• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarımı boyadım..yorumlarınizi bekliyorum.

Kar_Tanem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
614
88
123
Selm arkadaşlar...1haftayi gecti saclarimi boyayali.küllü sarı 9,1boyadim.şu turuncuklarin kapanmasi icin hangi rengi ömerirsiniz? Ben sari olsun istiyorum hep turuncu oluyo:( küllü bile böyle oldu...cok acik küllü sari boyasam nasil olur sizce? Şdiden cok tesekkurler arkadaşlar.

$20120412_112244-1.jpg işte saç rengim kızlar...

Cok tesekkurler kizlar...evet rengi kötü degilde bana turuncu gibi geliyo ya...acaba yikadikca akarmi?

Valla çok güzel gözüküyor.Ben de boyamayı düşündüm birden bu renge.
Benim kendi saçım da kumral,şu an röfle var.
Acaba bu rengi elde edermiyim.
Güle güle kullan gerçekten çok hoş olmuş.

çok güzel olmuş rengi bence
zamanla akar düzelir üzerine açık küllü sarıyı boyarsan hafif bir yeşilimsi ve grilik olur bende açık küllü kumrala boyuyordum çünkü yeşilimsi renk oluyordu bir zaman sonra akıp düzeliyordu bence biraz renk otursun hem üst üste boyama saçların zarar görür bir ay bekle derim boyayacaksan
güle güle kullan

kızlar cep ten bakınca turuncu gibi renk görünüyo...şimdi bilgisayardan bakıyorum turunculuk yok:) çok güzel görünüyo ya:)))
birde küllü renkler yeşil yapar derler ya hiçte öyle bişey yok saçlarımda...sizcede öyle değilmi?

Son düzenleme:
çok güzel olmuş rengi bence
zamanla akar düzelir üzerine açık küllü sarıyı boyarsan hafif bir yeşilimsi ve grilik olur bende açık küllü kumrala boyuyordum çünkü yeşilimsi renk oluyordu bir zaman sonra akıp düzeliyordu bence biraz renk otursun hem üst üste boyama saçların zarar görür bir ay bekle derim boyayacaksan
güle güle kullan

canım zaten saçlarımı küllü sarıya boyadım...hiç yeşillenmedi ki,
birdahaki sefere açık küllü sarı boycam inşallah daha açık olur

Valla çok güzel gözüküyor.Ben de boyamayı düşündüm birden bu renge.
Benim kendi saçım da kumral,şu an röfle var.
Acaba bu rengi elde edermiyim.
Güle güle kullan gerçekten çok hoş olmuş.

çok teşekkürler canım.
benimde rengim kumraldı üzerine röfle yapmıştım...
sonra kendim evde lorealin sarısını boyadım röflemin üstüne.
en sonda bunu boyadım işte.

canım zaten saçlarımı küllü sarıya boyadım...hiç yeşillenmedi ki,
birdahaki sefere açık küllü sarı boycam inşallah daha açık olur

canım yeşillik olmaması çok güzel ben boyayınca olluyordu demekki lorealde olmuyor ben kolestona boyuyordum hep yeşilleniyordu inş istediğin renk olur güle güle kullan

Back