• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar salonlarınz kac m2?

benimsde evim 180 m2 aynen katılıyorum cnm yaa temizlik olayına resimlerimi attım fazla eşya yok katılıyorum bu yüzden sade bulanlarda oluyo bu yaştan sonra eşyaların kölesi olamicam :19:

ay kıyamam yaa konu sahibi küçük die dert yanıyo ama
herkesin farklı dertleri var
ama çok doğru bi yere parmak basmışsın
büyük evin derdide büyük
biz kiradayız oturduğumuz ev 136 m2
inan cuma olunca eve gidesim gelmiyo temizlik yapcam die :52:
salonunmuz heralde 25 yada 30 dur die tahmin ediyorum
benim yemek odam ayrı olduğu için fazla fazla sığdık :1:
Eki Görüntüle 636175
Eki Görüntüle 636176
temızlık konusunda kesınlıkle haklısınız 1 bucuk saatte bitiyo benım evın işi:) ama anneme yardıma gıdınce 2 kısı yarım gunumuzu alıyor:(

Valla haklısın Canferii..
Eşyaların kölesiyiz yaaa...
Annemle oturuyoruz biz, onun eşyası çok..
Rahmetli babacım çok istemişti, çok özenerek aldı hepsini..
Çok da yardım ederdi, bekardım o zamanlar..
Oymalı koltukların ve mobilyaların oymalarını süpürgenin fırçasıyla temizlerdi..
Ama artık çalışıyorum, çocuğum annem eşim ve kardeşlerime de vakit ayıramıyorum temizlik yüzünden..
Bir de diyorum ki, onlarla uğraşacağıma Kuranımı okurum...
Öyle dertliyim ki bu konuda duramıyorum :60:
Akşam bir ütü yaptım, tam 6 saat :27:
Bu yetmezmiş gibi odayı topladım sonrası, yatana kadar 1 oldu saat..
Ben tabii pert :27: :27: :60:

Büyüklük küçüklük göreceli bir kavramdır bence.kimi 15 m2 yetiyor der kimi 40m2 kare anca yetiyor der.bence bu şımarıklık veya gösteriş merakından kaynaklanmıyor.mesela benim baba evinde kışlık salonumuz 90 m2 ydi.amanda niye bukadar büyük demiyorduk oooh mis gibi rahat rahat oturuyorduk misafir kalabalık olsa korkmuyorduk.istanbulda ilk evimin salonu 24 m2 ydi aman ben öyle bir salondan geldim bu ne kutu gibi demedim ona göre yerleştirdim.şimdiki salonum yanlış bilmiyorsam 28 m2.ama 30 da 40 da olsun isterdim.oohh ferah ferah mis gibi.ama insan 16 m2 yede sığar 90 m2 kareyede sığar.azı karar fazlası yarar bence.benim salon 28 m2 ve kare o nedenle kullanışlı.hatta benim gümüşlük,vitrin gibi fazlalıklarımda var.yeni mobilyalar dar alanlar için daha kullanışlı.vitrin,gümüşlük,hatta çoğunda konsol bile yok tv Ünitesi'ne bir iki dolap çekmece konsol görevinide görüyor daha rahat sığılıyor salonlara.zaten küçük salonlara anca bu şekilde sığıyorlar başka türlü olmaz.

Valla haklısın Canferii..
Eşyaların kölesiyiz yaaa...
Annemle oturuyoruz biz, onun eşyası çok..
Rahmetli babacım çok istemişti, çok özenerek aldı hepsini..
Çok da yardım ederdi, bekardım o zamanlar..
Oymalı koltukların ve mobilyaların oymalarını süpürgenin fırçasıyla temizlerdi..
Ama artık çalışıyorum, çocuğum annem eşim ve kardeşlerime de vakit ayıramıyorum temizlik yüzünden..
Bir de diyorum ki, onlarla uğraşacağıma Kuranımı okurum...
Öyle dertliyim ki bu konuda duramıyorum :60:
Akşam bir ütü yaptım, tam 6 saat :27:
Bu yetmezmiş gibi odayı topladım sonrası, yatana kadar 1 oldu saat..
Ben tabii pert :27: :27: :60:

bende öyle işim rahat işte dinlenirim diyorum gülüyolar bana :49:

Benim 54 m kare ama acik mutfak yani mutfakta dahil holde dahil.Şekilsiz oldugu icin zar zor sigdirdim esyalari oturma odam 18 mt kare ama daha sekilli esyalar daha iyi oturdu kose takimiyla unite var

tam olcuden emın degılım ama 50-60 metre arasında
salon salomac
bombos duruyor salonum koltuklar bıle camdan bı metre once duruyor o derece alanlı bı yer 60 belkı yok ama 50 kesın

hepinizin evlerıne baktım çok güzeller goraya tasıncam ama salon galıba kucuk oldu ülü güle oturun içlerınde bende su anda oturdugum evın ust katına yenı ev daıre yaptırıyoruz ama salon gene küçük oldu sanırım.sımdı otudugum evın salonu küçük oldugu ıcın ust katın salonunu büyüttük ama içime sinmedi hiç sizin salonlarınız kaç m2 ve benım gıbı salonu kuçuk olanlar nasıl sıgdırıyorsunuz esyaları ıcıne..benımkı 25 m2:(

salonum yaklaşık olarak 25 metrekare bana yetiyor hatta büyük bile geliyor

23 metrekare
bir önceki evde kiracıydım daha genişti
ona göre eşya alınca şimdiki salon dar geldi bana
nasipse eşyaları ufaltıp daha rahat etmek istiyorum
sadece temizlik yaparken bir oraya bir buraya çarpıp duruyorum ondan sıkıcı:27:

valla bugünlerde eşimin dırdırına rağmen vitrini ve gümüşlüğü elden çıkarmak üzereyim yeter artık temizlikten gına geldi boş kalırmış salon kalırsa kalsın bee :47:ben benden gittikten sonra kaç yazar
? valla masa sandalye koltuk takımı ve bide konsol yeterde artar bile canım çıkıyo hiç olmazsa temizliği kolay olur.konu sahibi arkadaşşım hiç üzülme bu dünyada çok rahat etmek iyi değildir ahreti unutturur şükret canım ...:71:ayrıca evinizde sağlıkla oturun inşallah ...:nazar:

hepinizin evlerıne baktım çok güzeller goraya tasıncam ama salon galıba kucuk oldu ülü güle oturun içlerınde bende su anda oturdugum evın ust katına yenı ev daıre yaptırıyoruz ama salon gene küçük oldu sanırım.sımdı otudugum evın salonu küçük oldugu ıcın ust katın salonunu büyüttük ama içime sinmedi hiç sizin salonlarınız kaç m2 ve benım gıbı salonu kuçuk olanlar nasıl sıgdırıyorsunuz esyaları ıcıne..benımkı 25 m2:(

gizz selam,

25 m2 evet çok geniş değil sanırım, benim mutfağım 13 m2 :/
ama benim salonu söylemeyeyim istersen, canın sıkılır :45 m2..ama Antalya'da evlerin çoğunun salonu büyük, çok yeni dairelerin salonları küçük diye ben sıfır ev istemedim, kendim uğraştım tadilatla...
eşyaları nasıl sığdırabilirsin?kenarları çok yuvarlak formlu mobilyalarda kaçın, yemek masan açılıp kapanabilir birşey olsun, sonra mobilyalarında depolama özelliği olursa -mesela içi sandık olan bir puf- çok daha rahat edersin..
ilk aklıma gelen bunlar..
kolay gelsin

cnm benim salonumda oyle buyuk degil ama duzgun yerlestirirsen problem yok yani benim koseli koltugum var tv de duvara monte ettim ortada bir sehpam var birde 6 kisilik yemek masasi sparisi verdim iste hepsi bu ...bana kalsa yemek masasida almazdim ama esim israrla istedi biz mutfatta yiyoruz ..az esya az is:))

35 m canım ama benim konsolum büfem falan yok sadece koltuk takımım ve yemek masam artı tv ünitem var ferah ferah oturuyoruz ortası kocaman odanın..ben böyle seviyorum zaten salonda yaşıyoruz..25 m fena değil bence..

gizz selam,

25 m2 evet çok geniş değil sanırım, benim mutfağım 13 m2 :/
ama benim salonu söylemeyeyim istersen, canın sıkılır :45 m2..ama Antalya'da evlerin çoğunun salonu büyük, çok yeni dairelerin salonları küçük diye ben sıfır ev istemedim, kendim uğraştım tadilatla...
eşyaları nasıl sığdırabilirsin?kenarları çok yuvarlak formlu mobilyalarda kaçın, yemek masan açılıp kapanabilir birşey olsun, sonra mobilyalarında depolama özelliği olursa -mesela içi sandık olan bir puf- çok daha rahat edersin..
ilk aklıma gelen bunlar..
kolay gelsin

daha önce olsa ah çekerdi içimden:) tesekkür ederim önerılerın ıcın... güle güle otur evınde..

Back
X