Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarını Palette kahve köpüğüne boyayan arkadaşlar resimlerini eklesinler :(

ya herkes bişeyler yazıyor ama resim konusunda tık yok.merak ediyoruz arkadaşlaar söz konusu saç olunca resim çok önem kazanıyor.bir çok üye boyama konusunda yazıyor.bir tane bile foto zor buluyoruz.o kadar çok yeni konu açılıyorki takip etmek zorlaşıyor.ama resim olsa herkes ona göre kendini ayarlar .az çok kafasında bişeyler netleşir.hadi arkadaşlar üşenmeyin ekleyin.

canım benim saçlarım palette kahve köpügü kaç aydır kullanıyorum çokta memnunum hatta boyadıgımda herkes hangi renk diye sordu herkes saçlarımı çok begendi resim ekledim sanki resimde renk biraz kötü gibi çıkmış ama gerçekte hoş duruyor

Son düzenleme:
bende bu rengi denemek istiyorum fakat şu an saçlarım koyu birazda kızıllık var kuaför mahvetti tenim açık bu kızıl kahvenin üstüne boya yapabilirmiyim yada ilk önce ne ile boyamalıyım fikir verirseniz sevinirim

sarı saçın ustune yapsam nasıl olur kahve köpüğü saçlarımda balyajda var yardım kızlar
konuyu değiştirdim galiba pardon:kedi:

cnm bu kahve köpügümü ya :1shok: bana bariz sarı gibi geldi

Çok hoş olmuş yaa sarı gibii:uhm:
Khve köpüğüne boyamadan önceki saç rengin neydi merak ettimde:1rolleyes:

önce saç açıcı tozlar var onlarla saçını açıp üzerine kahve köpügü boyasan güzel olur ama direk kahve köpügüne boyasan olmaz canım saçında kızıllık varmış

Son düzenleme:

arkadaşlar işte saçımı boyadıgım kahve köpügü bu söyledigim gibi zaten sarıya yakın bir renk benim koydugum fotoda renk tam belli olmamış gibi bende anlamadım neden öyle gözüktü ama merak eden arkadaşlara söyleyim palettenin kahve köpügüne boyadım

canım ya bende kahve köpüğü istiyorum bende resmimi ekledim bi bakarmısın eğer onunla boyarsam bu saçımdan daha mı açık olur bide çokmu sarıya yakın oluyo

canım ya bende kahve köpüğü istiyorum bende resmimi ekledim bi bakarmısın eğer onunla boyarsam bu saçımdan daha mı açık olur bide çokmu sarıya yakın oluyo

canım saçların koyu deil bence çok güzel olur kahve köpügü ya aslında sarı gibi deil ama sarıya yakın bişe çıkıyo ortaya çok hoş duruyo saçta bende kahve köpügüne boyamadan önce senin tonların gibiydi saçım karameldi güzel tuttu hatta ikinci boyamaya renk tam oturuyo dahada güzel oluyo bence dene begenmezsen degiştirirsin

koleston kumtaşı kızılı bu saçımın rengi.boyamadan önceki kendi saçım koyu kumraldı.ilk boyamam bu.şimdide kahve köpüğü istiyorum işte ama bundanda açık olsun pek istemiyorum aslında daha açık olur dimi kahve köpüğüyle boyarsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…