Kızlar sevgılımın kurduğu cümle bu ne demek yardımm :(

jane_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
93
1
  • normal konuşurken şunları söyledı bırden

ben:

• senı hıc bırakmıcam.

o:
      ben de ama benim de bırakmamam icin elinden geleni yap lütfen bu tarzın hosuma gitmiyo fazla

• dedığı de şu, çabuk parlıyorum yapım böyle.

devamı

• ben:
    • bırakcaksan bırak

• yeter her gün tehdıt ya

• bıktım dıken üstündeyım süreklı

o:
      • diyorum ki hemen parlama biraz daha dikkat et söyledigin seylere tam olarak su an yaptıgın sey

yorumlarınıza çookk ıhtıyacım var elmalı turtalarım

:18:
        Kod:

Son düzenleme:
Evet sevgiliniz resmen aba altından sopa göstermiş:80:

Öyle her dakika beni bırakacak mı bırakmayacak mı korkusuyla yaşanmaz,beyfendinin işine geliyorsa böyle devam edeceğinizi söyleyin,kimse için değişmeyin :KK20: :KK34:

her konuda cabuk parlayan bırı mısın o huyuna kızmıs sanırım ama sureklı boyle tehdıt edıyosada hıc hos deıl

sanırım biraz çabuk sinirleniyosunuz benim gibi, bende saman alevi gibi parlar sonrada pişman olurdum yaptıklarıma.. 4 yıldan sonra neyse ki bu huyumu değiştirmeyi başardım birazcık..:KK9:
erkek arkadaşınız verdiğiniz ani tepkilerden zaman zaman rahatsız oluyo demekki.. sanırım her erkek olur..
o yüzden biraz daha yumuşak ve düşünerek konuşmamız gerekiyor..
birde sürekli terketmekten konuyu açmayın derim.. onun sizi terkedeceğinden korktuğunuzu her fırsatta söylemek erkeklerin bi tarafını kadırıyo gibime geliyo.. :nazar:

ona göre şekıllenmemı ıstıyo. o zaman ben olmaktan çıkarım bunu hazmedemıyorum.
o ıstıyo kı her şeyı ılımlı karşılıyım süreklı ben özür dılıyım süreklı o haklı çıksın ben sesımı çıkarmıyım

o ıstıyo kı her şeyı ılımlı karşılıyım süreklı ben özür dılıyım süreklı o haklı çıksın ben sesımı çıkarmıyım

çok şey ıstıyormuş beyfendı

pekı o ne yapacak

çok şey ıstıyormuş beyfendı

pekı o ne yapacak

bak en son

ben:
tamam sen haklısın hep ben haksızım her seyı sen bılıyosun süreklı sorun çıkaran da benım bu ılıskıde dıkkat etmesı gereken de benım çünkü sen dört dörtlük bı ınsansın senı kaybetmemek ıcın kendım olmayı bırakıp senın ıstedığın gıbı bırı olmak ıcın çok çaba gösterıcem

o:
%100 ben haklıyım demiyorum ama sen böyle her şeyde kestirip atarcasına tepkiler verdikce hersey cok zor oluyor daha aksam konustuk hemen parlama biraz daha dikkat et diye dünde konustuk olayların tam olarak ne oldugunu anlamadan fevri tepkiler veriyoruz diye yine aynı sey alla alla sadece biraz düsün tepki vermeden önce

asla ona göre şekillenmeyin, buna kesinlikle karşıyım. ama bu huyumuz (birden bire ağır tepkiler verme huyu bende de olduğu için biliyorum) sadece özel hayatımızda değil her alanda bizi zor durumda bırakmıyor mu bazen? bence akıllı bi kadın istediklerini bağırıp çağırmadan sakin bi şekilde de yaptırabilir, aşırı tepkiler vermeden de kararlarını savunabilir. haa baktınız bundan da anlamıyor o zaman ciğerlerinize kuvvet :KK9:

asla ona göre şekillenmeyin, buna kesinlikle karşıyım. ama bu huyumuz (birden bire ağır tepkiler verme huyu bende de olduğu için biliyorum) sadece özel hayatımızda değil her alanda bizi zor durumda bırakmıyor mu bazen? bence akıllı bi kadın istediklerini bağırıp çağırmadan sakin bi şekilde de yaptırabilir, aşırı tepkiler vermeden de kararlarını savunabilir. haa baktınız bundan da anlamıyor o zaman ciğerlerinize kuvvet :KK9:

kendımden ödün vermek ıstemıyorum çok ınatçıyım çok asabıyım nolcak napıcam bılmıyorum ama, annem babam benımle emır kıpıyle konuşamıyoken ara ara şunu yapcaksın, böyle dıyceksın cevap verceksın vs konuşmasından nefret edıyorum nefret!

bak en son

ben:
tamam sen haklısın hep ben haksızım her seyı sen bılıyosun süreklı sorun çıkaran da benım bu ılıskıde dıkkat etmesı gereken de benım çünkü sen dört dörtlük bı ınsansın senı kaybetmemek ıcın kendım olmayı bırakıp senın ıstedığın gıbı bırı olmak ıcın çok çaba gösterıcem

o:
%100 ben haklıyım demiyorum ama sen böyle her şeyde kestirip atarcasına tepkiler verdikce hersey cok zor oluyor daha aksam konustuk hemen parlama biraz daha dikkat et diye dünde konustuk olayların tam olarak ne oldugunu anlamadan fevri tepkiler veriyoruz diye yine aynı sey alla alla sadece biraz düsün tepki vermeden önce

ben arkadaşınızı çok mantıklı buldum.. tepkilerinizi ve ses tonunuzu birazcık ayarlayabilirseniz bence herşey düzelecek..
bişeye cevap vermeden önce sadece 3 saniye düşünün.. o 3 saniyede mantığınızı bulacaksınız.. tecrübeyle sabittir :nazar:

bence sevgiliniz çok doğru şeyler demiş.
bu aceleci ve hemen parlayan tavırlarınızla onu kırıyorsunuz demek ki.
düşüncelerinizi bağırıyormuşcasına değil de normal tavırlarla söyleyin.
daha yumuşakca yani.
kendinizden ödün vermeyin ama onu da kırmayacak şekilde halledin.

kendımden ödün vermek ıstemıyorum çok ınatçıyım çok asabıyım nolcak napıcam bılmıyorum ama, annem babam benımle emır kıpıyle konuşamıyoken ara ara şunu yapcaksın, böyle dıyceksın cevap verceksın vs konuşmasından nefret edıyorum nefret!

aynı beeenn.. bir de koç burcuyum derseniz tam olacak :KK1:
bence öncelikle tepkilerinizi kontrol etmeye başlayın.. görsün çaba gösterdiğinizi.
sonrasında da insanların sizinle emir kipiyle konuşmasından nefret ettiğiniz (sinirlenmeden) söyleyin..
mesela " hayatım sen böyle emir verir gibi konuşunca beni onu yapasım varsa bile yapmayasım geliyo, lütfen benimle böyle konuşma" diyebilirsiniz. sizde bişey istediğinizde emir değil ricayla isterseniz, bi süre sonra kapacaktır olayı.. eşek değilse tabi :KK9:

şu an sınırım geçtı of çok kırıcı konuşuyorum çoğunlukla, o da çok hassas hemen kırılıyor. söyledıklerınızı dıkkate alıp uygulamaya koyuyorum mısır püsküllerım.

umarım törpüleyebılırım kımı fevrılıklerımı :)

bu arada yay burcuyum bebeğım:KK76:

hepınıze teşekkür edıyorum, öptüm
:KK54::KK54::KK54::KK54:

şu an sınırım geçtı of çok kırıcı konuşuyorum çoğunlukla, o da çok hassas hemen kırılıyor. söyledıklerınızı dıkkate alıp uygulamaya koyuyorum mısır püsküllerım.

umarım törpüleyebılırım kımı fevrılıklerımı :)

bu arada yay burcuyum bebeğım:KK76:

hepınıze teşekkür edıyorum, öptüm
:KK54::KK54::KK54::KK54:

bence siz bu meseleyi halledeceksiniz:KK19:
güzel haberlerinizi bekliyoruz :KK16:

Bu söyledikleri tehdit gibi algılaman bile başlı başına bi fevrilik....
Adam haklı ....
Böyle olur olmaz yere parlayan öyle tavırlar sergileyen biri hayat boyunca nasıl çekilir ki?
Sevse bile seni o halde çekmeye mecbur mu?
Kendine biraz çeki düzen vermeni istemesi seni senlikten çıkarmaz.

bak en son

ben:

o:

neden bu kadar tepkı gösterıyor bu adam

çok mu fevrı tepkıler verırsın? mesela bende öyleyım, ağzımdan ıstmeyerek okadar çok şey çıkıyor kı

frenlıyemıyorum kendımı, benımkıde nazlı hıç gelemez böyle şeylere

amann hiç kafanı yorma ne hali varsa görsün erkekler için değişmeye ya da kendini zorlamaya gelmez bi gün seni bütün fedakarlıklarına rağmen bırakıp başka bir heyecanlar peşinde koşup ikinci tercihlerine koşarlar :KK51:

bana sevgilin haklı gibi geldi.

verdiğin cevaplardan asabi biri olduğun anlaşılıyor. bu benim kişisel özelliğim beni değiştirmeye hakkı yok gibi birşey söz konusu değil bence. çünkü böyle fevri davranışlar herkes için rahatsız edicidir. başka koşullarda başka insanlarla muhattap olsan da yine sorun çıkarabilir bu özelliğin.sevgilin de bu konuda uyarmış seni. ben olsam bunu tehdit olarak algılamam. seni olumlu yönde değiştirmeye çalışmış diyebiliriz.onun bu sözlerini dikkate alıp kendini bu konuda dizginlemen hayatının her alanında senin yararına olur.

senı hıc bırakmıcam.
demişsin yani çantada kekliksin ona göre sende biraz cool ol canm bea :KK51:

X