- 10 Mayıs 2022
- 1.154
- 802
-
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Bende tek yanlış gosteren test o olduyok ben çok marka yaptım erken gebeliklerin çoğu yalancı
Bugün sağlık ocağından sonucu aldım beta hcg 260 şok oldumRica ederim umarım güzel haber alırsınız bizimlede paylaşın
Tebrikler sağlıkla gelsinBugün sağlık ocağından sonucu aldım beta hcg 260 şok oldumembriyo transferi için adet olmayı bekliyordum
Çok teşekkür ederim ilginize Allah sizden razı olsun ne isteğiniz varsa versin inşallahTebrikler sağlıkla gelsinbelliydi ama o testler pozitif bebek burdayım diye bağırıyordu sağlıkla ilerlesin çok sevindim sizin için
Selam bende transfer için adet bekliyorum ama olmadım 2. Gün test yaptım , bu şekilde çıktı. Çok heyecanlıyım. Yarında olmazsam kan vereceğimBugün sağlık ocağından sonucu aldım beta hcg 260 şok oldumembriyo transferi için adet olmayı bekliyordum
Harikaaa çok güzel haberler bunlarSelam bende transfer için adet bekliyorum ama olmadım 2. Gün test yaptım , bu şekilde çıktı. Çok heyecanlıyım. Yarında olmazsam kan vereceğim
Benımde böyle silik çıktı pazartesi günü yapmıştım bir gidip verin kan mutlaka kesin sonucu alın peki adet gecikmeniz oldu mu?Selam bende transfer için adet bekliyorum ama olmadım 2. Gün test yaptım , bu şekilde çıktı. Çok heyecanlıyım. Yarında olmazsam kan vereceğim
Adetimin 2. Günü olmadım yarını bekliyom yarında olmazsam gidicemBenımde böyle silik çıktı pazartesi günü yapmıştım bir gidip verin kan mutlaka kesin sonucu alın peki adet gecikmeniz oldu mu?
12 günlük gecikme dışında birşey olmadı eşim bana hamilemisin acaba dedi benim aklıma o soktu dedim çekmecemde test var yapayım ne olacak ki yaptım inanamadım gidip eczaneden 2. Testi aldım o da silik çizgi. Bende adet ağrısı gibi başta bacak bölgemde ağrı oldu dedim adetim geliyor heralde . Onun dışında o testlerden sonra bacak ağrım kalmadı karın bölgemde ara ara ağrılar oldu adet ağrısına benzemeyen ve Hafif uyuma isteğim var.Harikaaa çok güzel haberler bunlarsağlıkla gelsin güzellikle ilerlesin Amin
hatice1717 kızlar ikinizede sorayım belirtilerimiz neydi? Özellikle tek taraflı kasık ağrısı ve batması var mı ? Hareket ederken hissettniz mi ağrı
Siz kan verdiniz mi? Ayy hayırlı olsun inşallah yaaa canım12 günlük gecikme dışında birşey olmadı eşim bana hamilemisin acaba dedi benim aklıma o soktu dedim çekmecemde test var yapayım ne olacak ki yaptım inanamadım gidip eczaneden 2. Testi aldım o da silik çizgi. Bende adet ağrısı gibi başta bacak bölgemde ağrı oldu dedim adetim geliyor heralde . Onun dışında o testlerden sonra bacak ağrım kalmadı karın bölgemde ara ara ağrılar oldu adet ağrısına benzemeyen ve Hafif uyuma isteğim var.
Dün verdim sağlık ocağından kanı bugün sonuç çıktı. 260 olarak yarın yine gideceğim bakalım çok teşekkür ederimSiz kan verdiniz mi? Ayy hayırlı olsun inşallah yaaa canım
Hayırlı uğurlu olsun , inşallah benimde öyle olurDün verdim sağlık ocağından kanı bugün sonuç çıktı. 260 olarak yarın yine gideceğim bakalım çok teşekkür ederim
İnşallah canım hayırlısı ile güzel neticeler alırsınÇok fazla heyecanlıyımmmm
Tebrik ederimKızlar hamileyim .915 çıktı değerim. İsteyen herkese tez zamanda diliyorumçok sevindim sizin adınıza değeriniz baya yüksek çıkmış ikiz mi acaba
Benimkide böyleydi hatta daha belirgindi 0.1 çıktıReglim gecikmede 2 gün ilk testi dün yapmıştım ppzitifti akşamına kan verdim 0.1 çıktı şok oldum bugün tekrardan iki farklı test yaptım ve yine pozitif bende aynı mağdurlardanım