Kizlar sezeryan dogumdan kac ay sonra eski kiyafetlerinizi giyebildiniz

ben doguma 30 kılo almıs olarak gırdım suan 3 aylık bebegım var 22 kılo verdım 7 kılo daha vermem gerek dogum oncesı kıloma ulasmak ıcın sezeryan olmama ragmen gobegım falan kalmadı sakın canını sıkma kılo falan kalmıyo

5 ay oldu doğum yapalı hala girmeiyorum hiç bişeyin içnde. 17 kilo aldım.. 12 kilosu üzerimde hala.. vermeedim.. ilk doığumumda vermiştim ne güzel(

ben 14 kilo aldım biraz su toplamışım 1 hafta 10 gün içinde suyu da attım bir ay geçmeden giydim herşeyimi

55 kilo ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 78kiloydum şu anda 60kiloyum 5kilo fazlam var çoğu kıyafetimi giyiyorum..

73 doğuma gittim ve ben halen 70 kiloyum
allahım çıldıracağım yaaaaaaaaaaaa
3 ay oldu daha 1 garam veremedim.....
alpim nasıl vedin yaa ??????????

bende 56 hamile kaldım 69 doğuma girmiştim.. Eve gelip tartıldığımda hala 69 kiloydum kafamçokkarıştı anneme soruyodum 3,5 kilo bebek benden çıkmadımı diye 6 ay hiç kilo veremedim... 69 da kaldım 6 aysonra canıma tak etti bir rejim veeee 52 kiloya düştüm gerçi üstünden 8 yıl geçti ama olsun bende söyleyim eksik kalmayım dedim :dance: şimdi ise 54 kiloyumm sıkmayın canınızı azmin elinden hiçbişe kurtulmuyooo a.s.

mrb ben 5 yıl sonra eski kıyafetlerimin içine girebildim :) benden daha şanslıları var galiba :) 5 yıl niye beklemişim diyorum şimdi ama sğlıklı beslenerek 9 kilo verdim son 3 ayda şuan çok mutluyum :)

ben de 60 kiloyla hamile kaldım 81 ile doğuma girdim doğum yapalı 55 gün geçti 62 kiloyum bütüm kıyafetlerimi giyebiliyorum sadece biraz göbeğim var onun dışında sanki o çocuk benden çıkmamış gibi diyette yapmadım sadece emzirdim bol su içtim

ya arkadaşlar ben 63 le hamıle kaldım 83 le dguma grdım suan 75 ım ama eskı kıyafetler olmuyor tabıkı cıldırcam bu arada bebegım 6 aylık emıyor lahana suyu ıcsem bır zararı olurmu? ek gıdaya erken basladık zaten kılo problemınden dolayı lutfen yardımmmmm

kızlar bırde bırde su bıtkı cayları varya 5X5 dıye onlardan da içsem bır sakıncası olurmu sızce bebegıme

Ben de 51 kiloyla hamile kaldım 70 ile doğuma gittim. hastaneden çıktığımda 67 kiloydum. bebeğim 3,5 aylık şu an 57 kiloyum. ama sanki fazla olan bütün kilo dizlerimle kalçam arasına yığılmış. üst tarafımda hiç bir şey kalmadı, ancak 36 bedeb pantolon giyerken 40-42 giyiyorum şimdi. ultrasonik zayıflatma yöntemi diye bir şey duydum bebeğim emmeyi reddedince ona başlayacağım. DİLASU bana kalırsa bitkisel denen hiç bir tablet yada jel kimyasalsız üretilmiyor. biraz daha sık dişini. emzirmeye,bol suya ve akşamları yemek olayını fazla kaçırmamaya devam....

benimde ilk hamileligimdi 54'le hamile kaldim 72'le dogum yaptim.. simdi ise 66'yim. Cok moralim bozuk.. basenlerim karnimin sag ve sol taraflari heryerim sisti.. kilo versem inermi acaba?

kizlar dogum yapali 35 gun oldu 70 kilo ile doguma girdim suan 62 kiloyum ve moralim bozuk hic bir kiyafetim olmuyo sizde durumlar ne ne zaman eski kiyafetlerinizi giyebildiniz

55'le hamile kaldim. 80'le doguma girdim. Eve dondugumde 72 kiloya dusmustum sonra emzirdikce gitti. Merak etme senin de gider. Aman sut yapsin diye serbete, tatliya dadanma sakin. Sadece su yeterli. Zaten sut yapmak icin vucudun hamilelikte depoladigi yaglardan kullanacak. Ama sen tatli vs yersen depoya dokunmaz, yediklerinden sut yapar.
4-5 ayda eski kiyafetlerim olmaya baslamisti. 1 yilda da tamamen gitti. Benim duydugum 1 yilda verdin verdin, veremezsen kaliyomus cunku sut uretimi cok azaliyo.
Canini sikma, 35 gun cok erken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…