Fikirlerimiz aynı deseneBende bohçaya aldırmayacağım kullanmadığım şey yerine kullanabileceğim bir şey alırım daha iyi
Mümkün olduğu kadar geline sadelik yakışıyor, makyaj ve saç abartılınca gelin 10 yaş damattan büyük gösteriyor her zaman. Benim saçımda avatarımdaki gibiydi.
Eki Görüntüle 1115185
benimde nişanda saçım buna benziyoduablanın saçının çabuk bozulmasına üzüldüm kötü bi durum her kuaför iyi yapamıyo işte sadece isim yapmış oluyolar bende buralarda görüyorum biliyorum hani isim yapmış kuaför saç makyaj yaptıyolar o kuaförde kendin yapsan daha güzel yaparsın
Taçla olmayabilir perçemli model canım
saçın cinsi de önemli.. mesela ben fön çektireyim 2-3 saat anca dayanır kimisi 3 gün fönlü gezer:)
bu arada ablamın saçı aynı eklediğin resimdeki gibi idi..
kuaföre "daha sıkı" diyip durmak lazım.. en iyi kişi hisseder saçı oturdu mu oturmadı mı, kuaför el yordamı ile yapıyor sonuçta..
ben saçımı kendim yapmıştım,makyajı da yarıda kesip kendim tamamlamıştım:)
nasıl olursa olsun o günün güzel geçsin arkadaşım.. sevgiler..
Kuaförün önerdiği modeller de şöyle Eki Görüntüle 1114370 Eki Görüntüle 1114371
İlk fotoğraftaki olabilir aslında çiçeklerle süslenerek sizce nasıl?
Kızlar iki tane ablam evlendi benim biri cok sağlam bi topuz yaptırdı düğün sonunda da aynı kuaförden yeni çıkmış gbydi,diğeri bi arkadaşında eklediği ikinci resimdeki gibi yani üstten örgü geçiyo yarım toplu ve aşağısı maşa gibi yaptırdı daha sofistikeydi ama daha düğün başlamadan dağildi düştü saç fazla doğal duruyodu kız güzel olduğu için yinede güzeldi tercih sizin,bende 1seneye evlencem duvakta kararsızım tepeden saçı kapatmalı mı biraz daha alttan kapatmayanlar mı güzel duruyo diye önce buna karar verip sonra sç seçicem
Aynı düşünmüşüz yine, bende far kullanmayacağım zaten şimdide hiç kullanmam. Bohçaya bile aldırmayacağım, sevmiyorum çünkü.
Eyeliner, takma kirpik, fondoten, hafif allık. Gelinliğimi de dantel ağırlıklı uzun kollu hakim yaka istiyorum..
selam kızlar ya aslında dün benim foto çekimim vardı bir kaç tane fotoyu aldık ailelerimize göstermek için ama yükleyemiyorum bi türlü olmuyo saçım makyajım çok güzel oldu tam istediğim gibiydi doğal ve çok şık oldu denicem gene yükleyebilirsem görmenizi isterim
çook merak ettimm lütfen yükle de bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?