- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
- Konu Sahibi minik-patiler
-
bende o yapay görüntüyü istemiyorum zaten peruk gibi durmasını ozaman kolestonun 4.0 ını alıyım bugün önerin icin tesekkür ederim canım:)1,2,3 numaraya boyama brnce onlar peruk gibi duruyor 4 numaraya boya o da siyah gibi zaten.
Koyu kahve diye gecer ama zift gibi siyah veya kuzgun siyaha boya en dogal o durur
Rica ederim canim sonucu haberdar edersin. :)bende o yapay görüntüyü istemiyorum zaten peruk gibi durmasını ozaman kolestonun 4.0 ını alıyım bugün önerin icin tesekkür ederim canım:)
ederim canım:)simdi almaya gidiyorum boyayı alıp kuaföre boyatıcam:)insallah yakısır:)Rica ederim canim sonucu haberdar edersin. :)
boyadım:)iyiki 3numara falan almamısım 4 bile simsiyah oldu demek 3 boyasam mavi siyah naylon saç gibi olcaktı:)1,2,3 numaraya boyama brnce onlar peruk gibi duruyor 4 numaraya boya o da siyah gibi zaten.
Koyu kahve diye gecer ama zift gibi siyah veya kuzgun siyaha boya en dogal o durur
İyi canim dogru olduguna sevindim cunku boyada isimler onemli degil numara onemli ben salak gibi mavi siyaha boyadm guzelm koyu sari saclari ilk boyamamdi, malesef peruk gibi oldu simdi akti bazi yerleri ama genel olarak siyah maviligi akti. Cok yapay bir renk 1.1 numarasiydi paletteninboyadım:)iyiki 3numara falan almamısım 4 bile simsiyah oldu demek 3 boyasam mavi siyah naylon saç gibi olcaktı:)
benim de sarıydı önce kumrala döndüm sonra kahveye simdi siyaha:)bence zeminin sarıymıs ya zamanla akar canım tonu acılır bide beyaz sabun da cok akıtıyomus boyayı ama mavi siyah da zor bir renkİyi canim dogru olduguna sevindim cunku boyada isimler onemli degil numara onemli ben salak gibi mavi siyaha boyadm guzelm koyu sari saclari ilk boyamamdi, malesef peruk gibi oldu simdi akti bazi yerleri ama genel olarak siyah maviligi akti. Cok yapay bir renk 1.1 numarasiydi palettenin(
aynen cnm palette acıcımı kullansam dıyorum beyaz sabun kullanıyorm akıtıyor ama oda anca yanı genel bakındıgında sıyah pişmanım yabenim de sarıydı önce kumrala döndüm sonra kahveye simdi siyaha:)bence zeminin sarıymıs ya zamanla akar canım tonu acılır bide beyaz sabun da cok akıtıyomus boyayı ama mavi siyah da zor bir renk
hadi ya sarı mı istiyosun yine bende pisman olur muyum ki bende sarıdan döndüm cünkü:)palette acıcı yapma canım acıcılar siyahtan dönmeye kalkınca cok yıpratıyor hemde tam acılmıyor böyle kızıllı alacalı oluyor beyaz sabun yap hep bide maya maskesi varmıs saç rengini acıyomus onu deneyebilirsin ama hemen acıcı yapma sakın yazık olur saclaraaynen cnm palette acıcımı kullansam dıyorum beyaz sabun kullanıyorm akıtıyor ama oda anca yanı genel bakındıgında sıyah pişmanım ya
ne uzun yaZdım heycan yaptım cünkü acıcılardan saclarım maffoldu zamanında cok cektim:)sende yapma aynısını diye:)aynen cnm palette acıcımı kullansam dıyorum beyaz sabun kullanıyorm akıtıyor ama oda anca yanı genel bakındıgında sıyah pişmanım ya
aynen canım ama ya mayayı yaptm bende yaramadı normaldı yanı. pek yapmadı dogal yag bakımı fılanda akıtıyor onlrıda yapıyorum. canım senın yıne 4 numarayla boyadıgın ıcın sanlısın ben koyu kahveye boyasaydım en azından bu kadar cabalarımla koyu kahveyı kumral yapardım alt zemınım sarı oldugu ıcın. pısmanım valla ama ıs ısten gectıhadi ya sarı mı istiyosun yine bende pisman olur muyum ki bende sarıdan döndüm cünkü:)palette acıcı yapma canım acıcılar siyahtan dönmeye kalkınca cok yıpratıyor hemde tam acılmıyor böyle kızıllı alacalı oluyor beyaz sabun yap hep bide maya maskesi varmıs saç rengini acıyomus onu deneyebilirsin ama hemen acıcı yapma sakın yazık olur saclarayıkadıkca zamanla akmıcak boya yok(iyce bi akabildiği kadar aksın sonra acıcıyı yapıp üstüne acık bi renk boyarsın negüzel olur:)
bende yazın dogal sacıma acıcı yapmstm dokulme yapmstı canım spreydı gratısten almstm ama her turlu zarar verıyorlar.ne uzun yaZdım heycan yaptım cünkü acıcılardan saclarım maffoldu zamanında cok cektim:)sende yapma aynısını diye:)
hadi ya maya da acmadıysa tek care beklemek artık bi süre daha 1,5 ay daha bekle canım en iyisibende yazın dogal sacıma acıcı yapmstm dokulme yapmstı canım spreydı gratısten almstm ama her turlu zarar verıyorlar.
tsekkurler yardmn ıcın 1,5 ay oldu ıste akıtabıldıgım kadr akıtmaya calısıyorum canım bende
canım birde buraya bakar mısın cok etkili bi yöntem diyor google a yazdm simdi bunu gördüm farklı olarakhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/c-vitamini-ile-sac-acma.464405/aynen cnm palette acıcımı kullansam dıyorum beyaz sabun kullanıyorm akıtıyor ama oda anca yanı genel bakındıgında sıyah pişmanım ya
yardmcı olbldysem ne mutlu cnm benm gıbı sıyah magduru olmayn suan daha koyu duruyodur rengın emnmkı yıkadıkca acılır cok o peruksu gorunm gıder boyada ısıme kapılmamak gerke en ıyısı numaraları bılmek.hadi ya maya da acmadıysa tek care beklemek artık bi süre daha 1,5 ay daha bekle canım en iyisiinsallah istediğin tona ulasırsın biseyler öğrenirsem saç rengi açmayla ilgili buradn haber veririm sana.bende iyiki buraya yazmısım sende yardımcı olmussun beni aynı dertten kurtarmıs oldun iyki bugün 4.0 no yapmısım bu bile simsiyah oldu biliyo musun ben bide gidip 2.0 falan boyucaktım gerci simdilik beğendim de bakalım insallah bende pisman olmam
kesinlikle oluyor ben lisede bi arkadasımın sacını mavi siyaha boyamıstım hic beğenmedik kuaföre gittik hayattta olmaz yanar dediler biraz bekledik sacları dinlendi bi süre sonra saclarını 9 numaraya boyadık bir iki ton attı sonra bikaç kere daha boyadkı en sonunda sacları bildiğin sarı oldu ama bir kerede olmadı bu belki aralıklarla 2 3 kez boyadkı sacları kıvırcık ve kuru olmasına rağmen yıpranmadı da yani görünürde bisey yoktu enazından acıcılar gibi yıpratmaz en son arkadasımın sacları irenc ciğ bi sarıya döndü onun üzreinede acık küllü kumral boyadık güzel olmustu cila gibi yıllar önce hala hatırlarım kuaförün asla olmaz dediğini basardığımz icin bide annelerden gizli gizli yaptığımz icin bınları hala aklımda:):):):)yardmcı olbldysem ne mutlu cnm benm gıbı sıyah magduru olmayn suan daha koyu duruyodur rengın emnmkı yıkadıkca acılır cok o peruksu gorunm gıder boyada ısıme kapılmamak gerke en ıyısı numaraları bılmek.
c vıtamınını bılıyorum cnm onu hıc denemedm ama kabartma mı ne onda karbonat tozu var oda sacı yakıyor kabartıyor sacıma tek dogal yag hacı sakr sarımsak sampuanımı uygulaym dıyorm anca cok yorulmasın sacım1 ayda yınede ıyı akıttım 1,5 aya umarm tam akıtırm cnm ya kımısııde açık ekstra sarı kullan belkı olur dıyorlar 9.13 numara snce olurmu?
bence acar canım kesin biz ozamanlar neva color diye ucuz bi boyanın sarısıyla yapmıstık o bile acmıstık ilk boyamada biriki ton sarı boyadıkca kesinlikle acılıyor tonu ama söyle de bisey var saclarının dibi kendi renginse diplerin cok acılır cok acık olur siyah yerler dibe göre baya koyu kalır diplere sürmezsin zaten siyahı acmak icin yaptığın icinhaklsn cnm ya ama
boyanın
dedıgım boya bu yanı sence bunu boyasam sıyahı acarmı accarsa ne kadar acar 4 tona kadar renk acma yazıyor :/
saol canım ama yanı cok bı acık sarı olsun ıstemıyorum yanı ben bu boyayı baya acık sarı oldugu ıcn deglde ne bılıyım en azından kumral gıbı acarmı onun merakındayım bırde su boya var canımbence acar canım kesin biz ozamanlar neva color diye ucuz bi boyanın sarısıyla yapmıstık o bile acmıstık ilk boyamada biriki ton sarı boyadıkca kesinlikle acılıyor tonu ama söyle de bisey var saclarının dibi kendi renginse diplerin cok acılır cok acık olur siyah yerler dibe göre baya koyu kalır diplere sürmezsin zaten siyahı acmak icin yaptığın icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?