kızlar sezaryan doğum yapanlar bakabilir miii.çok korkuyorummm

dmanav1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
50
0
16
İstanbul
Kızlar şu an 12+1 günlük hamileyim.Ve sezaryan ile doğum yapmaktan çok korkuyorum.O ameliyathaneye girmek ve o masada bayıltılmak çok korkutuyor beni. sezeryan ile doğum yapanlar bilgi verebilir mi.Normal doğum yapmak istiyorum oalsı bir durumda sezryan ile yaparsam diye korkularım var.

canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun.. ben sezeryanla doğum yaptım senin gibi normal doğumu çok istedim bekledim ama olmadı.. bence kendini ille de normal olacak diye şartlandırma sonra insan çok üzülüyo senin ve bebğin için hangisi sağlıklı olacaksa ona karar vereceksin sonuç olarak.. hem şimdiiden bunu kafana takma bence ben de çok korkuyodum ama bebişin için herşeye değer bunu sen de görec eksin.. şimdi hamileliğinin tadını çıkarmaya bak gerisi allaha kalmş allah sağlıklı bi hamilelikn versin inşaallah

normal olsun diye şartlandırmıyorum ama tek sebebi sezryandan korkmam.o ortama girmek o masaya yatmak falan işte ne bileyim. sağol canım cvp verdiğin için.dediğin çok mantıklı ama onu o gün doğumda anlıycagmı düşünüyorum daha ii olarak başa gelmeden bilinmez galiba :)

Hayırlısıyla kucağına almak için dua et bence o korkuları zamanla yenersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…