• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçlarımın rengi nasıl olmuş?

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
merhaba arkadaşlar cuma günü saçlarımı boyattım bal köpüğü rengine. sizce nasıl olmuş, yorumlarınızı bekliyorum $212121.webp$Fotoğraf0341.webp$Fotoğraf,,.webp$123.webp

ayhh inanamıyorum tam saçımı boyatmak istediğim saçın aynısı tesadüfe bak ya :64: Muhteşem bir saç rengi :61: biraz daha bilgi verir misn? Saçının ilk rengi ne renkti? Hangi marka boyadın?

beğenmene sevindim canm:21: altında akmış karamel vardı onunda altında röfle, kuaföre boyattığım için boyaları tam bilmiyorum ama karamel bal köpüğü ve küllü sarı karştırdım demişti sanırım:44: bide aklında olsun dorelik istiyormusun diye sordu istemedim ondanda koysaydı biraz turuncu gibi olcaktı

beğenmene sevindim canm:21: altında akmış karamel vardı onunda altında röfle, kuaföre boyattığım için boyaları tam bilmiyorum ama karamel bal köpüğü ve küllü sarı karştırdım demişti sanırım:44: bide aklında olsun dorelik istiyormusun diye sordu istemedim ondanda koysaydı biraz turuncu gibi olcaktı

oufff :59: ben evde boyamak istiyordm :43: :43:

bi kuaföre sorup öyle dene bence değişik bi renk çıkma ihtimali olmasın:93:

bi kuaföre sorup öyle dene bence değişik bi renk çıkma ihtimali olmasın:93:

öyle yaparm artık inş. benm saçımda böyle olur.Yıllardır siyah kullanmaktan o kadar bıktım ki.En sevdiğim renkten nefret eder hale qeldm yani.Bir de esmerim iice kapkara oluyorum :43:

Cok güzel ya cok dogal görünüyor. Sana da yakismis. Güle güle kullan. :16:

Son düzenleme:
Back