Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacını boyattım dore bakır akaju

canlar ya saclarıma halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alısamıyorum napımmmmmmmmm ben su sacları acılıyo rengı havuc gıbı oldum sankııııııı aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooooffffffff

Eklentiler

• $Fotoğraf0773.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf0776.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf0772.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 49
canlar ya saclarıma halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alısamıyorum napımmmmmmmmm ben su sacları acılıyo rengı havuc gıbı oldum sankııııııı aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooooffffffff

Açılmış baya rengi ama fena değil bence
Flaşlıyla flaşsız arasında çok fark var yahu keşke güneşte de çekseydin onu da bi görseydik
Yalnız değiştirmek istersen koyu renklerden başka renk kapatmaz gibi görünüo

canım zaten guneslı olan balkonda cektım flaslı degıl

kızlar bugun sacımı duzgunce bı yapayım dedım belkı hosuma gıder dıye dusundum makyaj falan nasıl durur dıye sanırım gıttıkcer hosuma gıdıyor bende bole zırt bırt foto koyup duruyorum ama napım ıste sac uclarımında yanmadıgını gostermek ıcın uclarını cektım kızlar bu arada cok komık oldugumu dusunmeye basladım sacımla bı hal oldum haaaaaa

Eklentiler

• $DSC03197.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC03195.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSC03131.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSC03138.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
canım tesadüfen buldum bu sayfayı.var ya saçının koyu görünen hali muhteşem!!!süper... saçımı boyatacağım. ben kendime düşündüm de ııııııııhhhh.kapalı yerde güzel koyu da güneşli havada açık görünüyor.benim bu kapkara kaşlarla oldukça tezat bir görüntü oluşur sanırım.sana çooooook yakışmış.ayyy çok kıskandım valla.

güle güle kullan şeker

cnim benim kaslarimda simsiyahti ben onlarin rengini kirdirdim

kızlar benım dıbım gelmıs 4gunde dıbım gelmıs yaaaa foto gormek ıstermısınız:119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…