Sende farkındasın sana uygun olmadığının daha neyi neden zorluyorsun.Selam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Çok iyi bir insan, üzeceğim çünküSende farkındasın sana uygun olmadığının daha neyi neden zorluyorsun.
Evet ne yazık ki, keşke biraz daha bekleseydimZaman gösterecektir size çoğu şeyi.
Ama duygu olmadan mantıkla hareket etmek pekte mantıklı değil.
Ama devam edersen de kendini üzüceksinÇok iyi bir insan, üzeceğim çünkü
açıkcası biraz mantığa bakıyorum ama ortak özellik olmayınca çok zor oluyormuş yaZaman gösterecektir size çoğu şeyi.
Ama duygu olmadan mantıkla hareket etmek pekte mantıklı değil.
Mantığa tabiki bak. Ama duygun yoksa bunda mantık yok.... Uğur ışılak'ın bu videosu çok hoşuma gidiyor..açıkcası biraz mantığa bakıyorum ama ortak özellik olmayınca çok zor oluyormuş ya
Ne yapmaya çalışıyorsun, hayatını mahvetmeye mi?espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi
"Biraz da mantığımı kullandım"demşsiniz?Mantık bunun neresinde anlayamadım?Sizinle alakasız,hiçbir ortak noktanız olmayan biriyle sevgili olurken nasıl bir mantık yürüttünüz çözemedim?Zengin mi yoksa,aileden varlıklı mı?Selam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. Çok alıngan davranıyor kendi de kabul ediyor, bazen diyorum ki aman yaa senle mi uğraşaracağım sonrasında bağrıma basasım geliyor. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Bana karşı çok derin duyguları olduğunu biliyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.éBiraz da mantığımı
Yani hemen kestirip atmak yerine ilişkinizi gözlemlemeniz daha doğru olur. Belki boyut atlarsınız belki de gıdım ilerlemezsinizSelam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. Çok alıngan davranıyor kendi de kabul ediyor, bazen diyorum ki aman yaa senle mi uğraşaracağım sonrasında bağrıma basasım geliyor. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Bana karşı çok derin duyguları olduğunu biliyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Kısaca aşık değilim ama hayatıma onunla devam etmek istiyorum diyosun . Sebep ?Selam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. Çok alıngan davranıyor kendi de kabul ediyor, bazen diyorum ki aman yaa senle mi uğraşaracağım sonrasında bağrıma basasım geliyor. Ortak konumuz o kadar yok ki daha çok yeni olmamıza rağmen telefonda çok konuşamıyoruz çok aramıyoruz birbirimizi. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Bana karşı çok derin duyguları olduğunu biliyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
direkt ayrılamayacağım ama kendimden soğutmam gerekiyor sanırımÇiçeği burnunda iliskinizde 25 günde ayrılmak icin %95 neden gösterip ne yapacağim denmez ki ama?canim cicim aylarinda bu sekilde ise ohoooo.Etme yanarsin diyeyim.