Garnier canım açık kumral yapsam tutarmı yani koyu kahveyi açar mı?Canim bence kullu bugday ve acik tenlileri solgun gosteriyor grimsi bir renk kullu bana gore acik kumrali dene en iyisi hangi marka aldn
Tamam canım o pigment dedğin şey hakkında nasıl uygulayacağım hakkında Ihiç bir fikrim yokbende bi kaç kere evde küllü kumrala boyadım sitede arkadaşlardan yardım almıştım pigmentasyon diye bi işlem varmış onu yaptım yapmazsan saçların yeşeriyormuş.sonuç güzel oldu aradan baya zaman geçti ben pigmentasyon işlemi yapmadan küllü kumrala boyadım bi kere hakikaten yeşerdi saçım.o yüzden dikkatli olun..ha bu arada ben karamelin üzerine yapıyordum belki ondan yeşerme oluyordur koyu renkte olmayabilir o konuda bi fikrim yok
O zaman boyamı yarın değiştirmeliyim çünkü bende ki boya açık küllü altın sarısı ve açık kumral ben tutmaz saçıma koyu olur diye düşünüyodum koyu kahve olunca saçlarımAcar kesinlikle canim koyu kahveyi kumralla boyamisti arkdsm baya acti yani, hele garnier bence mukemmel.bir marka yani tutar diye dusunuyorum sari yapsan koyu kahveye ilk asamada bekledgn gbi olmyblr bnce , en iyisi kumral, sari koyu kahvede dip cikar bi kac haftaya yapay durur
Bende terettütdeyim olmazmış gibi geliyo güzel olayım derken palyaçoya dönmekten korkuyorum sevdiğim hoşuma giden saçlar şunlarbence de yeşil olmasa bile istediğiniz sonucu alamazsınız gibi onun yerine kahveli bakırlı kızıllı ilginç çalışmalara girilebilir :)
Korkuyorum ama denemekte istiyorum tek terettüdüm saçımın boya yerine boya işlemezde kendi saçıma işlerse ayy düşünemiyorum yarısı sarı karamel arası bişi olur yarısı kahve kalır diye korkuyorumcanım ben çoğu rengi denedim ama profesyonel değilim neye boyarsam ne olur bilmiyorum ben deneyerek yaptım kendime hep ilk fotoğraftaki saç rengine benzer bir renk kullandım
Acar kesinlikle canim koyu kahveyi kumralla boyamisti arkdsm baya acti yani, hele garnier bence mukemmel.bir marka yani tutar diye dusunuyorum sari yapsan koyu kahveye ilk asamada bekledgn gbi olmyblr bnce , en iyisi kumral, sari koyu kahvede dip cikar bi kac haftaya yapay durur
bende bi kaç kere evde küllü kumrala boyadım sitede arkadaşlardan yardım almıştım pigmentasyon diye bi işlem varmış onu yaptım yapmazsan saçların yeşeriyormuş.sonuç güzel oldu aradan baya zaman geçti ben pigmentasyon işlemi yapmadan küllü kumrala boyadım bi kere hakikaten yeşerdi saçım.o yüzden dikkatli olun..ha bu arada ben karamelin üzerine yapıyordum belki ondan yeşerme oluyordur koyu renkte olmayabilir o konuda bi fikrim yok
canım ben çoğu rengi denedim ama profesyonel değilim neye boyarsam ne olur bilmiyorum ben deneyerek yaptım kendime hep ilk fotoğraftaki saç rengine benzer bir renk kullandım
işte açık renkler denemek riskli bronz kahve tarzında bişeyler denemek daha az riskli bence
fındık kabuğu sevdiğim renkler arasınsa yArın kapalıdır pazartesi gidip değişrircem fındık kabuğu tada bakırımsı bir alıcambi ara voila nano teknoloji bronz kahve boyamıştım güzel olmuştu sonuç tavsiye edebilirim.fındık kabuğu da güzel olmuştu.ben karamelden başlayıp en açık sarıya kadar evde sürekli saçlarımı boyadım hep daha açığa gittim sonra küllü yaptım artık bende boyadan çok sıkıldım doğala dönmeye çalışıyorum 6 7 aydır hiç bişey yapmıyorum
bende bi kaç kere evde küllü kumrala boyadım sitede arkadaşlardan yardım almıştım pigmentasyon diye bi işlem varmış onu yaptım yapmazsan saçların yeşeriyormuş.sonuç güzel oldu aradan baya zaman geçti ben pigmentasyon işlemi yapmadan küllü kumrala boyadım bi kere hakikaten yeşerdi saçım.o yüzden dikkatli olun..ha bu arada ben karamelin üzerine yapıyordum belki ondan yeşerme oluyordur koyu renkte olmayabilir o konuda bi fikrim yok
Canım pek anlamdım ama anladığım kadarını anlttım bakalım doğrumuPigmentasyon : Kızıl dipler , hatalı boyanmış saçlar , çizgi çizgi yapılan röfleler ve yanlış yapılmış balyajlar için yapılan en uygun naturelleştirme işlemidir. demiş bi kuaför :)
ben sarıdan küllü kumrala dönerken saçım yeşillenmesin diye birinin tavsiyesiyle yaptım.tavsiyeyi de paylaşıyorum
Şimdi saçlarınızın o denli renk olmasının sebebi aslında kuaför küllü için saçı açmış ve üstüne küllü boyamış "KUAFÖRLERE EN ÇOK KIZDIĞIM NOKTA MAVİ BOYA KARIŞTIRMADAN PİGMENTASYON YAPMADAN AÇILMIŞ SAÇA DİREK KÜLLÜ BOYA BASMALARI" şuanda sizin istediğiniz ton 7/00 ile 7/11 karıştırırsanız yakalayabilceğinizi umuyorum. Ama dipleriniz çok gelmiş. O yüzden ya pigmentasyon ya silme siz karar verin ama bana sorarsanız pigmentasyon derim. Şimdi adım adım anlatıyorum.
Sarı olan bölgelere Koleston Perfect veya Loreal Majirel 7.3 ile (saçınız uzun galiba) 1 tüp boyaya yarım çay bardağı su karıştırın. saçınız uzunsa 2 tüp boyaya 1 çay bardağı (biraz şişman olsun :)) su ekleyin. Saçınıza sadece sarı (diğer yerlere gelmesin aman) bölgeleri güzelce uygulayın. Sonra gelişi güzel harmanlayın. Kendi renginiz olan bölgelere değdirmeden 25 dk bekleyiniz. Bu süre sonunda atık boyayı saçtam tarak yardımı ile atınız. Son olarak selpakla iyice silin. Ama sakın yıkamak yok.
Hemen ardından Loreal Majirel 7.1 ve 7.0 karışımı (%6 oksidasyon) ile saçınızı diplerden başlayarak boyayınız. Dipler bitince 10 dk bekleyin. Sonra boy ve uçlara sürün. Özellikle uçlara yedirin. (3 kutu boya almanızı tavsiye ederim) sonra 25 dk bekleyin. Eğer diipler açık uçlar koyu ise boyayı diplerden çekin ve uçlarda bekletin. Dipler koyu uçlar açıksa boyayı 5 dk daha bekletin ve diplere ısı tutun.çok açılmaması için boyları da ısıtın. Sonra saçınızı yıkayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?