Kizlar sanirim hamileyimm :)

Amiiiiin inşallah herkes güzel haberler alır isteyen herkes acilde tahlil yapmadılar sabah kadın doğuma gel diyor
Kan tahlili yaptirmak istediginj soylediysen yapmazlar. Ama cok kasik agrim var derseniz soruyorlar gebelik suphesi var mi diye direk kan tahlili istiyorlar :)

Kan tahlili yaptirmak istediginj soylediysen yapmazlar. Ama cok kasik agrim var derseniz soruyorlar gebelik suphesi var mi diye direk kan tahlili istiyorlar :)
Yok canım bulantim ağrım var falan dedim ilaç kullanıyorum dedim ama yapmadı sabah kadın doğuma gel dedi bakalım sabah gidicem inşallah öğlenden sonra çıkar sonuç bekleyip gorucem

Yok canım bulantim ağrım var falan dedim ilaç kullanıyorum dedim ama yapmadı sabah kadın doğuma gel dedi bakalım sabah gidicem inşallah öğlenden sonra çıkar sonuç bekleyip gorucem
Yani yapsa aslinda ne olur o kadar gitmissin. Bende haziranda gitmistim gunum gecmisti sonucta negatif cikmisti doktora gondermiyor beni polikilinige gelmeniz lazim diyor sonra doktoru bekledim gosterdim boslardi zaten kimse yoktu..

Bende adet gunumde idrar testibyapmustim ayni sizinki gibi cikmisti ve kan testim 119 du.hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah

Yok henuz cok yeni 8 haftalik hamileym

Tesekkur ederim insallah vardir.
Igneden 12-15 gun icinde etkisi gecer diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum tabii. :)
Yumurta çatlatma iğnesinden ne kadar sonra hamilelik testi yapılır?
Döllenmiş yumurta uterusa tutunduğu andan itibaren trofoblast hücreleri tarafından HCG hormonu salgılanmaya başlanır. Bu hormon, döllenmenin gerçekleşmesiyle birlikte 7-10 gün içinde ölçülebilir düzeyde salgılanır. Ancak güvenilir bir sonuç için HCG enjeksiyonundan sonra 14 gün, yani normal adet zamanını beklemek gerekir.Hamilelik testi için en uygun zaman normal adet zamanını takip eden 1 haftalık zaman dilimidir. net bilgi canımm hayırlı olsun gebeliğinnn

Nefasett bak bu benim konum. Ayy nasıl duygulandım kızıma da aynı yollardan geçmişim inşallah sonu da güzel olur böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…