Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar salon takımım nasıl sizce

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

superisi_21

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
477
66
318
Trabzon
Sadece bir tane resim çekmeme izin verdiler.çok beğendim daha almadım ama simli parlak kumaşlı olanlardan istiyordum.buda öle yeterince parlak simli taşlarıda var:))sizce nasıl

Ekleyemedim galiba yine:(

Eklentiler

• $100_5415.webp
    $100_5415.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 79
güzel ama benim zevkime göre çok ağır
daha modern spor hoşuma daha çok gidiyor...
eşyalarınla birlikte güle güle kullan :34:

Eşyalarınla birlikte güle güle kullan :34:

teşekkür ederim canım ben tarz olarak salon takımımı ağır almak istiyorum çok seviyorum çünkü oturma grubum daha spor olck.keşke genel bir çekim olsaydı daha net gözükürdü:(

Rengine, kumaşına bayıldım, ama modelini beğenmedim. Çok klasik duruyor:18:

çok şık bence canım huzurla kullanın inş.

birde yeni evlenicek olan arkadaşlarıma nacizane bir tavsiye ben 19 yaşında evlendim şimdi 23 yaşındayım. ve yaşımın verdiği hevesle ben daha gencim klasik ağır mobilya napıcam deyip spor sayılabilcek model aldım salonumu ve o kadar pişmanım ki anlatamam.
şimdi benim yaşıtım arkadaşlarıma bakıyorum klasik şıkır şıkır harika takımlar almışlar salonlarına ve benim salon takımım o kadar basit kalıyoki arasında ilk fırsatta salonumu değiştirmek istiyorum. uygun ucuz bir takımda değildi halbuki salon takımım ama klasiğin salondaki ağırlığı şıklığı kesinlikle tartışılmaz.

oturma odam siyah deri köşe üzerinde krem rengi deri yastıkları var ve spor çok memnunum ama oturma odası sporu diğer yerlerde kullanın evinizin diğer köşelerinde ama yatak odası ve özelliklede salonda klasiğin verdiği şıklığı asla spor tarz takımlar vermiyor ucuz basit duruyor resmen.he ben 5 yıl sonra değiştiririm diyorsanız hevesinizi alın ama salon takımıda öyle hemen pat diye değişmiyor yani klasiğin modası,ağırlığı havası hiç gitmiyor.tabi bu benim görüşüm ben tecrübeyle sabit olan bir görüş bildirdim herkesin kendi tercihi tabi. bende spor heveslisiydimde evlenirken sizi anlıyorum benim düştüğüm hataya düşmeyin diye yazdım mutluluklar:nazar::71:

çok şık bence canım huzurla kullanın inş.

birde yeni evlenicek olan arkadaşlarıma nacizane bir tavsiye ben 19 yaşında evlendim şimdi 23 yaşındayım. ve yaşımın verdiği hevesle ben daha gencim klasik ağır mobilya napıcam deyip spor sayılabilcek model aldım salonumu ve o kadar pişmanım ki anlatamam.
şimdi benim yaşıtım arkadaşlarıma bakıyorum klasik şıkır şıkır harika takımlar almışlar salonlarına ve benim salon takımım o kadar basit kalıyoki arasında ilk fırsatta salonumu değiştirmek istiyorum. uygun ucuz bir takımda değildi halbuki salon takımım ama klasiğin salondaki ağırlığı şıklığı kesinlikle tartışılmaz.

oturma odam siyah deri köşe üzerinde krem rengi deri yastıkları var ve spor çok memnunum ama oturma odası sporu diğer yerlerde kullanın evinizin diğer köşelerinde ama yatak odası ve özelliklede salonda klasiğin verdiği şıklığı asla spor tarz takımlar vermiyor ucuz basit duruyor resmen.he ben 5 yıl sonra değiştiririm diyorsanız hevesinizi alın ama salon takımıda öyle hemen pat diye değişmiyor yani klasiğin modası,ağırlığı havası hiç gitmiyor.tabi bu benim görüşüm ben tecrübeyle sabit olan bir görüş bildirdim herkesin kendi tercihi tabi. bende spor heveslisiydimde evlenirken sizi anlıyorum benim düştüğüm hataya düşmeyin diye yazdım mutluluklar:nazar::71:
TEŞEKKÜR EDRİM CANIM GÜ<EL TAVSİYELERİN İÇİN içimde kalmasın bişey diyorum nasıl istiyorsa öle döşeyim diyorum.kaynanamlar alcak bu takımı biraz pahalılığından şikayetçiler ama alsınlar napıyım ya:))salon takımında klasik çok seviyorumm oturma odassını spor yapcam

zak2009 'a gerçektem katılıyorum spor mobilya sevdiğim halde kesinlikle salon ve yatak odası ağır klasik olması taraftarıyım çünkü klasiğin modası hiçbir zaman geçmediğini düşünüyorum. Salon yatak odası klasik, oturma odası spor rahat bi yaşam alanı olması gerektiğni düşünüyorum.

bu arada canım koltuk takımın çok hoş güle güle kullan:nazar::81:

bende aynı fikirdeyim oturma odam sportif misafir odam klasik olacakkkk evde bütünlükten yana değilim insan herşeyden hevesini almalı :3:

Back
X