- 6 Eylül 2017
- 7
- 2
- 1
- 31
Canim kan testi ver hemen hemen. Bende idrar testinde pozitifi gordm kan verdim suan hamileyimMrb kızlar iki ay önce dış gebelik yaşadım ve suan adetim bir hafta geçti test yapdim pozitif çıktı ama yinede korkuyorum inşallah hamileyim dir
Herkese yeniden merhaba. Bilenler bilir 2 aydir hamile kalabilmem adina tedavi goruyordum. 16 gun once catlatma ignesi olmustum 10 gunden beridir adet belirtilerimin hepsini yasadim(gogus agrisi,kasik ve bel agrisi) bu sabah hafif midem bulaninca elimde olan ovulasyon testini yaptim iki tane koyu cizgi gordum.
Daha sonra gebelik testi aldim ve ikinci cizgi 5 dakikanin icinde silik cikti. Asagiya eklerim resmi.
Benim merak ettigim sey su; ignenin etkisi tam anlamiyla vucuttan kac gun sonra atiliyor? Yanilmak istemiyorum. Bata 4 gun var. 4 gun sonra kan testi yaptiricam. Herkese iyi gunler :)
TebriklerrrrHerkese yeniden merhaba. Bilenler bilir 2 aydir hamile kalabilmem adina tedavi goruyordum. 16 gun once catlatma ignesi olmustum 10 gunden beridir adet belirtilerimin hepsini yasadim(gogus agrisi,kasik ve bel agrisi) bu sabah hafif midem bulaninca elimde olan ovulasyon testini yaptim iki tane koyu cizgi gordum.
Daha sonra gebelik testi aldim ve ikinci cizgi 5 dakikanin icinde silik cikti. Asagiya eklerim resmi.
Benim merak ettigim sey su; ignenin etkisi tam anlamiyla vucuttan kac gun sonra atiliyor? Yanilmak istemiyorum. Bata 4 gun var. 4 gun sonra kan testi yaptiricam. Herkese iyi gunler :)
Düzenleme: KIZLAR HAMILEYIMMMMdegerim 119 cikti doktor 4 haftalik diyooo
Insallah isteyen herkes bu mutlu haberi alir Amin
Çok sevindim hayırlı olsun :)Düzenleme: KIZLAR HAMILEYIMMMMdegerim 119 cikti doktor 4 haftalik diyooo
Insallah isteyen herkes bu mutlu haberi alir Amin
TesekkurlerTebriklerrrr
Merhaba tesekkur ederim:)hayırlı olsun öncelikle inşallah kucağına alırsın bebeğini sağlıkla :) belirtilerini söyler misin mesela yorgunluk veya gün içerisinde uykunun gelmesi gibi şeyler oldu mu. ben de şu anda oluyor ama daha 7 gün var adetime..bir de ovulasyon testini her gün yaptın mı hani daha önceleri de koyu çift çizgi miydi ? mesela adetinden 7 gün öncesinde :))
Tebrik ederim canimMerhaba tesekkur ederim:)
Oyle asiri uyku hali yok sadece biraz uyusukluk var adet belirtilerimi yasadim kasik agrisi bel agrisi goguslerde hassasiyet falan. Evet adetimden 10 gun once falan yaptigimda test simdiki yaptigim kadar koyu olmasa da koyuydu
Tebrik ederim canim :) ikinci bebegin mi olacak ?Sanırım bende hamileyim çift çizgiyi gordum biraz silikte olsa
Teşekkür ederim evet 5 yaşında oğlum var Allah bağışlarla buda ikincimizTebrik ederim canim :) ikinci bebegin mi olacak ?
Tesekkur ederm:) Kan tahlili yaptirdim doktorum izinde oldugu icn muayene olamadimTebrik ederim canimsadece kan tahlili mi yaptirdin muayene oldun mu ?
Tesekkur ederim lina :)) Allah bebegini sana bagislasinHayırlı olsun ^_^
Kan sonucun ne zaman cikicak cnmSanırım bende hamileyim çift çizgiyi gordum biraz silikte olsa
Âmiiiin cumlemizinkini inşallahTesekkur ederim lina :)) Allah bebegini sana bagislasin
Daha vermedim şimdi gidiyorumKan sonucun ne zaman cikicak cnm
Bende dün test yaptm bayagi koyu cift cizgi ciktiTesekkur ederm:) Kan tahlili yaptirdim doktorum izinde oldugu icn muayene olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?