ne kadar ilginç bir yaklaşım.
İlk çıktığı olduğu için araması doğru,aldattı ama hatasını kabul ediyor ve yine birlikte olmak istiyor.
Bunlardan ibaret yani herşey.
Sağlıklı bir ilişki olmamış ki arkadaşınız aldatmış ve haliyle hoş olmayan bir şekilde bitmiş.
Beni aldatıp daha sonrada arayan birinin ne kadar yüzsüz olduğunu düşünürüm ben.
Aldatıldığını görüp sevgim bitti diye ilişkisine son veren bir erkeğin eski kız arkadaşının araması üzerine birlikte olduğun biri var mı askerden gelince görüşelim demeside hiç normal değil bana göre.
Başka amaçları olduğunu düşünürüm ben.

Baska söze gerek yok.şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…