kızlar salonlarınz kac m2?

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
hepinizin evlerıne baktım çok güzeller goraya tasıncam ama salon galıba kucuk oldu ülü güle oturun içlerınde bende su anda oturdugum evın ust katına yenı ev daıre yaptırıyoruz ama salon gene küçük oldu sanırım.sımdı otudugum evın salonu küçük oldugu ıcın ust katın salonunu büyüttük ama içime sinmedi hiç sizin salonlarınız kaç m2 ve benım gıbı salonu kuçuk olanlar nasıl sıgdırıyorsunuz esyaları ıcıne..benımkı 25 m2:(

hepinizin evlerıne baktım çok güzeller goraya tasıncam ama salon galıba kucuk oldu ülü güle oturun içlerınde bende su anda oturdugum evın ust katına yenı ev daıre yaptırıyoruz ama salon gene küçük oldu sanırım.sımdı otudugum evın salonu küçük oldugu ıcın ust katın salonunu büyüttük ama içime sinmedi hiç sizin salonlarınız kaç m2 ve benım gıbı salonu kuçuk olanlar nasıl sıgdırıyorsunuz esyaları ıcıne..benımkı 25 m2:(

25 m2 salona küçük mü diyorsunuz :53::53::53: Benim salon 16 m2 aşağı yukarı... Tv ünitem,6 kişilk masam,L takımım ve bir berjerim rahatlıkla sığıyor...Büyüklükten çok şekli şemali ve alınan eşyalar önemli bence :34::34::34:

25 m2 salona küçük mü diyorsunuz :53::53::53: Benim salon 16 m2 aşağı yukarı... Tv ünitem,6 kişilk masam,L takımım ve bir berjerim rahatlıkla sığıyor...Büyüklükten çok şekli şemali ve alınan eşyalar önemli bence :34::34::34:

gercekten mı ozaman belkı adam olur salonum ama seklıde acayıp bir masa sıgcak kadar genıslıkte cıkınıtısı var ama cok ters bı yerde yerı ters olmasada zaten sadace masa giriyor yemek yemek ıcın odanın ortasına dogry cekmek gerekıyor:( sizin masada cekmeden yemek yıyebiliyormusnunz?

gercekten mı ozaman belkı adam olur salonum ama seklıde acayıp bir masa sıgcak kadar genıslıkte cıkınıtısı var ama cok ters bı yerde yerı ters olmasada zaten sadace masa giriyor yemek yemek ıcın odanın ortasına dogry cekmek gerekıyor:( sizin masada cekmeden yemek yıyebiliyormusnunz?

Bizde masamızı kolonun yanına koyduğumuz için yemek yerken çekmek gerekiyor...Ama bunu hiç sorun etmedim ben şimdiye kadar.Sadece misafir gelince çekiyoruz onun dışında biz çekmeden kullanıyoruz :34::34:

Bizde masamızı kolonun yanına koyduğumuz için yemek yerken çekmek gerekiyor...Ama bunu hiç sorun etmedim ben şimdiye kadar.Sadece misafir gelince çekiyoruz onun dışında biz çekmeden kullanıyoruz :34::34:

sorun etmek degılde cok pimpiriklıyım güzel olsun ıstıyorum okadar ugrasıyoruz sonradan begenmezsem kullanıssız olursa duvarlara bakıp pişman olmaktan korkuyorum:(ama aslında cogu kısı oyle yapıyo masaları dibe koyuyorlar..

e ben öleyim o zaman ,benim salonum 18 m2 evet küçük ama ben sığdırdım ,ayrıca sıkış tepiş de durmuyor hiç ,sen yine şanslısın 25 m2 çok çok ideal ,içine koyduğun eşyaya bağlı ,yemeke odası takımı ,koltuk takımı filan hepsini tıkıştırmaya çalışırsan elbet olmaz ,masa sandalye tv ve ünite ve koltuklar yeterli olacaktır ,öyle konsolmuş ,vitrinmiş olmaz zaten hem ne gerek var boşuna yer israfı ..

$DSCF2811.webp$DSCF2816.webp

bu benim salonum ,bence bu kadar eşya yeter bile ..

e ben öleyim o zaman ,benim salonum 18 m2 evet küçük ama ben sığdırdım ,ayrıca sıkış tepiş de durmuyor hiç ,sen yine şanslısın 25 m2 çok çok ideal ,içine koyduğun eşyaya bağlı ,yemeke odası takımı ,koltuk takımı filan hepsini tıkıştırmaya çalışırsan elbet olmaz ,masa sandalye tv ve ünite ve koltuklar yeterli olacaktır ,öyle konsolmuş ,vitrinmiş olmaz zaten hem ne gerek var boşuna yer israfı ..

Eki Görüntüle 636123 Eki Görüntüle 636124

bu benim salonum ,bence bu kadar eşya yeter bile ..

güzelmiş salonunuz benım suanda salon takımım tam takım ama yenı alcam mobılyalarım bencede cok gereksız tum takım parcaları koltuklar masa tv bide büfe düsünürum ben sadece oda yemek takımımı falan ıcıne koymaya ıyı oldugu ıcın ama sitedekı salonlara baktıkca ıcın gıttı hepsı kocaman ondan canım sıkıldı ama inş güzel olur

arkadaşım sitede herkesin salonu büyük diye niye için gitsin ,bende beğeniyorum birçok evi ama illa da, keşke benimkide böyle olsaydı demiyorum ,bizim de böyle yani napalım , hepsi çok büyük veya küçük olmak zorunda değilki ,kaderin minik bahçeli evi konusuna bir bak istersen ,küçücük ama ne kadar sevimli ne kadar doğal ve bizden ,hem fazla eşya yok hem eşyanın derdi yok ..önemli olan içindekilerin mutltuluğu ,bizler gösteriş için yaşamayalım kendi huzurumuz için yaşayalım .hiç üzülme ,allah ağız tadı versin yeni evinde güle güle otur ..

Benim salonum 20 m2. koltuk takımım yemek masam, konsol, tv ünitesi herşey sığıyor.
Avantajım salonun dikdörtgen olması.

20 mt benimde
gayette herşeyimi sığdırdım.
eski evimde 13 mt idi
bana şimdi saray geliyor...

benim salonumda 35 m2: ferah şekil daha çok önemli bende resim eklemiştim çok ayrıntılı çekmedim ama::1:

Salonum L şeklinde 45m2 ,ama uzun olan kısımın yarısı 2 duvar arası olduğu için biraz dar kalıyor..

50 m2 salon var da nooluyo!!!
Tüm c.tesi temizlik!
Üst kat 20 dakikada bitiyor salon 1,5 saatte..
Bir de büyük temizlik yapacaksam.. Vay halime...
Size değil tepkim inanın ve sakın yanlış anlamayın noolur..
Ama anam ağlıyor yaaaa :37: :1:
Ev aldık şükürler olsun (ne kadar seneye teslim olsa da :) )
Toplam 126 m2 ve hiç üzülmedim çünkü en çok 130 diyordum :60:
Valla büyük evin işi de zor..

Bir de Rabbim nasip ederse evime taşınmayı, kesinlikle mobilya falan düşünmüyorum..
O kadar bıktım ki temizlikten :27:

arkadaşım sitede herkesin salonu büyük diye niye için gitsin ,bende beğeniyorum birçok evi ama illa da, keşke benimkide böyle olsaydı demiyorum ,bizim de böyle yani napalım , hepsi çok büyük veya küçük olmak zorunda değilki ,kaderin minik bahçeli evi konusuna bir bak istersen ,küçücük ama ne kadar sevimli ne kadar doğal ve bizden ,hem fazla eşya yok hem eşyanın derdi yok ..önemli olan içindekilerin mutltuluğu ,bizler gösteriş için yaşamayalım kendi huzurumuz için yaşayalım .hiç üzülme ,allah ağız tadı versin yeni evinde güle güle otur ..

tabı canım huzur mutluluk cok dha önemlı ama insan ıste ıstiyokı herseyın ıyısı olsun ama bunada sukur:)

Benim salonum 20 m2. koltuk takımım yemek masam, konsol, tv ünitesi herşey sığıyor.
Avantajım salonun dikdörtgen olması.

benım salonumda dıkdortgen gıbı 3 4 m2 lık bır cıkıntı var sadece. pekı masanı kapının girisine mı koydun?

Tüm c.tesi temizlik!

Bir de Rabbim nasip ederse evime taşınmayı, kesinlikle mobilya falan düşünmüyorum..

temizlike sıkıntı özellıkle çalısınca. allah kolaylık versın canım temızlık yaparken:) ben çok büyük olmasada olur ama bana esya sıgmaz gıbı geldıgınden büyük ıstıyorum..

Tüm c.tesi temizlik!

ay kıyamam yaa konu sahibi küçük die dert yanıyo ama
herkesin farklı dertleri var
ama çok doğru bi yere parmak basmışsın
büyük evin derdide büyük
biz kiradayız oturduğumuz ev 136 m2
inan cuma olunca eve gidesim gelmiyo temizlik yapcam die :52:
salonunmuz heralde 25 yada 30 dur die tahmin ediyorum
benim yemek odam ayrı olduğu için fazla fazla sığdık :1:
$09022013779.webp
$09022013782.webp

Tüm c.tesi temizlik!

benimsde evim 180 m2 aynen katılıyorum cnm yaa temizlik olayına resimlerimi attım fazla eşya yok katılıyorum bu yüzden sade bulanlarda oluyo bu yaştan sonra eşyaların kölesi olamicam :19:

20 mt benimde
gayette herşeyimi sığdırdım.
eski evimde 13 mt idi
bana şimdi saray geliyor...

masa falan olmasa sıgar 13 m2yede benım oturma odam 12 m2 olcak sımdı rahat sıgarım o odaya diye düsünüyorum

Back
X