- 9 Mayıs 2024
- 996
- 300
- 23
-
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Bence bır hafta bekle tekrar kan verAdetime 7 gün kala ve 6 gün kala testlerim hayalet şekilde silik çıktı kimisi gördü kimisi negatif dedi direk( negatif diyenler de benim gibi yaşayanlar ) 10 aydır çocuk istiyoruz ve hiç gebelik yaşayamadım. O kadar inandım ki bu ay. Bugün tam 4 gün kaldı ve yine hayalet çizgi çıktı. Gittim kan testi verdim ve sonuç <2 çıktı. Yani negatif. Bu mesajı yazma hayalini eğer pozitif çıkarsa ümidinizi kaybetmeyin diye paylaşacaktım ama kaybedin arkadaşlarım. Adetnizin gecikmeden ve o testte çizgiler belirgin bir kırmızı şekilde çıkmadan kan vermeye de gitmeyin. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bugün. Allah kucağımızı doldursun inşallah. Moralim çok bozuk çok üzülüyorum. Hepinize iyi geceler
0.2 yazmıyor ki direk <2 yazıyor yani 2 den küçük bir değer diyor0,2 ise yukselebılır bu metanın yukseldıgını gosterıyo ilk gebelıgımde bende oyleydı
Acaba fotoğrafı var mı testinAdetime 7 gün kala ve 6 gün kala testlerim hayalet şekilde silik çıktı kimisi gördü kimisi negatif dedi direk( negatif diyenler de benim gibi yaşayanlar ) 10 aydır çocuk istiyoruz ve hiç gebelik yaşayamadım. O kadar inandım ki bu ay. Bugün tam 4 gün kaldı ve yine hayalet çizgi çıktı. Gittim kan testi verdim ve sonuç <2 çıktı. Yani negatif. Bu mesajı yazma hayalini eğer pozitif çıkarsa ümidinizi kaybetmeyin diye paylaşacaktım ama kaybedin arkadaşlarım. Adetnizin gecikmeden ve o testte çizgiler belirgin bir kırmızı şekilde çıkmadan kan vermeye de gitmeyin. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bugün. Allah kucağımızı doldursun inşallah. Moralim çok bozuk çok üzülüyorum. Hepinize iyi geceler
Canım ben de iki kez yaşadım bunu birkaç ay önce. Silik gölge gibi ikinci çizgi gördüm. Sonra bir yerde okudum o silik olan eğer ki gri rekteyse test bozuktur. Ama o silik çizgi pembe kırmızımsı bir renkse pozitiftir. Bir de özellikle bazı test markaları bozuk çıkıyor hep. Artımed oncomed gibi.Adetime 7 gün kala ve 6 gün kala testlerim hayalet şekilde silik çıktı kimisi gördü kimisi negatif dedi direk( negatif diyenler de benim gibi yaşayanlar ) 10 aydır çocuk istiyoruz ve hiç gebelik yaşayamadım. O kadar inandım ki bu ay. Bugün tam 4 gün kaldı ve yine hayalet çizgi çıktı. Gittim kan testi verdim ve sonuç <2 çıktı. Yani negatif. Bu mesajı yazma hayalini eğer pozitif çıkarsa ümidinizi kaybetmeyin diye paylaşacaktım ama kaybedin arkadaşlarım. Adetnizin gecikmeden ve o testte çizgiler belirgin bir kırmızı şekilde çıkmadan kan vermeye de gitmeyin. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bugün. Allah kucağımızı doldursun inşallah. Moralim çok bozuk çok üzülüyorum. Hepinize iyi geceler
Aşağıda kızlar paylaşmış benimde böyleydiAcaba fotoğrafı var mı testinAllahım isteyen herkese nasip etsin zor bi psikoloji valla
Evet katılıyorum gerçekten. Her gün silik gri silik gri. 3 gün üst üste böyle çıktı. Bu saatten sonra günüm geçmeden test yapmam. Belki geç döllenme olacak Allah’ın işiBence testi en az üç -dört gün sabah idrarında ilk on dk içinde çıkan hayalet çizginin günden güne netliği artıncaya kadar yapın.çevremde de bir İki test yanılması ile kan testi verip ardından üzülen çok insan oldu maalesef.regliniz geçtikten bir hafta sonra kan verecekseniz verin .ben biraz garanticiyim.çok fazla negatif kan sonucu gördüm en son böyle tecrübe ettim.
Baksana insan hamileyim sanar şunları görünce zaten evlat hasreti var insandaevet arkadaşlar konu sahibini katılıyorum ben bu ay o kadar çok yıprandım ki aslında negatif bu testler bazısı kuruma çizgisi bazısı yalancı pozitifEki Görüntüle 3468868
Benimde <2 yazıyor zaten anlamıyorumHer ay o silik cizgiler yüzünden ne umutlarla kan testi vermeye gidiyorum, ama 0.100 değeri yüzüme tokat gibi çarpıyor... Ben de güvenemiyorum artık idrar testlerine..
ayynen öyle kopkoyu kırmızı görmek gerek sanırımBaksana insan hamileyim sanar şunları görünce zaten evlat hasreti var insanda
Predictor Early geçen ay hayalet çizgi çıkardı malesef. Ben prodoctor da da yanlış sonuç gördüm. Ya gerçekten çok moralim bozuldu cidd ciddi bu ay heveslenmiştim amaEczaneden başka yerden test almayın be güvenilir marka testleri alın. Predictor en iyisi
Predictor Early geçen ay hayalet çizgi çıkardı malesef. Ben prodoctor da da yanlış sonuç gördüm. Ya gerçekten çok moralim bozuldu cidd ciddi bu ay heveslenmiştim ama
Valla şimdi bende onu düşünüyorum adetine kaç gün varBende senin gibiyim bugün 2 testte pozitif görüp kan vermeye gittim 1.7 çıktı geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum insan umut bağlıyor istemsizce napalım
Bugün olmam gerekiyordu ama olmadım bak bunlar testlerim resmen kan vermemiş olsam hamileyim sanarım hâlâValla şimdi bende onu düşünüyorum adetine kaç gün var