- 9 Mart 2025
- 30
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi zeynosundunyasi
Kızlar 3 gündür daha silikti ilk idrarla bu gün akşam üzeri aklıma geldi denemek istedim. Biraz daha net. Gebelik olabilir mii????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bir şeyler görüyorum ayy markası ne testin canimEki Görüntüle 3581867
Kızlar 3 gündür daha silikti ilk idrarla bu gün akşam üzeri aklıma geldi denemek istedim. Biraz daha net. Gebelik olabilir mii????
Ayyy heyecan yaptım tek değilim gören. Prodoctor markası. Üç gündür zaten hafifti bu gün belirgin gibi geldi 3 gün var reglyeEvet bir şeyler görüyorum ayy markası ne testin canim
Ay inşallah yaa. Yanıltırmı diye çok korkuyorum ama inşallah yanıltmazBu test yanıltmıyor diyor herkes bence hamilesiniz
Çizgi görünüyor kan verin bencede inşallah vardırEki Görüntüle 3581867
Kız kos kan verAyyy heyecan yaptım tek değilim gören. Prodoctor markası. Üç gündür zaten hafifti bu gün belirgin gibi geldi 3 gün var reglye
Yarın ilk iş kan vereceğim yani akşam bile acile koşasım var ama bakmazlar dimi.Kız kos kan ver
Yani bilmiyorum degisirdeğişir ben ne zaman gitsem alırlar hep siz gidin diyin ki sağ tarafım ağrıyor apandisit olabilir mi sanci vuruyor sonra da de ki eşimle korunmuyorumYarın ilk iş kan vereceğim yani akşam bile acile koşasım var ama bakmazlar dimi.
Ay yani ağrım var desem gebelik şüphesini soruyolar öyle deneyeyim barii akşam bi ihtimalYani bilmiyorum degisirdeğişir ben ne zaman gitsem alırlar hep siz gidin diyin ki sağ tarafım ağrıyor apandisit olabilir mi sanci vuruyor sonra da de ki eşimle korunmuyorum
Özele giderseniz bakarlar betayaAy yani ağrım var desem gebelik şüphesini soruyolar öyle deneyeyim barii akşam bi ihtimal
Kan verdiniz miAy yani ağrım var desem gebelik şüphesini soruyolar öyle deneyeyim barii akşam bi ihtimal
Ay evet. Hamileyim. İlk kan 23.73 çıktı. İkinci 48,8. Pazartesi tekrar vereceğimKan verdiniz mi
Bu test beni yanıltmıştı yaa umarım seni yanıltmaz canımAyyy heyecan yaptım tek değilim gören. Prodoctor markası. Üç gündür zaten hafifti bu gün belirgin gibi geldi 3 gün var reglye
Çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAy evet. Hamileyim. İlk kan 23.73 çıktı. İkinci 48,8. Pazartesi tekrar vereceğim
Hayirli olsun paylastiginiz testten once yaptiginiz ilk test fotorafi paylasabilirmisiniz? Cok Silik olanAy evet. Hamileyim. İlk kan 23.73 çıktı. İkinci 48,8. Pazartesi tekrar vereceğim