• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar siz alın derseniz alıcam çünkü ben çok beğendimm bakın lütfen :)

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
kızlar hani evlenince böle beyaz puf puf yatak örtüsü alınıo ya ben onları hiç sevmiom çünkü çok kullanışsız gelio bana bende araştırdım şunu buldum sizce nasıl olur mu fikir verin lütfen çok beğendim çünkü

Eklentiler

• $BTacFloraGundelikYO_464.webp
    $BTacFloraGundelikYO_464.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Bence çok güzel bişey,bence öyle fır fır almak yerine böyle bişeyi tercih ederdim kesin.. :hulya:

bence de güzel canım ne kadar bu? benim bi tane süslü var ama onu da 119 aldım zaten ucuzdu. böle bişi de güzel olur ama beyazlı yatak odalarında güzel durur

bence gusel canim ben de fırfırlı, gelinlik gibi modelleri hic sevmiyorum..:dilcikar: Gosterisli bile alsam sadesini secerdim heralde ki evlenince alirim su an 3 tane oldu da yeter artikinkaydirigubbakcemile2

bende bu örtüye bayıldım mağazadan içeri girer girmez bu örtüyü sordum. hem fiyatı uygundu hemde modeline bayılmıştım. görevli kız yatağın üstüne açınca başka örtü yok mu dedim yani nette görüldüğü kadar güzel olmuyor. sana tavsiyem vinaldi nin yatak örtülerine bakopuyorumnanaktan ben görür görmez vuruldum

O fırfırlı gelinlik türü şeyler 500tl'den başlıyor.
Ve inanılmaz kullanışsız,günlük ilk gecelik yok doğumluk falan derken saçma bir noktaya gidiyor
Ben o fırfırlı,pullulardan almadım çok yer kaplıyordu,pahalıydı ve kullanışlı değildi.
elbette zevk meselesi ama hergün o yatağı topla akşama dağıt..
insan kullanmaya başlayınca anlıyor ki gereksizmiş..

güzel.... örtü olarak 1 adet yeterli bence... çalışan kesim için yatak örtüsü çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben almadım. kullanmayacağım bir şeye para vermem. ki evimide sergilemeyi sevmem.

bence de güzel canım ne kadar bu? benim bi tane süslü var ama onu da 119 aldım zaten ucuzdu. böle bişi de güzel olur ama beyazlı yatak odalarında güzel durur

cnm bu taçın örtüsü 130 TL civarında bide kelebeklisi var çok hoşuma gitti

O fırfırlı gelinlik türü şeyler 500tl'den başlıyor.
Ve inanılmaz kullanışsız,günlük ilk gecelik yok doğumluk falan derken saçma bir noktaya gidiyor
Ben o fırfırlı,pullulardan almadım çok yer kaplıyordu,pahalıydı ve kullanışlı değildi.
elbette zevk meselesi ama hergün o yatağı topla akşama dağıt..
insan kullanmaya başlayınca anlıyor ki gereksizmiş..

Aynen canım çok haklısın henüz evlenmedim; ama ileride sorun olacak sabahları yatak toplamak, şimdiden araştırıyorum. Çalışanlar için ser çık tarzı birşeyler olmalı.

Back
X