Eki Görüntüle 1575945
Allahım nihayet silikte olsa bir çizgim var.Bat yarın ama ben dayanamayıp test yaptım,ve silik çizgiyi gördüm.Akşam kan testine gidicem, inşaallah bebişim vardır(Amin diyin nolur).Bat a 3 gün kalasıya bir test yaptım ve hayalet çizgiyi gördüm.Dün tekrar yaptım hiç birşey çıkmayınca çok moralim bozuldu.Tam çöpe atıyordum ki test in kırık olduğunu farkettim.Bende bu sabah tekrar yapayım dedim.Ve hemen silik çizgim çıktıKan testim pozitif çıkarsa eşime o zaman söylemeyi düşünüyorum :)
Çok sağol canım ya inşaallah öyledir.Bakalım kan testine kadar kaptırmıycam kendimi söz verdim.Eşime de söylemedim henüz.hamişsin maşallah hadi hayırlı olsun bacım seni takip ediyordum çok sevindim :)
Çok sağol canım ya inşaallah öyledir.Bakalım kan testine kadar kaptırmıycam kendimi söz verdim.Eşime de söylemedim henüz.
Evet ilk defa böyle bir çizgim çıktıValla bu teste göre hamılesın..resmen cıft cızgi..
Hadi inşallah hamılesındır..
endişe etme bence gayet net kız :)Evet ilk defa böyle bir çizgim çıktıAma o kadar çok kötü sonuçlar okudum ki burda,o yüzden temkinliyim biraz.
Senin doğum yaklaşmış.Allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla inşaallah.Kızmı erkekmi olucak?endişe etme bence gayet net kız :)
kızımız olucak allahım izni ile sağol allah razı olsun canım evet yaklaştı şükür :)Senin doğum yaklaşmış.Allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla inşaallah.Kızmı erkekmi olucak?
kızımız olucak allahım izni ile sağol allah razı olsun canım evet yaklaştı şükür :)
Ay çok sevindim kız olacak olmasına.Benim 6 yaşında bir oğlum var, bir de kızım olsun çok istiyorum.Tabi ki en başta sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyenlerdenim.Çin takvimine bakmışmıydın hiç tutuyor mu senin ki?
hamilesin . tebrik ederimEki Görüntüle 1575945
Allahım nihayet silikte olsa bir çizgim var.Bat yarın ama ben dayanamayıp test yaptım,ve silik çizgiyi gördüm.Akşam kan testine gidicem, inşaallah bebişim vardır(Amin diyin nolur).Bat a 3 gün kalasıya bir test yaptım ve hayalet çizgiyi gördüm.Dün tekrar yaptım hiç birşey çıkmayınca çok moralim bozuldu.Tam çöpe atıyordum ki test in kırık olduğunu farkettim.Bende bu sabah tekrar yapayım dedim.Ve hemen silik çizgim çıktıKan testim pozitif çıkarsa eşime o zaman söylemeyi düşünüyorum :)
Allah razı olsun.Darısı isteyenlere inşaallah.tebrik ederim :) sag salim kucagina alirsin insallah