• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar sezeryan dogumdan kac ay sonra eski kiyafetlerinizi giyebildiniz

susaden

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
546
7
318
46
Ankara
kizlar dogum yapali 35 gun oldu 70 kilo ile doguma girdim suan 62 kiloyum ve moralim bozuk hic bir kiyafetim olmuyo sizde durumlar ne ne zaman eski kiyafetlerinizi giyebildiniz

Ben doğumdan önceki kioma döndüm eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama zaten bn hamileliğim süresince 6 kilo aldım. doğumda 7 kilo verdim. 2 kere doğum yaptığım için karnım var biraz ama artık onu da sporla hallederim diye düşünüyorum. ama biraz dikkat ederek 5-6 ay sonra eski kıyafetlrinizin içine girebilirsiniz yerimseniben

canim ilkinde hemen giymistim..bundaysa birinci aydan sonra bazilarini giyebiliyorum..ama cogu hala olmuyor..gerci daha üc ay olmadi..canim sen zaten yeni dogum yapmissin...bende 62 kiloyum ve en az 8 kilo vermem lazim...ama takmiyorum...emzirdigim icin daha sonra biraz dietle veririm..

valla hic sormayin ya insanin morali bozuluyor 36 38 bedendim simdi hic biri olmuyo evet digum yapali daha cok olmadi ama yinede hemen kilo vermek istiyo insan emzirincede oda mumkun dil napalimzaten kendime 6 ay sure vermistim o zamana kadar biraz eririrm herhalde

ben hamileykende doğurduktan sonrada hep aynı giysileri giydim bebeğim çok sağlıklı doğdu hiç kilo almadım.

kizlar dogum yapali 35 gun oldu 70 kilo ile doguma girdim suan 62 kiloyum ve moralim bozuk hic bir kiyafetim olmuyo sizde durumlar ne ne zaman eski kiyafetlerinizi giyebildiniz

2 ay sonra çok rahat bi şekilde giydim
zaten hamilelikte 9 kilo aldım
7si doğumda gitti
sonra 2ay içinde bi 5 kilo daha gitti kendliğinden
zayıf sayılmam, ama hamilelikten önceki kilomun altındayım
kızım emmeyi bırakınca sıkı bir rejim yapıcam diyetisyen ve spor takviyeli ozaman daha güzel olacak inşallah

10 aylık oldu kızım.üt kıyafetlerime giriyorum ama pantalaonlarıma girmem için 4-5 kg vermem lazım.annem 3 seneye anca toparlanırsın diyorkafamçokkarıştı

bugun 24 gun oldu kıyafetlerımın hepsını denemedım ama 5 kılom kaldı gerıye ve eskı kıyafetlerımın ıcıne gırebılıyorum zemuszemus

3 ay oldu doğum yapalı
73 le doğuma girdim 70 kg halen :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kafayı yiyeceğim bu gidişle

ben 42 kiloyla hamile kaldım 53 le doğuma girdim 45 le çıktım ve hamilelik sonrası hiç yeni kıyafet almadım hepsi oluyo sadece başta pantolonlar sezeryan olduğumdan dikişlerimi acıttı o da 1 ayda bitti zaten

canim ilkinde hemen giymistim..bundaysa birinci aydan sonra bazilarini giyebiliyorum..ama cogu hala olmuyor..gerci daha üc ay olmadi..canim sen zaten yeni dogum yapmissin...bende 62 kiloyum ve en az 8 kilo vermem lazim...ama takmiyorum...emzirdigim icin daha sonra biraz dietle veririm..

valla ben son ayıma kadar herzaman giydiğim şeyleri giydim hamile kıyafeti bile almadım herseyim oluyodu :)) acayibim galiba doguma 56 kiloyla girdim 1 ay sonra49 oldum şuanda 47 yimhihoyyyt

Bende dogum yapalı 2 ay 11 gün oldu 23 kilo almıştım 18 kilo verdim 5 kilom kaldı onuda veririm ama göbüşüm var kıyafetlerin önü kapanmıyor.Hasta olsam biraz daha iner diye düşünüyorum.Bebişimin canı sağolsun:Saruboceq:

2 ay oldu doğum yapalı hiçbiri olmuyo malesef.64 kilo doğuma girdim 56 kiloydum doğumdan çıktığımda. şimdi 54 kiloyum. hamile kalmadan önce 50 kiloydum. ve artık hiç giyemiicekmişim gibi geliyo o kıyafetleri.

Son düzenleme:
ben 30 kılo aldım 90 la doguma gıttım suan 22 kılosunu verdım bebegım 3 aylık eskı kıyafetlerımı gıyebılıyorum

Back