ne yapacağımı şaşırdım bazen bağrıma basmak istiyorum bazen uzaklaşıyorumHahaha
Erkekler o kadar iyi insanlar degiller, çok da üzülmez,eli yüzü düzgünse yenisini bulur merak etme.
Genç insanlarsiniz,başlamak da var,bitirmek de. Üzülmek de hala kalbinin attığını gösterir,aslında güzel bir duygu.
Bence gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap, biraz zaman geçirin, yürüyüşler piknikler yapın. Bakın bakalım onunla zaman geçirmek nasıl. Oturan boğa gibi yiyip içip yatıyor mu , yoksa hayata dair enerjisi var mı, merakı var mı .
Davet ettiiniz yerlere laf olsun diye mi geliyor,o da sizin için keyifli planlar yapıyor mu ..
Zamanla daha iyi tanırsınız,baktınız olmadı ayrılırsiniz
Duygu yoksa herşeyi batar bu nedenle olmaz bu işSelam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. Çok alıngan davranıyor kendi de kabul ediyor, bazen diyorum ki aman yaa senle mi uğraşaracağım sonrasında bağrıma basasım geliyor. Ortak konumuz o kadar yok ki daha çok yeni olmamıza rağmen telefonda çok konuşamıyoruz çok aramıyoruz birbirimizi. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Bana karşı çok derin duyguları olduğunu biliyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Amaaan akışına bırak. Daha başlayalı çok olmamış. Emin olmadan ,soğumadan ayrılacaksın sonra unutamayacaksin, aklına gelecek 'mutlu olur muyduk' diye:)ne yapacağımı şaşırdım bazen bağrıma basmak istiyorum bazen uzaklaşıyorum
Yasina baktım, 24 yazıyor. Daha önce çok ilişkin olmadı mı? Nasıl erkeklerin söylediklerini gerçek sanıyorsun? Tabii ki sevgi sözcükleri kullanacak , aşığım diyecek, "yakarım lan buraları" modunda takılacak .çok üzülecek, sanırım soğuduğumu anladı daha çok ilgi gösteriyor sevgi sözcüğü kullanıyor
ya hahahha çok iyi yorumAmaaan akışına bırak. Daha başlayalı çok olmamış. Emin olmadan ,soğumadan ayrılacaksın sonra unutamayacaksin, aklına gelecek 'mutlu olur muyduk' diye:)
En güzeli biraz kontrollü ilerle, bazı minik sohbetlerle, isteklerle bak bakalım aradığın özelliklere sahip mi.
Baktın olmuyor , uyumsuzsunuz ayrıl gitsin.
Hiç de ay üzülür , eder falan deme ya. İki üzülür,üçüncü gün unutur.
Yasina baktım, 24 yazıyor. Daha önce çok ilişkin olmadı mı? Nasıl erkeklerin söylediklerini gerçek sanıyorsun? Tabii ki sevgi sözcükleri kullanacak , aşığım diyecek, "yakarım lan buraları" modunda takılacak .
TC şartlarında erkekler buna eğilimli oluyorlar. Çünkü neden? Aşkından köpeğim, öldüm bittim,sen harikasın, azizesin, bir ömür yanımda ol falan... Bu zirvalari söylemeden hangi kız yüzlerine bakacak, öpecek, yatağına alacak bunları? Danışıklı dövüş.
Kadınlar iliskide kendini rahat hissetmek için bunları duymak ister, erkekler de bunları söyler.
Merak etme, senden önceki ve sonraki sevgilileri de benzer şeyleri duymuştur
Bazen flortlerde "reklamı atla" butonu olsun istiyorum
Karşınızdakinin oğlak olduğunu tahmin ettim.ben terazi burcuyum o oğlak
"Bana karsi kedi gibi" birsey yok. Bu karakter meselesi. Su anda sevgilisiniz ve henüz 1 ayi doldurmamissiniz bile. Ilk basta herkes kendini iyi gösterirbana karşı kedi gibi ama ya da ben böyle görmek istiyorum bilmiyorum. onun yanında ben daha sinirliyim ona göre fevri bir insanım
Yada siz üzüleceksiniz. İki türlüsüde size zarar. Yol yakınken anlaşamıyorsanız bitirmelisiniz, demek ki uygun bir çift değilsiniz. Aynı iş yerinde olup gün içerisinde o kadar şey yaşanırken konuşcak bir şey bulamamanız...Çok iyi bir insan, üzeceğim çünkü
Evet sıkılırsin patlarsin sıkıntıdan. Bence evlilikte en önemli şey ortak nokta.Selam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. Çok alıngan davranıyor kendi de kabul ediyor, bazen diyorum ki aman yaa senle mi uğraşaracağım sonrasında bağrıma basasım geliyor. Ortak konumuz o kadar yok ki daha çok yeni olmamıza rağmen telefonda çok konuşamıyoruz çok aramıyoruz birbirimizi. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Bana karşı çok derin duyguları olduğunu biliyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Belki de haklısınız"Bana karsi kedi gibi" birsey yok. Bu karakter meselesi. Su anda sevgilisiniz ve henüz 1 ayi doldurmamissiniz bile. Ilk basta herkes kendini iyi gösterir
Bilmiyorum doğru söylüyorsunuz aslında ama öyle manalı bir şekilde gözlerimin içine bakıyor ki kıyamıyorum, aynı işyerinde olmamız da çabasıAslında esas şimdi ayrilmazsaniz kötülük etmiş vaktini çalmış olabilirsiniz.
İyi biri lafını ben pek anlamıyorum.
Siz de iyi birisnizdir emin olun.
Ama sırf iyi birisiniz diye biri sizinle olsun size evet desin ister miydiniz?
O yüzden sırf iyi diye ilişkiye başlamak devam etmek yanlış geliyor bana.
Herkesin içinde bı iyi taraf vardır zaten görmeyi bilsek yeter.
Ayrıca sinirlenip sağa sola öfkesini yansitan kendisini kontrol edemeyen birini nereye kadar annesi gibi yatıştırıp duracaksiniz ?
Ben de patlayacakmışım gibi hissediyorumEvet sıkılırsin patlarsin sıkıntıdan. Bence evlilikte en önemli şey ortak nokta.
Çok çabalıyor uyum sağlamak için ama gerçekten buluşmak içimden gelmiyor artık, fazla alınganlığı beni çok yoruyorYada siz üzüleceksiniz. İki türlüsüde size zarar. Yol yakınken anlaşamıyorsanız bitirmelisiniz, demek ki uygun bir çift değilsiniz. Aynı iş yerinde olup gün içerisinde o kadar şey yaşanırken konuşcak bir şey bulamamanız...
Etrafında ki eşyaların yerini almamanızı umuyorum.Selam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. Çok alıngan davranıyor kendi de kabul ediyor, bazen diyorum ki aman yaa senle mi uğraşaracağım sonrasında bağrıma basasım geliyor. Ortak konumuz o kadar yok ki daha çok yeni olmamıza rağmen telefonda çok konuşamıyoruz çok aramıyoruz birbirimizi. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Bana karşı çok derin duyguları olduğunu biliyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.