kızlar saçlarınızı nsıl yaptırdınız ya da nasıl yaptırmayı düşünüyosunuz

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
ben 2 model bulmuştum ilk gördüğüm zaman çok hoşuma gitmişti ama şimdi pekte güzel değilmiş gibi geliyo makyaja karar verdim fikrim değişmez o konu da ama saça karar veremedim. siz nasıl yaptırdınız ya da yaptırmayı düşünüyosunuz resimleri paylaşalım mı? birbirimize de fikir vermiş oluruz

doğal görünmesinden yanaydım öyle de oldu şükür. taç yerine çiçek kullandım.. aslında zevklere göre değişir ben sadeliği seviyorum...

Ben de bu dertten muzdaripim:/ bugün kuaföre gittim ve beğendiğim modeli gösterdim çok sade çok basit ve günlük bi saç olarak gördü biraz daha özenilmeli dedi. Dağılır bu saç durmaz hareket ettikçe dedi. Gösterdiğim diğer modellere de aynı şeyleri söyledi ama ben de dağınık salaş şeyleri seviyorum ne yapmalı bilemedim

Bunları göstermiştim
Başka bir kuaför de bunları sabitleyemeceğini biraz daha sıkı modellere bakmamı söyledi.

Eki Görüntüle 1114355 Eki Görüntüle 1114356

doğal görünmesinden yanaydım öyle de oldu şükür. taç yerine çiçek kullandım.. aslında zevklere göre değişir ben sadeliği seviyorum...

benim tacım çok abartılı değil aslında düz taşlı çok kalın olmayan bi taç ama bu resimler bana bi fikir verdi. resim çekilirken tacım görünmicek şekilde çiçek modelinde taçla kapatırım tacımı o şekilde de resim çekiliriz

aslında sabitlenebilir gibi duruyo saç. bende nişanda dağınık bi model yaptırmıştım gayette sağlamdı hatta saçımdan 50 ye yakın tel toka çıktı yan taraftan örgünün altına gelen perçemin bi kısmı belki tel tokayla içten tutturulabilir ya da fazla sprey sıkılırsa o kısıma daha uzun süre sabit kalabilir. en fazla perçemin düşer fazla bi dağılma olucağını sanmıyorum. günlük bi saç demiş ama hangi model yaptırırsak yaptıralım normalde de herkes saçını topuz yapıyo mesela herkes saçına maşa yapıyo. bence bu model güzel alışılmış bi model değil. benim bi tanıdığım her gün saçını makyajını yapar ama düğününde saçına hiç bişey yaptırmamış bi tek duvak takmış

Kuaförün önerdiği modeller de şöyle Eki Görüntüle 1114370 Eki Görüntüle 1114371

İlk fotoğraftaki olabilir aslında çiçeklerle süslenerek sizce nasıl?

fena değil aslında ama ilk eklediğin resim daha güzeldi sanki. bence bi kaç kuaföre daha sor bazen kuaförler yapamıcakları modelleri olmaz vs gibi şeyler uyduruyolar. şöyle bi bakıldığında sonra dan eklediğin resimlerden ilk resimde ki saç modelinin düşme ihtimali de olabilir

Benim modelim belli ikinci resim olacak :)) aynı resım telefonda kayıtlı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kulak takıntısı var o yüzden kulaklarım görünsün istemıyorjm onun için tercıhim belli

benimde sağ kulağım sola göre daha önce ve büyük ama sorun olmuyo benim için görünse de olur görünmese de

benimde sağ kulağım sola göre daha önce ve büyük ama sorun olmuyo benim için görünse de olur görünmese de

Ben nişan saçımdada cok takmıştım ama kuaförüm kapatmıstı hatta yüklenirse resım atayım :)

Ben nişan saçımdada cok takmıştım ama kuaförüm kapatmıstı hatta yüklenirse resım atayım :)

yok kız takma kafana rahat ol ben dışarı çıkarken filan bazen saçımı topuz yapıpta çıkıyorum hiç umrumda bile değil

yok kız takma kafana rahat ol ben dışarı çıkarken filan bazen saçımı topuz yapıpta çıkıyorum hiç umrumda bile değil

:) ne bileyım ya gereksiz bir takınti ben demesem mesela Kımse fark etmıyor

:) ne bileyım ya gereksiz bir takınti ben demesem mesela Kımse fark etmıyor

tamam o zaman sorun yok hem anlaşılsa bile dert etme yani bana lisedeyken bile kepçe kulak diye dalga geçerlerdi düşün ben yine de kimseye bişey demezdim bazı şeyleri kafana takımıcaksın öyle daha çok mutlu olursun ama saç modeli güzel gerçekten ben o saç modelinden yaptırırsam resimde ki kadar kabarık istemiyorum tepesini hem topuz yaptırmışssın hemde arkadan toplatmışsın gibi duruyo sanki

Aynen canım dogru söylüyorsun herseyı takmamak lazım.zaten düğün stresi maddi manevi yeterınce takıyorum ...
O sacı yaptıracam ama o kadar kabartmayacam bende bıde taç hala seçemedim daha onu halledecem

benim tacım böyle ben çok abartılı bişey istemedim ama el yapımı kristal taçlarda çok güzel duruyo

ablam nişanında dağınık doğal (romantik topuz diyorlar galiba) topuz yaptırmıştı hem de çok iyi denen bir kuaförde.. 1-2 saat sonra sanki kavga çıkmış saçını başını yolmuşlar gibi duruyordu.. aman dikkat et..
abartılı topuzlar yaşlı gösteriyor bana göre..

Eki Görüntüle 1115185

benimde nişanda saçım buna benziyodu ablanın saçının çabuk bozulmasına üzüldüm kötü bi durum her kuaför iyi yapamıyo işte sadece isim yapmış oluyolar bende buralarda görüyorum biliyorum hani isim yapmış kuaför saç makyaj yaptıyolar o kuaförde kendin yapsan daha güzel yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…