• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacını boyattım dore bakır akaju

tatlım benımkıyle aynı renk arkadasım uclarına sarı balyaj attırdı cok havalı duruyor bende saclarım uzuyunca oyle yaptırcam ben onunkını daha cok begendım cunku :128::128::128::128::128::128:

sındı zaten dun aksama dogru ama bu renk gıttıkce acılınca nasıl olacak kı bakalım arkadasarım ne tepkı verecek:26:

sındı zaten dun aksama dogru ama bu renk gıttıkce acılınca nasıl olacak kı bakalım arkadasarım ne tepkı verecek:26:

hemencik açılacak bi renge benzemiyor canım hem açılsa da öyle kötü bi renk olmaz ki,genel de kızıl renkler açıldı mı kötü oluyor,senin rengin açılsa da kötü olmaz:82::31:

kızlar benım actıgım konu 2. sayfaya gıtmıs taaaa ne kadar cok konu acan var ve ne cok sac boyayan var dııl mı

bencede yakışmış, yüzüne ve tenine gitmiş. güle güle kullan.

tesekkurler arastırdımda bakaır tonları beyaz ve pembe tenlılere gıdıyormus benım tenımde pembe zaten yakısması bundan olsa gerek ınsallah bırde uzarsa cok memnun olcam bakalım suan yılan yagı ıle beklıyorum sacımda var :51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

Back