- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1114355 Eki Görüntüle 1114356
doğal görünmesinden yanaydım öyle de oldu şükür. taç yerine çiçek kullandım.. aslında zevklere göre değişir ben sadeliği seviyorum...
Eki Görüntüle 1114360 bu cok hosuma gıttı benımde
Ben de bu dertten muzdaripim:/ bugün kuaföre gittim ve beğendiğim modeli gösterdim çok sade çok basit ve günlük bi saç olarak gördü biraz daha özenilmeli dedi. Dağılır bu saç durmaz hareket ettikçe dedi. Gösterdiğim diğer modellere de aynı şeyleri söyledi ama ben de dağınık salaş şeyleri seviyorum ne yapmalı bilemedim
Eki Görüntüle 1114362 Eki Görüntüle 1114363
Bunları göstermiştim
Başka bir kuaför de bunları sabitleyemeceğini biraz daha sıkı modellere bakmamı söyledi.
Kuaförün önerdiği modeller de şöyle Eki Görüntüle 1114370 Eki Görüntüle 1114371
İlk fotoğraftaki olabilir aslında çiçeklerle süslenerek sizce nasıl?
ben 2 model bulmuştum ilk gördüğüm zaman çok hoşuma gitmişti ama şimdi pekte güzel değilmiş gibi geliyo makyaja karar verdim fikrim değişmez o konu da ama saça karar veremedim. siz nasıl yaptırdınız ya da yaptırmayı düşünüyosunuz resimleri paylaşalım mı? birbirimize de fikir vermiş oluruz
Eki Görüntüle 1114349 Eki Görüntüle 1114350
Benim modelim belli ikinci resim olacak :)) aynı resım telefonda kayıtlı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim telefonumda da kayıtlı resimler ama ben kararsızım
Bende kulak takıntısı var o yüzden kulaklarım görünsün istemıyorjm onun için tercıhim belli
benimde sağ kulağım sola göre daha önce ve büyük ama sorun olmuyo benim için görünse de olur görünmese de
Ben nişan saçımdada cok takmıştım ama kuaförüm kapatmıstı hatta yüklenirse resım atayım :)
yok kız takma kafana rahat ol ben dışarı çıkarken filan bazen saçımı topuz yapıpta çıkıyorum hiç umrumda bile değil
:) ne bileyım ya gereksiz bir takınti ben demesem mesela Kımse fark etmıyor
tamam o zaman sorun yok hem anlaşılsa bile dert etme yani bana lisedeyken bile kepçe kulak diye dalga geçerlerdi düşün ben yine de kimseye bişey demezdim bazı şeyleri kafana takımıcaksın öyle daha çok mutlu olursun ama saç modeli güzel gerçekten ben o saç modelinden yaptırırsam resimde ki kadar kabarık istemiyorum tepesini hem topuz yaptırmışssın hemde arkadan toplatmışsın gibi duruyo sanki
Aynen canım dogru söylüyorsun herseyı takmamak lazım.zaten düğün stresi maddi manevi yeterınce takıyorum ...
O sacı yaptıracam ama o kadar kabartmayacam bende bıde taç hala seçemedim daha onu halledecem
ablam nişanında dağınık doğal (romantik topuz diyorlar galiba) topuz yaptırmıştı hem de çok iyi denen bir kuaförde.. 1-2 saat sonra sanki kavga çıkmış saçını başını yolmuşlar gibi duruyordu.. aman dikkat et..
abartılı topuzlar yaşlı gösteriyor bana göre..